Jump to content
BulForum.com

Проблем със AC 97

Recommended Posts

Как мога да си вкюча третият Audio изход т.е. имам 3 изхода от звуковата карта:

1.От там си слушам музика

2. нищо

3.Микрофон

Значи казаха ми че от 2-ят мога да изкарам още 2-ва канала т.е. общо да имам 2x2 канала(1+2).Имало няква настройка която се барала.

control panel/sounds and audio devices/audio и там на sound playback избираш advanced там на speakers си избираш 5+1 или 6+1 или каквито са ти колоните. Другият вариянт е ако от драиверите на звука си има нещо като техен си контрол панел да си го избереш от там.

control panel/sounds and audio devices/audio и там на sound playback избираш advanced там на speakers си избираш 5+1 или 6+1 или каквито са ти колоните. Другият вариянт е ако от драиверите на звука си има нещо като техен си контрол панел да си го избереш от там.

Toя 2-ят изход пак не си работи(при 5.1).Ти май не си ме разбрал,на 1-ят изход съм си вързал 2 колони и искам и на 2-ят изход да вържа 2-ве(на 3-ят остава микрофона)

Не съм много сигурен ,но на Asus P4P800E-Delux май е такава AC97 дето си написал ,та от тука може да се влключи това дето искаш :

helvam9gp.th.jpg

Цъкаш на Unknown и нагласяш дали да е изход за колкони/слушалки/микрофон.

Не съм много сигурен ,но на Asus P4P800E-Delux май е такава AC97 дето си написал ,та от тука може да се влключи това дето искаш :

helvam9gp.th.jpg

Цъкаш на Unknown и нагласяш дали да е изход за колкони/слушалки/микрофон.

Точно от тук е, ама проблема е че това го нямам,ако не се лъжа ти тая програма е изкарваш от 1-та иконка там доло до часовника,а аз е нямам(преди е имах ама нещо съм е затрил) :).Ако някой ми каже къде да е намеря или какво да си инсталирам да се появи.Мерси предварително :)

Точно от тук е, ама проблема е че това го нямам,ако не се лъжа ти тая програма е изкарваш от 1-та иконка там доло до часовника,а аз е нямам(преди е имах ама нещо съм е затрил) :).Ако някой ми каже къде да е намеря или какво да си инсталирам да се появи.Мерси предварително :)

Control Panel -> Sound Effect Manager? :blink:

Аз ти го ъплоадвам драйвера ,ако го нямаш .. След 15 мин ще е готов и ще ти дам линк.. Обаче трябва да го имаш на диска с дъното дето идва.

Мерси.Ако можвеш да ми дадеш линка като го uploud-неш.

Myx4o>>> "Control Panel -> Sound Effect Manager "-Нямам го :)

ALC850

Виж го дали става. Това е от диска за асус дъно ,ти не спомена твоето какво е..

A моето е някакво измислено(Fastflame) :).Това ако го сложа да не ми се омаже нещо компютърчето :).Мерси все пак ама ще се разровя из нас да си намеря дисктчето за дъното,пък ако не го намеря ще пробвам с твойто.Мерси на всички за помоща :D

Realtek Semiconductor Corp. AC'97 Sound System Software ver:A3.56

Installation and Setup

Driver & Application Installation/Removal Procedure For Realtek AC'97 Codec:

================================================================================

=

<<< For Win2000/WinME/WinXP (WDM driver)/Win98 Gold(First Edition)/Win98SE >>>

---------------------------------------

Setup Driver/Application at first time:

---------------------------------------

Step 1. Before installing the Realtek AC'97 Drivers & Applications, Press the

[Cancel] button if Windows detect the PCI Multimedia Audio device.

Step 2. Insert the "Realtek AC'97 Drivers & Applications" CD into the CD-ROM

drive and run the setup.exe program to finish the installation.

Step 3. Click on [Next/OK/Go] to continue the procedure. If the Windows popup

"Digital Signature Not Found" message, press [Yes] to continue the

installation.

Step 4. Finally, select to restart the system and press [Finish] to complete

the installation.

The system will reload the drivers and do some adjustments in the INF

file if so required.

Нищо не би трябвало да развали. Това е от реадми-то това си е аудио драйвер за Realtek AC97 - Realtek Semiconductor Corp. AC'97 Sound System Software

Нищо не би трябвало да развали. Това е от реадми-то това си е аудио драйвер за Realtek AC97 - Realtek Semiconductor Corp. AC'97 Sound System Software

Нещо не мога да го сваля,но няма значение ще се поразтърся утре да си намеря дискчето от дъното.Мерси все пак .

1-во . Отваряте линка

2-ро . Най-отдолу има един бутон , на който пише "Free" . Натиснете го !!!

3-то . Изчакайте да минат секундите , които пише във този ред :

"Download-Ticket reserved. Please wait 15 seconds.

Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access!" След това автоматично сайта ще се презареди и ще излезе следния ред :

4-то . Въведете буквите , които са написани с червен цвят във празното поле и натиснете бутона Start Download !!!

1-во . Отваряте линка

2-ро . Най-отдолу има един бутон , на който пише "Free" . Натиснете го !!!

3-то . Изчакайте да минат секундите , които пише във този ред :

"Download-Ticket reserved. Please wait 15 seconds.

Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access!" След това автоматично сайта ще се презареди и ще излезе следния ред :

4-то . Въведете буквите , които са написани с червен цвят във празното поле и натиснете бутона Start Download !!!

да де точно това правя ама пак не сваля

Много оффтопик зе да става.. Това ,което съм ти дал ти трябва.. сваля се съвсем нормално ,само че не се чака 15сек ,а 20-30секунди .После в папката има и рийдми и сетъп..

Как мога да си вкюча третият Audio изход т.е. имам 3 изхода от звуковата карта:

1.От там си слушам музика

2. нищо

3.Микрофон

Значи казаха ми че от 2-ят мога да изкарам още 2-ва канала т.е. общо да имам 2x2 канала(1+2).Имало няква настройка която се барала.

Разбрах,че уредбата ти е 5+1,но не разбрах зв.карта да е такава.

И както казваш имаш 3 извода на картата,следователно не е 5+1.

Случайно,на 2 извод да пише Line IN?

Ako e така забрави да изкараш звук от него.

Прави разлика м/у вход(IN) и изход(OUT)

3.Микрофон-това не е изход,а вход за микрофони.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...