Jump to content
BulForum.com

Проектозакон за издаване на шофьорски книжки

Dulgia

Recommended Posts

Някой чул ли е за такова нещо?Аз от двама-трима приятели разбрах, че казвали нещо по новините и във вестниците пишело преди 5-6 дена.Подробности обаче не знам, освен че е задължително да има придружител с мимимум 5 годишен шофьорски опит.Кажете нещо повече, ако знаете :)

Отделен въпрос е дали е смислено тва нещо.А за пикльовците си е до човека-всеки е различен.Има си и хора по на 50 години излитат, има и много по на 18, които знаят, че не са с 9 живота.Не може така всички под един знаменател ;)

Да ама процента при 50 годишните е да кажем 5, при 18 годишните 85, а при 17 95 :) Примерно разбира се

:D Има го тоя момент :D Е нали затова хората искат придружител.

Можеш да погледнеш статистиката колко много катастрофи правят 16 годишните в тая голяма част на света

Аз пък съм чел статистика че почти всички сериозни катастрофи се праевят от самонадеяни шофьори с по 10+ години стаж на пътя... ;)

Чух по новините преди 5-6 дена, че можело да направят да се взима книжка на 17 обаче задължително да караш с придружител ....обаче не е още сигурно, а е само като предложение за разглеждане или нещо такова ...не помня точно ...

Чух по новините преди 5-6 дена, че можело да направят да се взима книжка на 17 обаче задължително да караш с придружител ....обаче не е още сигурно, а е само като предложение за разглеждане или нещо такова ...не помня точно ...

Това имах впредвид, като пуснах темата.Искам да разбера дали някой е обърнал внимание кога ще се внесе за гласуване тая хава.

Такъв закон ще излезне след нова година. 17 годишни ще могат да вземат книжка, но ще могат да карат задължително с предружител до навършване на 18 години.

Ех гъзария,гъзария...

Е това е.... :zzz Тъпотия,какво искаш.Отново сме на едно мнение,Деъан :D

Относно самия топик...А защо не? :huh: Естествено,не безразборно издаване на книжка...то простаци колкото щеш по улиците на всякакви възрасти...макар че лично аз за никъде не бързам да седна зад волана,може да ме возят :D

Само по-полека по улиците,че някой път може и вас да напсувам :D

Аз съм съгласен, при условие че курсовете станат от един месец на 3!

За един месец курсове, не могат да разрешават на никой според мен, да се движи със 120 на магистрала.

Аз съм съгласен, при условие че курсовете станат от един месец на 3!

За един месец курсове, не могат да разрешават на никой според мен, да се движи със 120 на магистрала.

Забравих да добавя в предишния пост... Курсовете стават от 24 часа на 36 часа, но и цената се вдига естествено. Целия курс е около 400 лв.

Всяко нещо с времето си. За какво може да му служи на 17-годишен кола, освен за гъзария.

Или може би да ходи с нея на училище :)

Ами да ти кажа, разликата в акъла на един 17 годишен и един 18 годишен не е голяма :)

Ако си прост, си прост и на 16 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...