Psihara^^ Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Съжелявам , че ви безпокоя , но проблема ми е що-горе сериозен! Слушам музика независимо на коя програма и звука ми е нормален , но пусна ли филм и БУМ! ЗВУКА НА ПОЛОВИНА , а всички индикатори за звук са ми на МАКС или съответно на 100%. И за да чуя аджеба кво си казват в тоя филм трябва да увелича от уредбата и се получава онзи звук на постоянното съскане и тн и тн... Та въпроса ми е следния.. ЗАЩО ЗВУКА СЕ НАМАЛЯВА?! Само при мен ли е така или при всички?! И ако е само тук.. Как да го оправя?! @Караман Извинявай.. Не те разбрах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Na men mi se получава така при повечето филми,но не е чак толкова тихо(чува се) и аз не го считам за проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Отиди в панела на AC3 и дигни скалата на звука на макс, щото е на половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 Отиди в панела на AC3 и дигни скалата на звука на макс, щото е на половина Ta az dori nqmah vyprosniq filtyr... A sega kato go svalih nikyde ne vijdam da ima silna na zvuka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 има едно master го дигни до горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.