Jump to content
BulForum.com

Internet Download Manfer

BoqoJIa3a

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже къде има работеща версия на IDM без проблеми със грешни сериини номера, дето ми излизат един след като съм сложил програмата барабар с крак или там квото е?Мерси предварително.

Опа ... от нерви съм объркал заглавието :)

Пробвах разни кракове и серийни ма нищо не стана :wacko: Едно време бях намерил една версия ма не помна от къде, дето си бачкаше с месеци без проблем, ма ся нито от датата намирам нито от никъде.Па тва Flashget нещо ма нерви гаддтът

Версията е една и съща, но проблемът е в регистрацията. Аз едно време подкарах без никакви проблеми IDM от локалния сървър. Ето какво пише в ggbit-ския:

This Is Full Version

www.internetdownloadmanager.com/commerce/3456729339581/idman403f.exe

And Use This Serial:U9OAA-MO9B5-1VNO5-FN476

И все пак - Download Manager-и бол

сложи си това и забрави всякви краквания и простотии, тва просто работи и не може да се оплаче от липса на настройки ;) :rolleyes:

Мерси, яко е, ма с IDM нормалната ми скорост е с около 50-60 kb/s отгоре.Затва държа на него, и ако не намера работещо с тва ша дърпам.Доста е удобно :)

Версията е една и съща, но проблемът е в регистрацията. Аз едно време подкарах без никакви проблеми IDM от локалния сървър. Ето какво пише в ggbit-ския:

This Is Full Versionwww.internetdownloadmanager.com/commerce/3456729339581/idman403f.exeAnd Use This Serial:U9OAA-MO9B5-1VNO5-FN476

И все пак - Download Manager-и бол

Некви e-mail-и ми иска ... аве с FDM ша карам.Мерси за помощта на всички :)

Мерси, яко е, ма с IDM нормалната ми скорост е с около 50-60 kb/s отгоре.Затва държа на него, и ако не намера работещо с тва ша дърпам.Доста е удобно :)

Използвай само серийния номер, а в останалите полета напиши квото си искаш

Еййй суперско. Искам и аз да си го сваля тоя. Може пък и на мен да ми сваля с 50-60к отгоре. Аз съм на достъпна. Кой знае може да взема да дърпам с 80-90к :lol: :lol:

Използвай само серийния номер, а в останалите полета напиши квото си искаш

Ми неще и тва е :wir Абе видяло са, че нема да ма огрее :) Тва FDM не е лошо де :)

• 1 month later...

Значи и на мен ми писна от проблеми с IDM отностно регистрцийте и вирусите вътре в краковете, пачовете...

И аз мисля да пробвам този FDM.

Друго мениждъри -безплатно знаете ли :) :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...