Jump to content
BulForum.com

nokia n91

Recommended Posts

ta zna4i predlojixa mi da mi donesat na dobra cena nokia n91 ot germaniq i se 4uda dali da go smenq za motorolkata mi V3 RAZR koqto zex predi nqkolko sedmici ?

nqkoi da e 4el po podrobni revuta ili da ima poznati koito go pritejavat ili pak eventualno da go e razglejdal v nqkoi magazin 6toto az nito namerix koi znae kolko podrobno reviu nito uspqx da go namerq nqkade v plovdvi po magazinite za da go razgledam :ph34r:

6te sam blagodaren ako mi kajete zaslujava li si ?

http://www.nokia.com/nseries/ eto i malko informaciq ot saita na nokia koito 4atka angliiskiq

http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=2661

http://www.pocketbulgaria.com/index.php?op...d=563&Itemid=34

drugite 2 linka sa balgarski i ima gore doly nqkva informaciq i stava qsno za kakvo stava vapros gore doly

Прочетох няколко ревюта за телефона-явно тези 4гб са само за музика.Освен това този микрохард е доста обезпокоителен и това,че функционира след 300 изпускания....зависи от изпусканията може би;)Прекалено рисковано да се изръсиш бая пари за този телефон и да го изпуснеш веднъж,а след това сбогом.По-добре заложи на нещо със слот за карта,поне вискоите класове телефони позволяват поставянето на карта с по-голям капацитет,доста по-сигурно е.

1-во няма как да сме го видяли в някъв магазин защото не е излезнал още в българия.Не съм го виждал на живо,но по снимките който съм виждал дизайна не ми харесва.Този дисплей ще се драска 100%.КАто екстри е супер,но проблема с хард диска е много голям.Ако си го павиш много...може и да се изръсиш за ТОВА ЧУДО НА ТЕХНОЛОГИЯТА,но от друга страна никога не се знае...може да го изпуснеш да се преебе този хард и да си блъскаш главата в стената.

Кажи за колко пари ти го дават...

predlojixa mi da si izbera mejdu toq i N90 no N90 e prekaleno ogromen za men

no mai po4vate da me razubejdavate za toq az po princip telefonite ne gi paza mnogo mnogo i toq ni6to 4udno da go precakam..... ama puk n90 e prekaleno golqm a i trqbva da mu slagam dopalnitelna pamet.....mmm po4vam da se 4uda...... :wacko:

n91 e mnogo po-malka i s mnogo pove4e vgradena pamet....

n91 e mnogo po-malka i s mnogo pove4e vgradena pamet....

не бих нарекъл телефон с 10 грама по-лек (160 !!!!!! в коя година живеем, че тия Нокия продължават с телефоните над 100 грама????) - "много по-малък".

ami da ti kaja moje da teji ama n90 opredeleno e dosta golqm nego pone sam go vijdal na jivo i moga da ti kaja 4e e ogromen ....... a i 160 grama ne sa problem ako telefona e masiven.....

nokia.JPG

snimkite koito bqx pokazal predi malko ne bqxa savsem obektivni to4no zatova eto edna koqto pokazva kolko po-debel e n90 ot n91 i vse pak govorim za okolo 100x pove4e pamet pri n91.... :D a tova 4e moje da se polzva kato mp3 player spored men si e dosta golqm plius

И според теб 600-700 лева си заслужават да се дадат за телефон който след 6 месеца ще е просто една тухла без никакви интересни функции?

И според теб 600-700 лева си заслужават да се дадат за телефон който след 6 месеца ще е просто една тухла без никакви интересни функции?

Не мисля че след 6 месеца ще е най-обикновенна тухла :) Защото това е смартфон :) Тези телефони винаги ще бъдат актуални и СКЪПИ!!!!

Например един прост(за смартфон) 6600 който е изленал на пазара през далечната 2003,знаете ли колко струва?400 лева!!!Кажете ми кои други телефони държат такава цена,и особено ако са на 3 години?

Купи си телефона и после го продай.На пазара в БГ ще излезне поне на около 1000-1500лв :)

Може да е Smartphone, но не е единствения. другите производители също имат Smartphone които не тежат по 160гр. , за които също има приложения и които също държат цена (не толкова, защото все пак не са нокия (които така или иначе не ги знам що държат толкова цена)).

pak ti kazvam ako telefona e masiven 160te grama ne sa problem predpo4itam da mi teji v rakata otkolkoto da e ot nqkvi plasmasi koito kato gi izpusna da stavat na sol , 160 grama nqma da mi skasat joba no za smetka na tova 6te sam malko po-siguren kolko moje da bade zdrav , ne 4e 6te go izpuskam ama vse pak

drugite proizvoditeli moje da imat smartphoni ama nqmat smartphoni s po 4GB pamet ;)

az ako go zema nqma da go prodam pone tova e 100% sigurno :rolleyes:

da ne govorim 4e tuka edva li 6te go kupi nqkoi edna 7610ka dokato q prodam ......

Е ти ако разчиташ на форума да продадеш нещо има да си чакаш....След като няма да го продаваш моя съвет е изобщо да не се занимаваш, поне аз така бих направил. Има къде къде по-сполучливи смартфони, а колко ще се появят в следващите месеци...Пък като искаш толкова мп3ки си купи един мп3 плейър, мп3 от телефона не е работа.

Телефонът го има в България...даже в Пловдив.В новия търговски център "Екзелсиор" , в магазина на ВиваТел.Телефонът е хубав!

И незнам какво има да се чудиш все пак е Нокия!Взимай го!

"И незнам какво има да се чудиш все пак е Нокия"Ти или си много голям фен на нокия или си изпушил нещо...

Значи казвам си последното мнение:Телефона като екстри е супер и ще те служи поне 3-4 години.Кусурите му идват от дизайна и о хард диска.

"И незнам какво има да се чудиш все пак е Нокия"Ти или си много голям фен на нокия или си изпушил нещо...

Значи казвам си последното мнение:Телефона като екстри е супер и ще те служи поне 3-4 години.Кусурите му идват от дизайна и о хард диска.

Бе да ти кажа и аз се замислих да не би да съм изпушил, защото определено не съм голям фен на Нокия. :bgrin: Ама ... от моторола е по-добре. :unsure:

Определено е по-добре от Моторолата, но и парите, които ще даде едва ли ще са малко ;). Решението си е твое, но според мен трябва да го вземеш. Такъв шанс имаш един път в живота :)))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...