Jump to content
BulForum.com

Проблем с игрите

Recommended Posts

След преинсталиране на window-са имам един проблем с няколко игри. Като ги инсталирам, като до сега нито една от тях нямаше крак, пуска ги и ми излиза само черен екран, след което трябва да рестартирам компютъра. По-лошото е, че знам, че преди ми тръгваха на същия компютър/windows (в смисъл същата версия). Да е от crack ? Ако някой знае как да го оправя, да каже. Благодаря предварително !

След преинсталиране на window-са имам един проблем с няколко игри. Като ги инсталирам, като до сега нито една от тях нямаше крак, пуска ги и ми излиза само черен екран, след което трябва да рестартирам компютъра. По-лошото е, че знам, че преди ми тръгваха на същия компютър/windows (в смисъл същата версия). Да е от crack ? Ако някой знае как да го оправя, да каже. Благодаря предварително !

Не не е от крака,ами от драйвърите за видео картата и аз съм имала същия проблем...

В случай че не си решил проблема..

Ако си със LCD дисплей, пробвай да заключиш refreshrate-а за резолюциите който използват дадените игри..

Това става от опциите на драйвърите.

• 1 month later...
В случай че не си решил проблема..

Ако си със LCD дисплей, пробвай да заключиш refreshrate-а за резолюциите който използват дадените игри..

Това става от опциите на драйвърите.

Апък аз не съм с LCD и някои игри като ги пусна и се прецакват все е едно са на по голяма резолюция от монитора.Менюто на играта се вижда за около секунда и след това екрана става тъмен.Това как се оправя.Да ми кажете някои нови драйвери на NVIDIA за видео карти че и аз имам проблем с тъмен екран като пускам игрите.Да поясня двата ми проблема са съвсем различни и нямат нищо общо.

@dunata poznata iztoriq i na Serious sam II i na NFS;Most wanted mi dava sa6tata prosotiiiq samo 4e na men mi izpisava i na dvete 4e ima problem sas speed.exe i SS2.exe koeto me u4udi 6toto sma gi kraknal igrite ot kade da si izteglq nai novite driveri na video kartata gForce4 MX440 ili pone mi kajete koi sa nai novite

10x predvaritelno :)

Ти може да го имаш инсталнат... друг е въпросът дали видеокартата ти го поддържа... MX няма такава поддръжка.

• 2 months later...

Сега изленза и един друг проблем, и не ми се отваряше нова тема

Инсталирах си CM 5 (стария) и като тръгна да я пукам ми пише "Original disc could not be found or authenticated". Крак няма, или поне в диск-а няма. Идеи ?

Сега изленза и един друг проблем, и не ми се отваряше нова тема

Инсталирах си CM 5 (стария) и като тръгна да я пукам ми пише "Original disc could not be found or authenticated". Крак няма, или поне в диск-а няма. Идеи ?

В nfo фаила на играта със сигурност пише какво трябва да се направи за да тръгне

• 2 months later...

Та да не пускам нова тема.И аз имам проблем с игрите.При някои игри като ги пусна тръгват клипчетата след това ми дава само черен екран.Играта си върви слушам музиката но не мога да видя да избера single player например.Компа ми не е нов с видео GF 5200 съм и покривам бая изискванията.Според мен е от монитора защото ми е 15ка и при някои игри които тръгват на резолюция по голяма от поддържаната и се бъгват.Дава менюто на играта за секунда и след това черен екран.За друго не се сещам изобщо незнам как се оправя това.

• 1 year later...

Имам следния нов-стар проблем с игрите, за това не ми се отваря нова тема

Значи проблема е следния - инсталирам демото на Pro Street (така беше и с Carbon-а), пускам го, дава ми черен екран и се рестартира РС-то ... някакви driver-и ли трябва, (Asus X1300) и какви ?

Oсновен

http://ati.amd.com/support/driver.html

Това е след избора на Х1300

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.../common-vista32

Дано свърши работа, не ползвам ати и не знам основни сайтове, но това еосновното от чичко гугъл.

А проблемът може ли да е в DirectX-а?

Мисля че не, но е хибаво да си инсталираш поне отпреди няколко месеца, или ако свалиш някоя нова игра вътре има.

Но в драйверите му е майката.

Мисля че не, но е хибаво да си инсталираш поне отпреди няколко месеца, или ако свалиш някоя нова игра вътре има.

Но в драйверите му е майката.

Ама ти май изобщо не си наясно, а? Да ти е минавало през главата, че при сваляни игри от интернет, проблема може да не е в драйверите? И DirectX не е излизал от повече от година насам. Ако DirectX е проблема, играта вади съобщение, че го няма, а и тя прави проверка при инсталация, дали версията ти е достатъчна, за да може да инсталира нова ако не е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...