veseo Posted December 27, 2002 Share Posted December 27, 2002 Iskam da pitam nqkoi deto e svalql igrata i q e igral dali ot vreme na vreme se restartira PC-to ili samo pri men se slu4va .Molq za otgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GossipApe Posted December 27, 2002 Share Posted December 27, 2002 az q izteglih dosta odavna i q igrah dosta,no nqmam nikakav problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 27, 2002 Share Posted December 27, 2002 az q izteglih dosta odavna i q igrah dosta,no nqmam nikakav problem. Neznam za teb ma taq FIFA super bagava igraq i posle kato izlezna nemi dava desktopa a za restarta neznam moje da e ot wina kakto pri men staa Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 27, 2002 Author Share Posted December 27, 2002 Prav si VeNoM_2431.Zaradi Win-a e.Kato probvam pod 98 ne mi se restartva.Ama na absoliutno vseki ma4 mi blokirva kompa kato za svetovno. Basi 6ibanoto ISO, dano RIP-a da e po-dobyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 27, 2002 Share Posted December 27, 2002 Prav si VeNoM_2431.Zaradi Win-a e.Kato probvam pod 98 ne mi se restartva.Ama na absoliutno vseki ma4 mi blokirva kompa kato za svetovno.Basi 6ibanoto ISO, dano RIP-a da e po-dobyr Pi4 ne e ot tva tq FIFATA e mnogo bagava az i RIPA sam probval sa6tata rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 27, 2002 Author Share Posted December 27, 2002 Be az si vikam 4e moje crackerite da sa q opravili.To cracknat Win98 e po-dobyr ot originalen taka 4e si misleh 4e i fifata e taka.Ok mersi 4e mi kaza da ne gubq vreme da svalqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DROP Posted December 27, 2002 Share Posted December 27, 2002 ABE NA MEN MI TRAGVA PERFEKTNO S KRAK NA WIN ME SAN I SQ MI PRAVI PROBLEM KATO SLED KRAKA NE MOJE DA PRIZNAE ORIGINALNOTO EXE STARTIRANA OT ORIGINALEN DISK PAK POKAZVA DA SLOJA DISK Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 27, 2002 Author Share Posted December 27, 2002 Iskam da se pohvalq 4e igrata se opravi i varvi perfektno ve4e.Problema e bil vyv driverite za video cartata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest drop Posted December 28, 2002 Share Posted December 28, 2002 bravo!!! az sam v zadanena ulica-ve4e ni6to ne moje da me u4udi prost svalqm kraka registriram igrata i bez da smenqm exe-to[originalnoto exe s crack-natoto exe]kadeto sam go svalil samo go startiram i tragna ama problema e 4e s originalnoto ne6te da go pusni iska disk-slagamemu originalen disk i pak ne 6te da tragne prosto edna ot pri4inata moje da e 4e win me gi krii gadnite failove i mai 6te trqbva i format c:-a moje i pak da se e bagnal win me-to taka ili ina4e si trqbva format ako imate ideq za tova kak da dse upravin daite savet pppppllllllzzzzz-i ne se smtam za mnogo znae6t kakto mi go namekvat nqkoi "hora" Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 29, 2002 Author Share Posted December 29, 2002 Neznam drop az ne sym imal doseg s originalni igri s izkliu4enie na Supreme Snowboarding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__lo6iat__ Posted December 29, 2002 Share Posted December 29, 2002 veseo 6to laji6 nali se xvali 4e si si zapi6al Diablo2 ot originalen disk s originalen CD-key ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest drop Posted December 29, 2002 Share Posted December 29, 2002 tazi no6t mi ostava vrema i 6te go vidq tozi problem.Ama za sq ne sam izigral i edin ma4 v i-neta ise vbisqvam za6toto vliza i-net i ne 6te da zapo4ne da se igrae ma4a-pravq sarvar , vlizam v grug sarvar no za sega mi dava 4e ima problemi s vrazkata a tova e edna golqma laja-za6toto s diska kato q instalirah bez daslagam o6te crakcnatoto exe i vliza do naglasa na kontrolite i tilkoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest drop Posted December 31, 2002 Share Posted December 31, 2002 ebati gadnata fifa maina iska ubistvena vrazka-pone igrah kam 30sek a iziskvaniqta sa kat na diaboto za vraska-ibati konspiraciqta v dostav4icite Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 възможно ли е FIFA 2003 и FIFA 2004 да "съжителстват" на едно pc? питам, защото първата не може да тръгне и не знам дали за това е причина 2004, която съм я инсталирам преди това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 не би трябвало да има проблеми. едва ли е от това проблема. това са све напълно различни игри, все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 не би трябвало да има проблеми. едва ли е от това проблема. това са све напълно различни игри, все пак! ... ами не знам. стартирам я и определено се зарежда, но си стои на черен екран. само курсива се вижда и то в дизайна на играта .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 възможно ли е FIFA 2003 и FIFA 2004 да "съжителстват" на едно pc?питам, защото първата не може да тръгне и не знам дали за това е причина 2004, която съм я инсталирам преди това. Nikvi problemi nqmat dvete igri, ako imash zone alarm e disable i probvai da pusnesh fifa 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 абе хора,искам да играя с един мой приятел на фифа 2003 ама собствените си pc-та и нали тряя се регистрирам там от някво си... ... пиша си юзърнейм-а,паролата и т.н. и стигам до serial number... пробвах колкото се може повече кодове,но не става... някой който е пробвал нека да ми каже някакъв код или как става,плс --mod-note: А защо реши, че тази тема трябва да е в радел Others? Едит: Офф... и аз не знам за ко така ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 абе хора,искам да играя с един мой приятел на фифа 2003 ама собствените си pc-та и нали тряя се регистрирам там от някво си...... пиша си юзърнейм-а,паролата и т.н. и стигам до serial number... пробвах колкото се може повече кодове,но не става... някой който е пробвал нека да ми каже някакъв код или как става,плс <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че трябва да имаш оригинален CD-key... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 майка му д**ба ! а няма ли накъв начин да играем с него,без да сме в мрежа?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Не може ли с Direc IP като на FIFA 2005.Пробвай !!! Успех и приятна игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 еми сигрно може , ама аз кат съм недъгав... начи има: NAME ||| Ip Address ||| Your ip address ----------------------------------------------- CTAH4O ||| empty ||| 10.1.1.50 Host , Connect , Save directory , Delete и предполагам ,че трябва да дам на Host и когато другия влезе на мястото на Ip address пише моя - 10.1.1.50 и Connect ? Дали ще е така?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Да, но тоя който хоства, трябва да има реално IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Ako moje da vi zapitam za edna stara igra.Fifa 2003 ako ia e igral niako.Ako molia kajete kato slojite BG patcha ekipite nali ne sa falshivi .Naprimerno lokoto da sa s sini flanelki ili levski da sa s 4erveni shtoto ako e taka napravo da ne slagam patcha .molia kajete po burzo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Аз съм я играл с тоя пач и съм нямал проблеми.Всичко си е наред освен еблемите на тимовете които съвпадат с тези на норвежката лига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.