dunata Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 След преинсталиране на window-са имам един проблем с няколко игри. Като ги инсталирам, като до сега нито една от тях нямаше крак, пуска ги и ми излиза само черен екран, след което трябва да рестартирам компютъра. По-лошото е, че знам, че преди ми тръгваха на същия компютър/windows (в смисъл същата версия). Да е от crack ? Ако някой знае как да го оправя, да каже. Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Качи си най-новите драйвъри на видео картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 След преинсталиране на window-са имам един проблем с няколко игри. Като ги инсталирам, като до сега нито една от тях нямаше крак, пуска ги и ми излиза само черен екран, след което трябва да рестартирам компютъра. По-лошото е, че знам, че преди ми тръгваха на същия компютър/windows (в смисъл същата версия). Да е от crack ? Ако някой знае как да го оправя, да каже. Благодаря предварително ! Не не е от крака,ами от драйвърите за видео картата и аз съм имала същия проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Благодаря и на двамата, стана . Някой Модер може да затвори темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 В случай че не си решил проблема.. Ако си със LCD дисплей, пробвай да заключиш refreshrate-а за резолюциите който използват дадените игри.. Това става от опциите на драйвърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 Пак имам проблем с някои игри - като Friends/The Sims 2 . Излиза ми това и на двете, някой да знае как се оправя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 В случай че не си решил проблема..Ако си със LCD дисплей, пробвай да заключиш refreshrate-а за резолюциите който използват дадените игри.. Това става от опциите на драйвърите. Апък аз не съм с LCD и някои игри като ги пусна и се прецакват все е едно са на по голяма резолюция от монитора.Менюто на играта се вижда за около секунда и след това екрана става тъмен.Това как се оправя.Да ми кажете някои нови драйвери на NVIDIA за видео карти че и аз имам проблем с тъмен екран като пускам игрите.Да поясня двата ми проблема са съвсем различни и нямат нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 @dunata poznata iztoriq i na Serious sam II i na NFS;Most wanted mi dava sa6tata prosotiiiq samo 4e na men mi izpisava i na dvete 4e ima problem sas speed.exe i SS2.exe koeto me u4udi 6toto sma gi kraknal igrite ot kade da si izteglq nai novite driveri na video kartata gForce4 MX440 ili pone mi kajete koi sa nai novite 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 това е от directX 9c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 ei 4e s tqh sam ama pak sa6tite gluposti ne6to da ne bi da e ot windowsa pisna mi da igraq samo CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 И аз съм с DirectX 9c, да не е от картата ... GeForce 4 MX4000 128mb :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Ти може да го имаш инсталнат... друг е въпросът дали видеокартата ти го поддържа... MX няма такава поддръжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 Сега изленза и един друг проблем, и не ми се отваряше нова тема Инсталирах си CM 5 (стария) и като тръгна да я пукам ми пише "Original disc could not be found or authenticated". Крак няма, или поне в диск-а няма. Идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Сега изленза и един друг проблем, и не ми се отваряше нова темаИнсталирах си CM 5 (стария) и като тръгна да я пукам ми пише "Original disc could not be found or authenticated". Крак няма, или поне в диск-а няма. Идеи ? В nfo фаила на играта със сигурност пише какво трябва да се направи за да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Та да не пускам нова тема.И аз имам проблем с игрите.При някои игри като ги пусна тръгват клипчетата след това ми дава само черен екран.Играта си върви слушам музиката но не мога да видя да избера single player например.Компа ми не е нов с видео GF 5200 съм и покривам бая изискванията.Според мен е от монитора защото ми е 15ка и при някои игри които тръгват на резолюция по голяма от поддържаната и се бъгват.Дава менюто на играта за секунда и след това черен екран.За друго не се сещам изобщо незнам как се оправя това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 Имам следния нов-стар проблем с игрите, за това не ми се отваря нова тема Значи проблема е следния - инсталирам демото на Pro Street (така беше и с Carbon-а), пускам го, дава ми черен екран и се рестартира РС-то ... някакви driver-и ли трябва, (Asus X1300) и какви ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Oсновен http://ati.amd.com/support/driver.html Това е след избора на Х1300 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.../common-vista32 Дано свърши работа, не ползвам ати и не знам основни сайтове, но това еосновното от чичко гугъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 А проблемът може ли да е в DirectX-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 А проблемът може ли да е в DirectX-а? Мисля че не, но е хибаво да си инсталираш поне отпреди няколко месеца, или ако свалиш някоя нова игра вътре има. Но в драйверите му е майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Мисля че не, но е хибаво да си инсталираш поне отпреди няколко месеца, или ако свалиш някоя нова игра вътре има.Но в драйверите му е майката. Ама ти май изобщо не си наясно, а? Да ти е минавало през главата, че при сваляни игри от интернет, проблема може да не е в драйверите? И DirectX не е излизал от повече от година насам. Ако DirectX е проблема, играта вади съобщение, че го няма, а и тя прави проверка при инсталация, дали версията ти е достатъчна, за да може да инсталира нова ако не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.