FrAgMaKeR Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Днес си взех нова видео карта, Asus Radeon 9550GE, самоче до този момент ползвах все GeForce карти и бях свикнал с една много полезна опция от настройките, където можеше да се нагласи нивото на цветноста и сега ми е много криво, като гледам този блед цвят, а незнам как да го направя както трябва Свалих си и най-новите драйвъри на ati, играх си и с някакъв каталист, но такова животно нема Какво да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Settings,Advanced и горе вдясно имаш Color min. и max. oт там се настройва с плъзгача щом си с каталист Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Да ама няма такова нещо, иначе много ясно, че знам от къде става Можеби да ми препоръчате някакви моднати драйвъри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.