Dido`87 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Значи интересува ме какво ми е необходимо (освен сигурно безкрайните познания) за да мога сам в собствения ми дом да проявявам ленти от фотоапарат. Освен това и да изкарвам снимки от тях (че ако може и цветнииии ). Иначе единственото ми оборудване засега е Zenit EM Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Tрябва ти единствено ваничка, химикал за промивка на лентата и за проявяването на снимките, апарата и време. В къщи имаме подобни глупости от време оно, ама не си заслужава мъките. Освен може би заради интереса. Да не ти казвам пък какво става с лентата или снимките когато се обработват и някой влезне и светне лампата. Понякога е необходимо само да се отвори вратата и веднага нахлуват черни мисли в главата ти за човека отсреща. ЕДИТ: А и не мисля че някъде се продават такива работи вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Еее що пък да няма... в някой антиквариат ... Някой не знае ли повече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.