Jump to content
BulForum.com

Марка за спортни стоки

Ibrakadabra

Марка за спортни стоки  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ами DIADORA,щото имам традиции в носенето на тази марка!! :D Майка ми,асега жена ми работят в тази фирма.А и ми харесва качеството на продуктите!

Маратонки - Адидас (много удобни и много здрави :D )

Калеври - Диадориа (шестаците са убийци в буквалния смисъл на думата :D )

Дрехи - Адидас и Найк (имат много интересени дизайни и като цяло са много добри)

Понеже Адидас присъства на 2 места гласувах за тях :D

Има 1 марка автомобили- мерцедес

1 марка телефони - нокия

1 марка дрехи - адидас

всичко друго е ........

Rossignol uber alles!!! :punk :punk :P :P :D :) :punk :pirate

Тва за Нокията е вярно :).

NIKE :punk

1 марка телефони - нокия

1 марка дрехи - адидас

всичко друго е ........

Голяма заблуда :excl:

За маратонки - converse. Не се късат лесно, естествена кожа, удобни :) Преди все RBK и adidas носех, ама от първите взеха да вкарват само грозни модели, а за цените на вторите нямам думи :sick :sick :sick

1 марка телефони - нокия

1 марка дрехи - адидас

всичко друго е ........

само за нокията си прави, dude :P иначе другите две са бмв и диадoра :D

само за нокията си прави, dude :P иначе другите две са бмв и диадoра :D

Глупости си говорите и двамата. Ако БМВ бяха най-отворените, нямаше да има други коли, но има още мнооооооого марки. явно не са. същото е и при дърветата на нокия. за диадора да не говорим. не съм им видял знака да седи на фанелката на някой голям футболен отбор, за разлика от Nike, Umbro, Puma и Adidas.

Глупости си говорите и двамата. Ако БМВ бяха най-отворените,
Ами най отворените са аз да ти кажа и ако някога си купиш такава кола няма да ти се иска да караш друга

По темата и аз давам глас за Диадора.Най много километри изкарах с тях и бяха някъв модел Дабъл екшън.

Глупости си говорите и двамата. Ако БМВ бяха най-отворените, нямаше да има други коли, но има още мнооооооого марки. явно не са. същото е и при дърветата на нокия. за диадора да не говорим. не съм им видял знака да седи на фанелката на някой голям футболен отбор, за разлика от Nike, Umbro, Puma и Adidas.

мога да ти кажа, че едно "дърво" нокия държи вече 6-та година без да му е сменяна батерия даже, анцуга ми диадора е на 8 и е като нов само на едно място съм го прогорил някъде и е станала дупчица, ако искате и снимки мога да ви дам ;) за бмв няма кво да коментирам, той PROSTAKA ти го е казал B)

мога да ти кажа, че едно "дърво" нокия държи вече 6-та година без да му е сменяна батерия даже, анцуга ми диадора е на 8 и е като нов само на едно място съм го прогорил някъде и е станала дупчица, ако искате и снимки мога да ви дам ;) за бмв няма кво да коментирам, той PROSTAKA ти го е казал B)

е хубаво. айде. аз пък имам монитор Belinea на 10 години дето даже на ремонт не е ходил. Belinea са единствените монитори на света.

Глупости си говорите и двамата. Ако БМВ бяха най-отворените, нямаше да има други коли, но има още мнооооооого марки. явно не са.

Прав си, ама много. :rolleyes: Бай Пешо си кара Trabant-а, защото BMW са супер тъпаци и не заслужават да им кара колите. :lol: :punk

Иначепо темата - ако говорим като модели най-много ми допадат Adidas. Иначе специално за маратонките - Puma! Нямат грешка. Имам един чифт сега, втора година го нося и много хора непрекъснато се заблуждават, че са чисто нови. Не са мръднали просто. Преди това носих 2 поредни чифта на Adidas, като и двата след 1 година са за сменяне. Говоря за моделите около 100-150 лева, повече не давам. :)

Добре де никой ли не е доволен от PUMA? Миналата година минах от NIKE на PUMA (поради финансова причина) и останах приятно изненадан. Леки удобни и много здрави маратонки на нормални цени 50-60 лева.

Иначе специално за маратонките - Puma! Нямат грешка. Имам един чифт сега, втора година го нося и много хора непрекъснато се заблуждават, че са чисто нови. Не са мръднали просто.

Добре де никой ли не е доволен от PUMA? Миналата година минах от NIKE на PUMA (поради финансова причина) и останах приятно изненадан. Леки удобни и много здрави маратонки на нормални цени 50-60 лева.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...