Nordik Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Моля, който има информация дори къде мога да намеря, дори и да не предлага да сподели (магазини, оказиони за аудио техника и т.н.) къде бих могъл да търся изобщо аудиотехника и тонколони. Е, това е очаквам оферти, предложения, препоръки 10х! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Каква мощност ти трябва. За какво ти са: дискотека, външно узвучаване, домашно ? Иначе Обертон предлагат много качествена техника в това отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nordik Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Ами за домашни. Имам един усилвател Philips 2х60, мислех да ги пригодя за него. Да, знам за Обертон, но там няма точно това, което търся - те са ПРО и при тях всичко е мощно и в доста големи размери Нещо на амфитон ако изскочи ще е мнооо хубаво, по-възмoжност запазено с годинките 10х dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Моля, който има информация дори къде мога да намеря, дори и да не предлага да сподели (магазини, оказиони за аудио техника и т.н.) къде бих могъл да търся изобщо аудиотехника и тонколони. Е, това е очаквам оферти, предложения, препоръки 10х! imam 2 anfitonki ama ot stoene hartiqta na basa e zela da se razkapva ako ima6 interes PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Погледни ТАЗИ тема на Бафи.Аз купих усилвателя му.Видях колоните и ти гарантирам,че са изключително запазени.Човека е апсолютен педант към техниката си и ще останеш доволен. Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTealthy Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nordik Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 ЦЪК Мерси проверил съм и там ако може да стане нещо, то ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Prodawam 2x150 wata - 150 lw. Made in Bulgaria. Visochina 85-86 sm. Kolonen tip. 4erni, kojena oblicovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamanski77 Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Prodavam Sa6tite kato tezi koito tarsi6 ne mi pi6i na li4en no im iskam 700 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Това го считам почти като подигравка - да си направиш труда да изровиш толкова стара тема и да пишеш в нея. А да забеляза случайно, че купувачът, който е търсил колоните преди 3 години не е влизал във форума от 19-ти април?? 20% за начало и си прочети правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.