Jump to content
BulForum.com

Автосимулатор

golqmhaker

Recommended Posts

Здравейте! Има ли някакъв реален автосимулатор, при който ако не спазиш някое действие, както при шофирането и да стават реалните неща, които ще се случат с истинската кола. Например да трябва да се натиска някое копче(съединител), когато се превкючват скоростите и т.н С една дума търся реален автосимулатор. Моля да не ми предлагате nfs сериите или f1. Търся автосимулатор, не извънземни истории.

http://more.info.bg/article.asp?articleID=...178&issueID=444

Нещо подобно ли търсиш?

Ми и аз го гледох това, но търся пц игра. Иначе ми трябва само за карането, без ефекти като 360 градуса. Да да има от време на време примерно някви проверки колко си в час и къде блееш:да ти излиза някоя кола насреща и такива работи. Но общо взето търся подобно на онова в пц игра.

Да може би някои от тези са хубави. Но има ли такива като microsoft flight sim, само че да са за коли. Тоест играта да е насочена към наподобява на реалноста и да е с учебна цел. Тази Richard Burns Rally ми харесва като графика, но вече ви казох какво точно ми трябва. Нещо свързано с ученето как да караш.

Ама и вие така му помогнахте с тея рейсинги, че не е истина :)

golqmhaker :

Намери си играта Racer, ако искаш съединители и истински коли, но неможеш да караш в града.

Също си намери и Midtown Madness 2 (?3)

След малко (сега имам малко работа), ще звънна на един пич, той ми говореше за някаква игра, при която си с кола на изпит - трябва да спазваш знаците, да взимаш правилни решения и т.н., за да не те скъсат.

golqmhaker :

Намери си играта Racer, ако искаш съединители и истински коли, но неможеш да караш в града.

След малко (сега имам малко работа), ще звънна на един пич, той ми говореше за някаква игра, при която си с кола на изпит - трябва да спазваш знаците, да взимаш правилни решения и т.н., за да не те скъсат.

Е тази игра ще е много яка, като ти е кажи тоя пич много ще съм ти благодарен да я споделиш и с нас :) .

Иначе Midtown Madness 2 е 1 от най-яките игри.

Ама е много стара и с много лоша графика :cry

Viper racing също има съединител и ако го пусне6 ряско без да даде6 аз колата изфгасва (ако си с педали и волан ще е идеално .

А и Life for speed има съединител ...

А и Life for speed има съединител ...

Е тази игра е мега реална даже май малко са прекалили :)

Управлението дори с волак и педали е малко сложно :wacko: Но има много настройки и аз не бях ги нагласил тогава и сигурно за това е било така :unsure:

golqmhaker :

То пък и ти с тоя Midtown Madness 2 такъв съвет даде, че .....

Бях видял игра от типа която golqmhaker търси, но:

1. не и помня името.

2. нямаше я никъде кракната

3. графиката беше супер гадна.

Дори ако не се лъжа, някой в тоя форум я беше търсил..

Е тази игра е мега реална даже май малко са прекалили :)

Управлението дори с волак и педали е малко сложно :wacko: Но има много настройки и аз не бях ги нагласил тогава и сигурно за това е било така :unsure:

Линк може ли да дадете. Щото намерих няква, ама тя е онлине и е платена.

Линк може ли да дадете. Щото намерих няква, ама тя е онлине и е платена.

Ми аз съм я цъкал още преди мнооого време. Тогава от някаде имах 1 демо после не помня каде май намерих нещо като пач дето става цялата версия или там кво беше.

Ама не помня. Виж в google.com.

И доколкото си спомням има само 1 версия нещо като демо другото е платена и не е кракнато все още май.

Виж в торент саитовете...data.bg... :unsure:

Ako iskate, shte izrovq "cracka", koito bqh napravil za toq simulator...pravi reset vseki pat kato se startira...bez zna4enie dali igrata e preinstalirana ili ne...ta taka licensa ne izti4a.

Ima q i v arenata...tam na polovinata arena izpratih na prv file4etata...zatova moje i nqkade da q namerite s vaprosnite file4eta napravo.

ed2k://|file|3D%20Driving%20School%20+%20update.zip|157703096|62BC70000633C7E192883D5DB39C5766|/

Това е цялата игра!Които може да я свали и да я качи в play.evrocom.net за да свялим и ние :)

EDIT

http://free.data.bg/radoslavatanasov/progr...ing_School_.rar

То я имало в дата бг :D

Игрицата я има и в хъба на Data!

Сега я тегля,ще видим...

ed2k://|file|3D%20Driving%20School%20+%20update.zip|157703096|62BC70000633C7E192883D5DB39C5766|/

Това е цялата игра!Които може да я свали и да я качи в play.evrocom.net за да свялим и ние :)

EDIT

http://free.data.bg/radoslavatanasov/progr...ing_School_.rar

То я имало в дата бг :D

на мен ми дава някаква грешка в rar-a "the archive header is corrupt" и другото "the archive is either in unknown format or damaged" може да е само при мен нз.. :huh:

Ся не разбрах играта на @simbata и @charsi една и съща ли е, или са две различни?

EDIT:А и ще ползвам темата, защото много се запалих да ви питам има ли някакъв вид кублунг, който от едната страна да е гамепорт, а от другата usb. Защото волана ми е с гамепорт, а нямам такъв на компа.

ЕДИТ2:@RedPicasso Не само на теб ти дава тази грешка.

на мен ми дава някаква грешка в rar-a "the archive header is corrupt" и другото "the archive is either in unknown format or damaged" може да е само при мен нз..

И на мен ми изписа същата грешка.Ама то тва понякога се случва и просто трябва да я изтегля пак

Ся не разбрах играта на @simbata и @charsi една и съща ли е, или са две различни?

Една и съща е, от датата файлът е прецакан нещо ;)

EDIT:А и ще ползвам темата, защото много се запалих да ви питам има ли някакъв вид кублунг, който от едната страна да е гамепорт, а от другата usb. Защото волана ми е с гамепорт, а нямам такъв на компа.

ЕДИТ2:@RedPicasso Не само на теб ти дава тази грешка.

и аз търся такъв преходник,че имам волани и кормило ама са и те с gameport :(

ако някои знае от каде другаде да е изтеглим нека сподели :P

В на Data.BG хъба има и крак и всичко.Като изтегля ще опитам да я кача в play.evrocom.net

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...