Mr_Vain Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Трябва ми адреса на Хоумнет ЕООД. Преди малко ми се обадиха по телефона, записах го, но изхвърлих листа...много съм умен, а сега на телефона никой не отговаря Помня, че номера беше 24 (май) и в името имаше нещо от рода на "джа". Гледах в bgmaps за улици с "джа", но пак не съм сигурен коя е. Някой да знае точния адрес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Трябва ми адреса на Хоумнет ЕООД. Преди малко ми се обадиха по-телефона, записах го, но изхвърлих листа...много съм умен, а сега на телефона никой не отговаря Помня, че номера беше 24 (май) и в името имаше нещо от рода на "джа". Гледах в bgmaps за улици с "джа", но пак не съм сигурен коя е. Някой да знае точния адрес? => “Хоумнет" - ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Макгахан 11, с предмет на дейност: компютърни, интернет, рекламни и информационни услуги, консултантска дейност,... => ХОУМНЕТ ЕООД Пловдив 4000, ул. Макгахан 11, тел. 032267286 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 И аз пробвах гугъл, и телефона не е този, и адреса не е този, който търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Улицата е Лъджене тук се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 Улицата е Лъджене тук се намира Да, мерси, оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.