Lil Scrappy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Onimusha 3 Demon Siege *HomepageC: Link *Publisher: Capcom *Genre: Fantasy Action Adventure *Release Date: April 27 2004 (за PS2) * Download Game Click GameSpot Rating: 8.3 Gameplay: 8 Graphics: 9 Sound: 8 Value: 7 Tilt: 9 Screenshot: GameSpot, IGN, GameSpy Това е едно от хитовите заглавия за Playstation 2 ето че и ние ще може да го пробва ме определено няма да останем разочаровани Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ще изложа мнение утре,защото ся не ми се цъка,изморен съм,а иначе ограта съм я свалил и е готова за зъгане! Предполагам,че ще е много по-добра от втората част... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ихааа много си падам по такъв тип игри сега почнах да я свалям утре ще я пробвам и аз А каде отиде 1 ? Нали преди и нея я имаше ? Хаиде някой ако има възможност да качи 1 и 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 [Thug-Life]2Pac Ми ас до колкото знам 2-рата част е няма никаде за PC ние да се радва ме че са направи ли работеща версия по новата демек Onimusha3 що се отнася до играта надявам се да е убиец (поне от коментарите и трейларите се вижда това) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Imam vypros poneje nqmam dostyp do wareza, 6toto jiveq v 4ujbina na4i po torrentite namiram: Onimusha - PC VERSION (TECHNIC) Games-PC 558.17 M Onimusha_PC[1] Games-PC 2.92 GB v nforce.nl tyrsih info ama pi6e 2cd-ta kakto i da go gledam nito ednoto nito drugoto e na 2 cd-ta ednoto e po malko ot 2 cd-ta a drugoto po-golqmo ne znam to4no kakvo trqbva i pi6e drug release v nforce.nl ako e to4nata versiq edna ot dvete kajete koq e da e svalqm tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 е аз я изиграх още преди година.якичка е ,има го жан рено вътре ..е не е от нивото на devil may cry,god of war,metal gear solid,re4 но е от добрите playstation игри.все пак е от CAPCOM !!! най добрата е onimusha 2 обаче първата onimusha е доста слаба.шото я разработваха за ps1 и в последния момент я пуснаха за ps2 да питам тоя pc рилийз официален ли е ? пп. след месец-два за ps2 излиза onimusha 4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Като се пробвам да я пусна и ми излиза Failed Creating The 3D Device и не мога да я подкарам каде е проблема във видео картата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 И при мен е така,пич. Пробвах какво ли не,търсих насам-натам,няма нищо специфично! Няма крак,разбира се...не иска StarForce...не знам... Много е кофти,ама не е възможно да ни е от картите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 ToRmEnToR При мен играта си трагна от раз И наистина е много добра В играта е включен и Жан Рено Играе се с небизизвесния самурай (забравих му името) хем и сас Жан Рено общо взето луда работа но ще е по луда работата ако излезе за PC и God of War Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 дано да хвърлят още трохи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Супер е че тая игрица я има вече и за комп ама аз имам въпрос - за ps2 е на 1 двд а в нашия сървър е на има-няма два диска - да не е нещо орязана че ще е гадничко... айде някой ако има информация да каже нещичко по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 не ми е ясно само защо е на 2 диска а първата част беше на 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 При мен играта си тръгна,нокато я стартирвам почва на някакъв малък екран.Някой,ако знае да ми помогне 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Някои ште може ли да ми каже минимални и максимални изисквания на играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Никои ли незнае как да се оправи тоя проблем " Failed Creating The 3D Device " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 не ми е ясно само защо е на 2 диска а първата част беше на 4 за да ти стане Full Screen натискаш: ALT + ENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ега ти... И при мене Failed creating the Direct3D device Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 абе върви ми ама на пе це се губи 70 % от красотата на играта изглежда невероятно грозно а управлението е макс куцо това просто не е онимуша ,който иска да се заблуждава! бай дъ уей тя и на ps2 не е от игрите с добра графика.даже и трите onimusha според мен са доста грозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 бай дъ уей тя и на ps2 не е от игрите с добра графика.даже и трите onimusha според мен са доста грозни е и ти пак се изказа ми защо тогава и дават оценка на графиката 9 (а и пълната оценка е 8.3 а в други сайтове да не казвам че е и 8.9) още малко и ще кажеш че и на God of War и е гадна графиката тя също е оценена с 9-вятка Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 иам предвид че графично е по-слаба от re4,mgs3,god of war,devil may cry че даже и от tenchu и forbiden sirren ! ей тва имам предвид.а първата Onimusha е може би най грозната Playstation 2 игра ! а на pc изглежда супер грозно признай си ! и въпреки всичко игричката не е лоша.зарибява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Хммм незнам как изглежда Онимуша за ПС2 но тази версия за ПС си заслужава (Онимуша 1 не сам е играл) но общо взето всички взети заедно не могат да се мерат със хита на ХБОХ Ninja Gaiden Black който рулира от всякаде и по графикаи по история по всичко просто не случайно оценката му според gamerankings е: ................................ Gameplay 9.2 Graphics 9.8 Sound 9.2 Difficulty Hard Concept 9.1 Overall 9.6 ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 така е xbox-а си има една ninja gaden gamecube-то си има metroid ,zelda и уж re4 ама вече не го има само то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 xbox-а си има една ninja gaden Моля ти се не говори глупости че ми омръзна да споря с теб както има за ПС2 повече от един хит ( не само God of War ) така има и за ХБОХ ( не само Ninja Gaiden ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JouiNeDeliHrana Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Lil Scrappy aide da mi kajesh s kakvi driveri, directx, windows si...i t.n. ....za da moga da gi sravnq s moq i da razbera nai posle shto mi izliza toq error:"failed crate direct3d device". Az sum s chist windows, dicrectx9.0c i nvidia driveri 71.84... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Грозна с леко объркано управление( добре че имаме падче ).Обаче е прекрасна всичко това се забравя веднага като се потопиш в нейния свят.Чудесни движения ,врагове ,оръжия.Нямам какво да кажа освен че конзолниците наистина имат щастието да играят чудестни игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.