Antares Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Филия топъл хляб, намазана с течен шоколад Финети - блаженство... Аз и моя просташки вкус... Иначе Nestle рулират на българския пазар. П.П. Ibra, пусни тема и за любима марка презервативи :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Всички "модели" МИЛКА Най-вече 300-грамовата без никакъв пълнеж, произведена в Австрия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Всички "модели" МИЛКА Най-вече 300-грамовата без никакъв пълнеж, произведена в Австрия Off: Тва ма разцепи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 има много вкусни шоколади, за които в момента не се сещам. иначе от по-известните - Милка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Милка, ама оня с бисквитките. Мога да изям цял тон . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 милка сух не сте яли чужди шоколади! има един Ромео Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Всички на Lindtt са страхотни,особено сериятa Lindor Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Кат са върна малко назад като бях малък и чат пат нащи носеха шоколадовите яйца Kinder Surprise напрао мммм, шоколада още ми е в устата ,друго което си спомням бе тублерона уникалния тублерон ,сега най-мноо ме кефи шоколада във вафлата на милка ,тази тъничката дет е 40 ст. ...баси грабежа ама си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMMK Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Определено Lindt. Милка е противен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Милка(то вече по default дет са вика), Своге и Нестле ... Аре атака в денонощния за шоколад, че ми изтекоа лигити Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Милка Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Lind rulira, moje bi nai- dobrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Милка с цял лешник, преди го нямаше от официалния вносител и се намираше трудно, но от 1 година си го има навсякъде LZ, Екстра фин на Своге (май така се казваше), едно време по корекомите имаше един шоколад Конфина, Kinder и т.н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Обичам натуралният шоколад. като марка предпочитам линд или нестле. но и на своге черният шоколад е много вкусен Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Мали,мали,потекоха ми лигите Що се занимавате да спорите за глупости ?? К'во да ви кажа , аз като един доказал се виден идиот : "Нидейте яжте шоколад , причинява кариеси" Зарежете ги вие тия шоколади,бонбони,сладки и т.н.,аз лично си предпочитам Айде Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 А иначе от наличното в магазините предпочитам 'Линдор' - червената опаковка(бонбоните са почти със същия вкус). Подкрепям. За цената си е супер - май беше около 3 лева шоколадът. Има и по-добри и н България, ясно е. Но не виждам как може да се купуват масово шоколади по 10 лева и бонбони по 40 - само за много специални случаи, знам ли. Линдор е доста над Милка, поне за мен. Тези с ядките не ги обичам - много трудно се чистят зъбите послe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Cadbury със стафиди и ром П.П. Не мога да разбера защо трябва да има шоколад с ядки ?! ... само развалят вкуса на хубавия шоколад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.