Jump to content
BulForum.com

Въпрос за самолетни билети

basten

Recommended Posts

Преди време имаше тема, в която се казваха различни самолетни компании, през които човек може да си купи билет за полет до чужбина. Та понеже търсих и не можах да я намеря (за съжаление), ще помоля тези от вас, на които често им се налага да летят до чужбина да споделят въпросните фирми, които са ползвали.

Благодаря предварително.

До къде летиш? В момента (не знам, дали още важи) има промоция на KLM за полети до щатите и е много изгодно. Навсякъде, където ти кажат, че я признават...върши работа. Иначе имам едно място и ако искаш, мога да се свържа с тях, защото вече съм купил над 30 билета от тях (доста от тях за приятели като теб) и ме знаят и ми дават добри билети... Но все пак...за къде и кога?

Ами Жоре, сестрата ще патува пролетта/лятото до щатите и ме помоли да разпитам. Та по-късно евентуално мога да ти кажа за кога като дата ще е..просто сега съм на работа и няма как да я питам.

• 5 months later...
Добре. Трябва ми дестинация и примерна дата (т.е. примерна седмица) и ще питам.

Може ли да питаш и за мен. Дестинация Филаделфия, началото на юли.

Миналото лято пътувах за щатите ( Ню Йорк ) с полската компания ЛОТ. Едно мога да кажа - Сравнително евтини билети и най-важното храна до пръсване :laughing: Виж в сайта които дадох там има полети от къде до къде. Май от София винаги има смяна на самолет във Вършава... Само предупреди сестрати да не обърка вратите ако сменя самолет че тогава става лошо...въпреки че авиолиниите са така добри да изчакат всеки заблуден :D

Миналото лято пътувах за щатите ( Ню Йорк ) с полската компания ЛОТ. Едно мога да кажа - Сравнително евтини билети и най-важното храна до пръсване :laughing: Виж в сайта които дадох там има полети от къде до къде. Май от София винаги има смяна на самолет във Вършава... Само предупреди сестрати да не обърка вратите ако сменя самолет че тогава става лошо...въпреки че авиолиниите са така добри да изчакат всеки заблуден :D

Мерси ще проверя.

ЪЪЪЪЪЪЪ каква сетра? неразбрах :blink:

Мерси ще проверя.

ЪЪЪЪЪЪЪ каква сетра? неразбрах :blink:

Ами Жоре, сестрата ще патува пролетта

az taka razbrah

az taka razbrah

А тая компания дето я даде хич не е евтина, два билета до Филаделфия 2400 евро, аз за толкова се купих кола :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...