outfaced Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 то тука въобще положението с CAD-a мноу зле гледам ... та тоя 2004 принципно е на 3 ЦД-та, може и лайф да са видим и да си платя за копията ... само не и по 15 лв. на ЦД ... щот тия от Славейков вече ми ходят по нервите ... бах ги, по скоро бих си платил 5к$ (ако ги имах де) за оригинал отколкото да дам 50лв. на някви дет само ша ми го презапишат ари можем да праим и трампа за CATIA V5R9 с HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bst Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 Oooo, kak e? Pomnish li me? Az mai ste se dokopam do edin 2004, ste ti kaja ako uspeia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outfaced Posted October 13, 2003 Author Share Posted October 13, 2003 Oooo, kak e? Pomnish li me? Az mai ste se dokopam do edin 2004, ste ti kaja ako uspeia. хех брау бе, и ти ли тука ... ми аре докопай са де ... аз имам един 2003 ама му няма текстурите на фотоуъркс-а ... па 2004 пак по добре пък ще се видим на по една бира, да кажеш как е ... аз вече се изучих така че съм си в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.