Jump to content
BulForum.com

Шоколади =0)

Ibrakadabra

Recommended Posts

Има един български шоколад със синя опаковка.Пише "Фин млечен шоколад".Е този ми е любимия.Милkи,Килки ряпи да ядат ;)

Кой според вас е най-вкусният шоколад в света???

Самият въпрос, така както е зададен е напълно безсмислен. Никой не може да опита всеки модел шоколад на света, а и тук в BG има една хилядна от асортимента, който си заслужава да опиташ. ;)

'Милка' по моя вкус е един не лош, но напълно стандартен шоколад (в различните му разновидности). Преди 15 години, когато още имаше Корекоми, предпочитах да взимам от там Нестле, който нямаше нищо общо със сегашния побългарен аналог. Тогавашният 'Тоблерон' също не беше лош. В Германия веднъж опитах нещо уникално, но съм му забравил името. Швейцарските (не всички) като цяло имат добра линия. А иначе от наличното в магазините предпочитам 'Линдор' - червената опаковка(бонбоните са почти със същия вкус). :)

Има един български шоколад със синя опаковка.Пише "Фин млечен шоколад...

@jozo, напълно си прав за този - това е модел от много години, но вкусът му си е все същият....."Своге"...к'во да правиш - научиха се да правят шоколади. :D

LZ или всякакъв аерошоколад!А и преди имаше едни ОГРОМНИ шоколади Милка с всякакви екстри вътре! :)

Браво! Страхотна тема. Ами... Милка естетвено!!! :P :P :P

От българските май само LZ ям. Иначе харесвам Тоблерон (мммм...), както и всички хубави шоколади със стафиди и ядки вътре. Милка впрочем имат много повече видове от тези, които ние в България знаем - в Австрия съм ял милка с кисело мляко или с (май) така наречените"пукащи бомбони". Луди са тия! Ама пък имат хубави неща :)

Едит: сега разбрах, че тия вече ги има и тук, така че се извинявам за създаденото неудобство, за всичките ви телефонни разговори с чужбна да поръчвате и т.н.

da,temata e super ,само дето хапвам шоколад един път в годината и така да не ме радва тоя шоколад:wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...