Jump to content
BulForum.com

File Конвертиране

Deyan

Recommended Posts

Препоръчайте ми програмка за конвертиране на mp3 файлове в Wav формат! :blink:

И още нещо! Как да конвертирам .fla файлове в .gif или .jpg ? :blink:

Добрия стар (нов) Winamp. Не че нямам и други програми, но ако няма други, така е най-бързо.

По въпроса за .fla - ами инсталирай си един Flash, една от задачите му е и това.

Всъщност операцията е експортиране.

и наистина както каза теди флаша е програмата.

Да, ама експорта вади само един кадър, не цялото .fla ...

По въпроса за .fla - ами инсталирай си един Flash, една от задачите му е и това.

Ако говориш за Publish Settings,пробвах от там да конвертирам съответния файл,но не се получава или аз не знам как! :wacko:

Ако говориш за Publish Settings,пробвах от там да конвертирам съответния файл,но не се получава или аз не знам как! :wacko:

File -> Export -> Export Image... [експортва статичен имидж]

File -> Export -> Export Мovie... [експортва в различни муви формати , единия от които е точно Animated GIF, противно на това което Colin предположи, че се експортва само един кадър].

Това е в Flash 8, но мисля че и в MX [2004] бяха така менютата.

File -> Export -> Export Image... [експортва статичен имидж]

File -> Export -> Export Мovie... [експортва в различни муви формати , единия от които е точно Animated GIF, противно на това което Colin предположи, че се експортва само един кадър].

Това е в Flash 8, но мисля че и в MX [2004] бяха така менютата.

Хмм...Пробвах тази опция,но след експортването и отварянето на вече .gif файла се появява един blank прозорец!

edit:С Flash 8 се получи! tedy Мерси!

• 2 months later...

За mp3->wav може да използваш стандартния запис на музика в Nero. Но така мисля, че ги прави за диск, тоест други формати, но опитай.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...