Jump to content
BulForum.com

Шоколади =0)

Ibrakadabra

Recommended Posts

Филия топъл хляб, намазана с течен шоколад Финети - блаженство... Аз и моя просташки вкус...

Иначе Nestle рулират на българския пазар.

П.П. Ibra, пусни тема и за любима марка презервативи :Р

Кат са върна малко назад като бях малък и чат пат нащи носеха шоколадовите яйца Kinder Surprise напрао мммм, шоколада още ми е в устата :) ,друго което си спомням бе тублерона уникалния тублерон :) ,сега най-мноо ме кефи шоколада във вафлата на милка ,тази тъничката дет е 40 ст. ...баси грабежа ама си заслужава :)

Милка с цял лешник, преди го нямаше от официалния вносител и се намираше трудно, но от 1 година си го има навсякъде :D LZ, Екстра фин на Своге (май така се казваше), едно време по корекомите имаше един шоколад Конфина, Kinder и т.н... :D

Обичам натуралният шоколад. като марка предпочитам линд или нестле.

но и на своге черният шоколад е много вкусен :)

Мали,мали,потекоха ми лигите :P Що се занимавате да спорите за глупости ??

К'во да ви кажа , аз като един доказал се виден идиот : "Нидейте яжте шоколад , причинява кариеси"

Зарежете ги вие тия шоколади,бонбони,сладки и т.н.,аз лично си предпочитам :beer:

Айде :woot

А иначе от наличното в магазините предпочитам 'Линдор' - червената опаковка(бонбоните са почти със същия вкус). :)

Подкрепям. За цената си е супер - май беше около 3 лева шоколадът. Има и по-добри и н България, ясно е. Но не виждам как може да се купуват масово шоколади по 10 лева и бонбони по 40 - само за много специални случаи, знам ли.

Линдор е доста над Милка, поне за мен.

Тези с ядките не ги обичам - много трудно се чистят зъбите послe :(.

Cadbury със стафиди и ром :)

П.П. Не мога да разбера защо трябва да има шоколад с ядки ?! ... само развалят вкуса на хубавия шоколад...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...