Jump to content
BulForum.com

Марка за спортни стоки

Ibrakadabra

Марка за спортни стоки  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз пък съм привърженик на стоките на BOOMERANG, от моделите джапанки съм много доволен! 6-та година карам с такива, не са мръднали! ;)

Хохохох... завси за какъв спорт ве пичове :D

Petzl, Camp, Salewa, Asolo, Lowe, Beal, La Sportiva, Salomon... на повечето от вас едва ли им говорят нещо :)

:huh: ъъъ не :D

Ама ти май си мислиш, че се майтапя нещо, а? Аз правилно ви казах, че не сте чували за тях. Няма и да чуете явно. Тези фирми няма да ги срещнете по обикновенните магазини със сигурност. Това са едни от най-добрите производители на алпийска, лагерна, катерачна, спелео и ски екипировка.

Анкетата беше за марка спортни стоки. Това са спортовете, с които се занимавам и това са фирмите, от които пазарувам. Неуместно беше да споменаваш "Световно-известния цирк" при положение, че не си запознат, за какво говоря.

...или може би, трябва повече да ходя на цирк ;)

И защо си мислиш че само ти си ги чувал/ползвал тези марки? Господин разбирач не всички си седят зад компутерчетата и цъкат цял ден по интернета...

А ти да си чувал за "...СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ЦИРК ДОБРУДЖА..." ?

Еми така се изказваш бе пич! Изглецда така, че все едно, колкото аз съм чувал за "СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ЦИРК ДОБРУДЖА", толкова и ти за тея фирми. Кажи - "Знам ги", "Добри са" или нещо такова. И...

1. Не съм г-н Разбирач, а и не съм претендирал да бъда. Най-учтиво поясних, за каква екипировка става въпрос, щото явно, че не знаеше!

2. Ако съдя по броя ти постове, трудно мога да се съглася с последното ти изказване!

3. Братле, не ми се занимава с безсмислени offtoopic спорове "На кой му е по-голяма устата". Аре без лоши чувства и нерви - нека темата си продължва... пък ако искаш мое се разберем по мъжки някой ден ... на бира.

Печелиш!

А аз искам да си пихваля още - ROSSIGNOL (якето ми) и First Ascent (сп.чувал)!

И да оплюя една БГ - DIEL! Много се изложиха, ама с рекламата в магазина бяха добри. Може и да стават за ски писти, но за сурови зимни условия има много да вдигат нивото си ;)

----

Eidt-че:

Giro - It's your head!

вси4ки са хубави само 4е adidas |original | са много солени4ки

миналата година си вземах от buldozera само ма много взеха да се касат и по евтино ми излиза да си зема оригинални по скъпи а ма сто пати по яки

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...