AssassiN Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Тъй като едни мои приятели се отказаха за 8-и ми изскачат две места свободни. Ако има някоя двойка, която да желае да се присъедини към нас за 2 дена, тоест утре заминаваме и се връщаме в петък нека ми пише на ЛС или в темата или да звънне на 0898 673030 - Жоро. Вилата представлява това. Цената е 110 лева на вечер, а ние бяхме 8, тоест по 27.50 лв на човек за нощувките. Отделно събираме по 20 лева за храна и алкохол. Ако има заинтересовани, чакам да се свържат с мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyfan Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Много готина вила а да питам може ли да се резервира за нова година ако не е резервирана вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 Много готина вила а да питам може ли да се резервира за нова година ако не е резервирана вече Резервирано е всичко май за НГ, но не за това е темата... Можеше на ЛС да ми го пуснеш това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Малко реклама на вилата: Просто е супер там. Аз бях лятото ама цените си бяха по-ниски (не като за 8-ми декември ). Намира се до село Ягода община Стара Загора ако не ме лъже паметта. Между другото имаше идея с аверите да ходим и ние там на 8-ми, ама вече не сме студенти ( не че това е проблем ) ама не ни пускат от работа. К'о да напрайш ся. Edit: Забравих да кажа, че не е само тази вила. То си е цял комплекс. Сигурно ще има много купонджии. Ей как ме е яд . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Явно няма интерес, а и вече няма за кога да се уговарям с когото и да било. Моля някой "модерен" да затвори темата! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.