Jump to content
BulForum.com

Max Payne 2

GOGO

Recommended Posts

Който вече я е пробвал, да пише тук... Искам да знам какви са първте впечатления от играта :rolleyes:. И дали си заслужава да я тегля

В момента я демонстрират по Геймъри шоу.Ако те интересува можеш да видиш кво представлява

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

MPABKATA_Z shte ti trugne igrata ne boi se...vpe4atleniqta mi sa slednite. Podobren komputaren intelekt, no vapreki tova se trepqt 4at pat sami...kade s granati kade s orujie. Grafikata e po-dobra vidimo..novite dvijeniq ne sa koi znai kakvo, i bullet time se pulni i mojesh da go polzvash kogato ti e kef. Igrata kato cqlo e po-lesna ot 1ta i vremeto neobhodimo za vratvaneto i e dosta po-malko. Kato cqlo igrata e dobra, no mojeshe oshte, vapreki tova ako si fan na payne opredeleno shte ti dopadne. Btw taka i ne shvanah ideqta za "Padenieto na Payne" poneje v tazi 4ast pone uspq da razbere koi e izvurshil ubiistvata i da se razpravi s nego...

A da i oshte edin plus ima - mojesh da igraesh s Mona Sax..to ne 4e mojesh ami 2-3 misii gi igraesh s neq...Ina4e tova vav vsqka sledvashta versiq na nqkoq igra da ima novi orujiq e napulno normalno i ne go otbelqzvam.

Абе, момчета, на мен играта ми прави разни проблеми. Върви си добе, ама от време на време екрана става бял и чувам разни хора как си говорят във фона. И това го прави постоянно. На Tomb Raider AOD ми правеше така. Не пускаше филмчетама. Дали и тук не е нещо такова? Някой имал ли е този проблем. Иначе играта си върви добре, ама на моменти просто изчезва. Дори като гръмнах един тип в главата пак стана бяло и се чуваше как онзи лети и се удря в стените. Моля, помогнете.

Gogo qvno imash problem s klip4etata...tova kogato govorqt sa edni komiksi ili intro razgovori kum dadena misiq, taka 4e realno ne izpuskash mnogo, daje kum kraq na igrata po4vat da ti vtrusvat...loshoto e, 4e ne znam na kakvo se dulji.

Na men igrata mi dava niakakv problem ama ne moga da razbera ot kavo e... kato pusna igrata i mi izpisva Standart C++ Exception in EngineLnt: Bad allocation ... na men mi se struva che neshto cracka ne e v red, niakoi ako znae neshto molia da pishe

Na men igrata mi dava niakakv problem ama ne moga da razbera ot kavo e... kato pusna igrata i mi izpisva      Standart C++ Exception in EngineLnt: Bad allocation              ... na men mi se struva che neshto cracka ne e v red, niakoi ako znae neshto molia da pishe

Ами ако смяташ че е от крака, тук има nocd крак -> крак

Аз си намерих разрешение на проблема с клипчетата. Рових, рових из readme-то и разбрах че драйвери *незнамсикакви* на nVidia дават грешки с играта. Пишеше да си сваля най-новите и това оправи положението.

Що се отнася до тая гршка С++, d_micev, единственото за което мога да се сетя е да си разгледаш внимателно readme-то, може пък и да пише нещо. На мен поне ми помогна.

Не, бе, не са го преебали, просто са го сменили. Така не забавя толкоз, ама има един много хубав момент. Обяснението е такова:

Всички се движат бавно а Max се движи полу-бавно. Колкото повече хора трепеш, толкова по-бавно се движи всичко, а Mах продължава да си се движи със една и съща скорост. С други думи, колкото повече трепеш, толкова по-бърз ставаш. Викат му Bullet Time 2.0.

Q kajete koi do akde e stignal ili dali veche q e prevyrtql. Igrata mnogo zaribqva, obache na nqkoi mesta e dosta trudnichka. Az veche sym na Part III, Chapter 7, i kakto razbrah ima oshte syvsem malko ot igrata, mnogo jalko, zashtoto igrata e velikolepna, ako vsichki igri bqha s takava grafika, gameplay, ave vyobshte taka da zaribqvat shteshe da e mnogo hubavo, da ama ako imashe tolkova igri nqmashe da se izkefim taka maximalno na poredicata Max Payne. Moga da kaja che vsichko drugo osven Max Payne (Max Payne 2, dai boje i Max Payne 3) e kompromis :P Ade koito ne mu e haresala igrata ne razbira ot igri :D

Igrata e gotina ama da kajesh, 4e e trudni4ka...ne znam tq na 2ta trudnost mi se vijda lesna...ama moje da si prav, prosto dotolkova da sam se izkrivil s misulta za headshots and fast kills, 4e da mi se vijda vsi4ko lesno. Mi da malko ti ostava, uspeh s rusnaka i si spomni purvata 4ast kak svurshva.

Първата част как свърша... не се бях замислял. Мерси за идеята, basten.

Vladimir Lem "takes the fall" under the "weight" of his crime. Much like Nicole Horne once did.

Да, това ми харесва. Мерси.

Що се отнася до headshot-ите, то какво да си се изкривил, в първата част (която сега играя) към края се прави само така: скачаш настрани и изпращаш по 3 куршума към главите на баретите с Colt-а. Като паднеш всичките хвръкват почти заедно. Аз 2ката само така я играх, когато имах каквото и да е точно оръжие.

Но, да, играта си е малко късичка и са и преебали историята. Колко си беше яко когато Max беше сам с/у всички, без да търси доказателства, без да се хаби с морал, поема ударите и продължава. А и имаше само 3 (ТРИ!) нива стил Prologue. Тук са 2-3 (като не броим истинските prologue-и) - съня му, там дето си споня. Освен това има МНОГО "сградата гори - бягай" итп нива. А и нивата с Mona, които повтарят приключенията на Мах правят историята тежка. Иначе gameplay-а се е запазил 100% и това спасява играта от всякакви други провали.

Ох, ако има 3та ще е лудница! Не мога да и се наситя на тая игра. Така като си седнеш, че първате, че втората, че (дай боже) третата. Ама дано да и направят свястна история.

Treta 4ast shte ima taka pone kazvat ot ReMEDY.Sledkato q vrutnete izgledaite kreditite.Na kraq e izpisano <<Max Payne's jorney in the night will continue>>

ili neshto takova.Tva e momjeta i momi4eta treta 4ast shte ima stiga da neq spoleti sudbata na Duke Nuckem Forever,zashtoto znaem ,4e 3D Realms obi4at da "spirat vlaka deto im vozi parite".KOlko jalko,4e nie geimurite stradame ot tova.

P.S. Ako imama greshki v angliiskiq prostete mi tva e ot frenskiq.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...