snake Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 ami kak ochakwash niakoi da moje da ti pomogne kato nito si kazal koia e programata, nito si kazal dali drugi programi ti pokazwat kirilica korektno, nito si dal druga informacia niakakwa - nie kakwo da ne sme wrachki da otgatnem kakuw ti e problema ?!?!? ami vsichki programi koito imat kirilica ne se rabira kakvo pishe i eto naprimer taq novata programa kadetop jhohan e uplodnal sms-globul susto ne moje da razpoznava kirilica Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 ami vsichki programi koito imat kirilica ne se rabira kakvo pishe i eto naprimer taq novata programa kadetop jhohan e uplodnal sms-globul susto ne moje da razpoznava kirilica Proveri si v nastroikie na kirilicata triabva da si na Code page conversion tables 21025 taka bi triabvalo da stane .A i iput locale=Bulgarian (tova se podrazbira) Pi6i ako ima pak problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted October 18, 2003 Share Posted October 18, 2003 ami vsichki programi koito imat kirilica ne se rabira kakvo pishe i eto naprimer taq novata programa kadetop jhohan e uplodnal sms-globul susto ne moje da razpoznava kirilica Proveri si v nastroikie na kirilicata triabva da si na Code page conversion tables 21025 taka bi triabvalo da stane .A i iput locale=Bulgarian (tova se podrazbira) Pi6i ako ima pak problem. blagodarq za pomosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.