CyberHill Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Innovator 8089P 15" XGA TFT series Intel® Centrino™ mobile technology Intel® Mobile Celeron M at 1.3 GHz, 1024 KB L2 cache, 256MB DDR RAM, 40GB HDD, up to 64 MB dynamic video memmory 4xUSB 2.0, 10/100 Network Adapter, 56K V92 Fax/Modem, VGA port, S-Video, CardBus Type II slot, Microphone, Stereo Speakers 326 x 277 x 36.7 mm, 2.7 Kg 999 лв Струва ли си спрямо цена / производителност. На мен ми изглежда добре .... Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Имам един такъв същия на работата на същата цена. Значи като производителност е добър, е не става много за игри но предполагам, че го взимаш да си вършиш работа с него, а не да играеш. Ако не се лъжа беше някаква измислена марка сглобявана в България, доказателство за това са бутони "Т, F и F7", които вече не са си на мястото (не си правя майтап, просто излетяха) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Трябва да е добър за парите, и както каза Fifo и аз предполагам че не го взимаш за игри туку за няква си работа и все пак лаптопите не са конструирани за игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Спрямо цена / производителност и на мен ми изглежда добре.. За работа е идеално ,за парите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Нда и аз така сметнах . Мисля да го взема днес. За игри .... не мисля да играя на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Ne e losho za parite si Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 Много добре бачка , ама не мога да го пипна от баща ми Така че нямам кой знае какви впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.