Life_Giver Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Poneje ne sam siguren 4e po ICQ-to ste polu4a otgovor go publikuvam tuk! Pi6e vi ba6ata na edin klient na EK mrejata.Dobre ste e da mi se otgovori za da se razberem za njkoi neargumentirani restrikcii koito se nalagat bez da ima zasto varhu potrebitel na EK servarite.V protiven slu4ai ste se potarsi otgovornost za deistvijta na vinovnij. Nadjvam se da ne se stiga do tam 4e v posledstvie da ima sa6alqvasti.Pri samnenij za dostovernostta na gore-kazanoto neka da se dade predlojenie vav foruma za realna vrazka s cel iz4istvane na kazusa. Ste bada tarpeliv do 4etvartak/15.12.05/g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Тука взе да става сериозноо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Delete my post,sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 www.play.evrocom.net - тука си тарси правата!!! Тая тема може да е затворят модераторите!!!! @w00x Форума които му дадохме е правилен обаче е свьрзано с КоД2 аиде темата може да се затвори и се пренеси в другия форум!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Poneje ne sam siguren 4e po ICQ-to ste polu4a otgovor go publikuvam tuk!Pi6e vi ba6ata na edin klient na EK mrejata.Dobre ste e da mi se otgovori za da se razberem za njkoi neargumentirani restrikcii koito se nalagat bez da ima zasto varhu potrebitel na EK servarite.V protiven slu4ai ste se potarsi otgovornost za deistvijta na vinovnij. Nadjvam se da ne se stiga do tam 4e v posledstvie da ima sa6alqvasti.Pri samnenij za dostovernostta na gore-kazanoto neka da se dade predlojenie vav foruma za realna vrazka s cel iz4istvane na kazusa. Ste bada tarpeliv do 4etvartak/15.12.05/g. 1. Tук все пак си има правила. 2. Като не сте сигурен за ICQ-то, можеше да пишете на лично съобщение тук във форума. 3. От изказването ви, освен заплахи не се разбира абсолютно нищо конкретно. 4. като гледам в кой раздел е темата, ми се струва, че става въпрос за сървърите и главно за CS. 5. Не мисля, че може да се търси каквато и да била отговорност за един гейм сървър, при положение, че правила за него няма, освен това, че използващите Hack играчи биват ban-нати. 6. Ако наистина е свързано с CS, то това е грешния форум. Сървърите си имат отделен форум в който пишат администраторите. Aдресът е http://play.evrocom.net . 7. Ако наистина предположението ми е вярно, с такова отношение и такъв вид заплахи до никъде няма да стигнете. 8. Държа да кажа, че нямам нищо общо с Евроком.нет или сървърите потдържани от тях, затова мнението ми не трябва да се взима като изявление и отговор на доставчика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Много съжалявам, но вашият син е изглежда достатъчно голям за да играе играта CoD 2. Като голям човек е редно да му обясните какво значи да мамиш другите играЗи и да играеш нечестно. ВАШИЯТ син е играл с хак и сам си е признал това. Коментара от тук нататък е излишен. Предполагам му е сложен заслужен бан. Казуси тук няма, казусите са в съда, тук има празни приказки по форумите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Life_Giver Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 sina mi ne igrae sas hack a mi kaza 4e samo go e proval i vi molq da ne se mesite tova ne e va6a rabota!!! hack ne e zaslu6en kade pi6e 4e ne moje da si govori za hack-ve.Tova 4e go e probval vav ungarski server Ne zna4i ni6to. P.S pro4etoh pravilata vav forumite i pi6e pri hva6tane sas hack 20dena bann pri vtoro perm.taka 4e to4a e ve4e gavra.A to mi kaza 4e ne e igral vav evrocomskite serveri.!!!!!!!!!! i az mu vrqrvam za6toto nikoga ne me lage taka 4e NE se mesete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 лелееееее и т'ва доживях да видя в тея форуми. @Life_Giver, к'ви права, к'ви казуси, к'ви 5 лева ве ... и след като го публикуваш в открит форум, където всеки да може да прочете написаното мисля, че това "NE se mesete." е меко казано смешно и несериозно. като не са ти отговорили на IM, защо си мислиш, че изявата ти тук ще подейства ... и т'ва за някви игри, сървъри, мървъри ... лелеееее, "пи'уе със зе'уе" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 sina mi ne igrae sas hack a mi kaza 4e samo go e proval i vi molq da ne se mesite tova ne e va6a rabota!!!hack ne e zaslu6en kade pi6e 4e ne moje da si govori za hack-ve.Tova 4e go e probval vav ungarski server Ne zna4i ni6to. P.S pro4etoh pravilata vav forumite i pi6e pri hva6tane sas hack 20dena bann pri vtoro perm.taka 4e to4a e ve4e gavra.A to mi kaza 4e ne e igral vav evrocomskite serveri.!!!!!!!!!! i az mu vrqrvam za6toto nikoga ne me lage taka 4e NE se mesete. Life Giver, лъжец! Има си доказателства в COD форума! Не се прави на баща и майка, защото не мисля, че някой, ще ти повярва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 БУф Бих Казал аи стия се караите........ CLose TOpic ..... както някои хора казаха има си определени места за game server's ТУк не му е мястото ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Life_Giver Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Life Giver, лъжец! Има си доказателства в COD форума! Не се прави на баща и майка, защото не мисля, че някой, ще ти повярва! 6te vidim tazi rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=11253 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Life_Giver Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Tova ne sa dokozatelsva za koito moje da se bannva ei taka. po tqhnata logika trqbva si4ki da imat bann. + tova ako e igral sas hack trqbva da e za 20 dena ban po pravila.taka4e!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Tova ne sa dokozatelsva za koito moje da se bannva ei taka. po tqhnata logika trqbva si4ki da imat bann.+ tova ako e igral sas hack trqbva da e za 20 dena ban po pravila.taka4e!!!!!! И кво ако не му го махнат ще го съдиш ли? По глупава тема не бях виждал. Ще си играеш с хака с ботовете, там няка как да те баннат . Не ми са вярва админите да баннат ей така някой без причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Аз предлагам да спретнем един виртуален съд,наемам се със защитата на обвиняемия.Гарантирам,че обвиненията ще бъдат снети,досието му ще остане чисто!Дори след тва може да заведем едно дело за клевета,причинени морални вреди Не,както и да е,всичко това е смехотворно,ако наистина авторът на темата е бащата на това момче....нямам думи,сериозно започвам да се замислям дали някога ще се оправим.Щом човек на възраст може да бъде толкова инфантилен и да говори за съжаляващи,наказани и прочее в един форум,то нещата не вървят на добре. П.С Хонорарът ми като адвокат в това дело е една мишка/оптична,със скрол/ на стойност 15 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Poneje ne sam siguren 4e po ICQ-to ste polu4a otgovor go publikuvam tuk!Pi6e vi ba6ata na edin klient na EK mrejata.Dobre ste e da mi se otgovori za da se razberem za njkoi neargumentirani restrikcii koito se nalagat bez da ima zasto varhu potrebitel na EK servarite.V protiven slu4ai ste se potarsi otgovornost za deistvijta na vinovnij. Nadjvam se da ne se stiga do tam 4e v posledstvie da ima sa6alqvasti.Pri samnenij za dostovernostta na gore-kazanoto neka da se dade predlojenie vav foruma za realna vrazka s cel iz4istvane na kazusa. Ste bada tarpeliv do 4etvartak/15.12.05/g. Темата се затваря, тъй като мястото не и е тук, а в http://play.evrocom.net. В допълнение искам да кажа, че претенции не може да се предивяват към доставчика защото абоната си плаща за интернет, а не за фрее сървари. Права може да се търсят когато имаш лицензирана версия на играта и когато си плащаш за поддръжката на сървъри. Дори и сървъра да е свободен за игра той си има правила, след като не се спазват всеки си носи отговорността за действията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.