Guest Spool Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 Trqbva mi draiver za ATI Radeon 9200 za WinXP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 Картата ти BUILD - BY - ATI ли е или POWERD - BY - ATI (оригинална от Канада или на някоя от другите фирми, които правят RADEON карти)? Ако е BB ATI, то тогава ти трябва CATALYST 3.8 Ако е PB ATI - то тогава провери на сайта на фирмата, на която ти е картата. Ето ти линк с инфо и препратки за партньорите на ATI, които произвеждат RADEON карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 nqmam predstava kakva e kak moga da razbera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 SHte razberesh kato svalish gornite i gi instalirash. Ako ne stane togava misli kak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 Trqbva mi draiver za ATI Radeon 9200 za WinXP. Drapni si referentnite driveri ot ATI i si gotov. Eto tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 fon_tomov: За CATALYST 3.8 съм му указал линк. Проблема е, че той не знае каква му е картата. Spool/iv_laz: Ти трябва да си си купил картата с инсталационен диск за нея, във всеки такъв диск има The ATI Adapter Information utility (ATI INFO). Това инфо се намира в BIN директорията на повечето ATI Installation CD-та. Файла е ATIINFO.EXE Можеш да си свалиш от ATI и новия ATI ADAPTER UTILITIES, ето ти линк-а - според мен това ти е най - лесния начин, за да разбереш с каква карта си. Другият начин да получиш необходимата ти информация е от System Information в Windows-а: Select Start > Programs > Accessories > System Tools > System Information. Click the [+] sign next to 'Components' Highlight 'Display' Ако не се оправиш с всичко изброено по - горе, тогава чети тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 kartata mi e na Gigabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 fon_tomov: За CATALYST 3.8 съм му указал линк. Проблема е, че той не знае каква му е картата. Ne znae koi e proizvoditelia, no tova ne e bolka za umirane. Taka ili inache proizvoditelia se vodi ot referentnite driveri nai-chesto . Az samia sam sas Sapphire Radeon i polzvam referentnite driveri poradi prostata prichina che driverite na proizvoditelia mi sa bez ekstri. Sega picha ima kupishta linkove koito si mu izbroil i mislia che niama da ima nuzda ot poveche pomosht za da si instalira koi da e driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 CATALYST 3.8 stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.