bate_pesho Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ЧЕСТИТО на всички студенти .... пожелавам им едно невероятно напиване тая вечер и внимавайте да не завършите в кенефа ейййй Специални пожелания за IZRODA (freak) - Митака ае брат сичко най-хубаво честит празник за 3-ти път Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Честито на всички и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 4estito i ot men.Da ste jivi i zdravi, za da mojete da kuponyasvate pove4e NAZDRAVE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Честито и да внимавате с пиене то неска и утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ще пия малко и няма да се напивам. мн ми са спи днеска,дано не заспя на партито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Честит празник и не прекалявайте довечера - утре е работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Честито! Опаааа Еми .... аз уж гледах да няма друга такава тема и защото поначало ги пускате в тя и той прелистих назад ама нямаше и пуснах , защото гледам никулден тука рожденни дни и затва ... сорка момчета .... Да им го чиститим двойно бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 честито на патерици Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Тъй като нямах възможност да ви честитя на самия осми декември (поради обективни причини) го правя сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Много ми се искаше да ви пусна предаването на Ку-Ку за 8-ми декември 1993-та... Оказва се обаче, че го има явно само на моята видеокасета и то частично. Всякакви глупости се мотаят из нета, но не и тези велики класики... И все пак поемам ангажимента да се постарая да ви покажа всичко, което имам аз на запис. Просто ще да е малко по-късно. Честит ви 8-ми март, студенти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.