Jump to content
BulForum.com

НС-БОП, НС-ФАСУЛ, ФБР и българските журналисти...

ov3rm4n

Recommended Posts

ov3rm4n, съгласна съм, че е така и ми е ужасно болно.

Разбира се, че господата на реда са извикали медиите. Нали трябва да покажат колко работят срещу педофилията, защото нашата родинка е една от малкото държави, в които по улиците се разхождат толкова много безнаказани педофили... Всъщност, не желая да коментирам, защото ще излея прекалено много негативизъм.

Само да попитам не че се заяждам - в България до момента въобще започнал ли е някакъв преход?Защото ако е започнал аз поне не съм забелязал.Ако пък наистина има такова нещо наречено "преход" кога според вас се очаква да го видим наяве? - посочете ми резултати приблизително в години ако е възможно, че аз нещо не мога да си направя сметката/в смисъл виждам се умрял или в най-добрия случай пенсионер когато това ще се случи/. Айде успех на оптимистите - :punk трябва и такива люде да има :)

Ами само да спомена че този преход официално вече приключи, ама ся не ми се търси точно датата... ;)

Godfather аз бях този, който спомена че един от изборите е да станеш от групата на толерираните, защото такива има! Не говоря за разните политичета и тем подобни, всъщност всичките полиции, СПООР, НСБОП, РЗБОП и сякви други обсъжват интересите на хора от подземния свят... Чат пат разчистват някоя марионетка, която публично движи нещата като Клюнове-млюнове и такива... След тая пародия Бойко Борисов генерален секретар на МВР, а сега и кмет на столицата просто нямам думи :wacko:

Вижте, всеки си има индивидуални причини да направи сериозните решения в живота, каквото е примерно преместването на другия край на света. Хора всякакви. За себе си мога да кажа, че решението изобщо не дойде лесно, при положение, че не съм в първа младост, трябва да започвам почти от начало и то със семейство и 10 годишен син. Идва един момент обаче, в който виждаш как живота си върви, а надеждите остават химерни. Тогава си казваш, че е време за промяна и ако ти стиска - извършваш промяната, колкото и трудна да е тя в началото. Аз просто изчерпах тотално времето за празните надежди. Празните надежди нещата в България поне малко да започнат да се променят. Не мога да живея на място, в което изобщо не се чувствам свободен, дори напротив - постоянно заплашен. Заплашен от мутри, бандити, НСБОП, прости и корумпирани чиновници и откровени идиоти. Предпочитам да живея трудно в социално чужда за мен среда, но свободно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...