LPFC Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 някой да знае някъде да има списък с песните, които ще изпълнят или нещо такова...>? предварително благодаря... в сайта им има playlist-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Ами като тръгна да идва това лято в Пловдив "някой" какво се случи?! Продадени 7-8 билета... Много вярно!!Лятото като щеше да идва Глен Хюз в Пловдив какво стана?!Нищо!Не се продадоха и 100 билета.За какво да има такъв концерт на нормална музика в Пловдив?Дай им хляб и чалга.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Depeche Mode: SOLD Zvu4i mi kato porednata jurnalisti4eska bomba. Пак е в Со-о-фия и и ние от Плов-див сме пре-е-цакани. Ne vijdam kvo lo6o ima da se razhodi6 do sofia za takova sabitie, daje e po dobre.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Купихте ли си билети? И ако сте на каква цена и къде на стадиона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Аз съм бъдещ притежател на билет от 49 лева,тоест сектора пред сцената. От един приятел от София Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Аз съм бъдещ притежател на билет от 49 лева,тоест сектора пред сцената. от софия ли ще го взимаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 А между другото-нали има 3 варианта на playlist-a,ясно ли е с кой точно ще свирят тук?Коя ще е подгряващата група? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoXXy_ Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 мисля, че подгряваща група ще е Franz Ferdinand ама не съм сигурна Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Хехехе,ако FF подгряват ще стане супер концерт,ноо много ме съмнява Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXI Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Много вярно!!Лятото като щеше да идва Глен Хюз в Пловдив какво стана?!Нищо!Не се продадоха и 100 билета.За какво да има такъв концерт на нормална музика в Пловдив?Дай им хляб и чалга.......... верно майна, селски град ставаме, което е ужасно и нетипично Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 някой случайно да си продава билета че една приятелка иска да ходи а няма вече билети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Чудех се... колко ли е готов да даде един истински фен за билет, за да види любимата си група наживо? 50-70-100 лева? Онзи ден гледах някакви оказиони и цените започваха от 60 лева.... не пише от кои са точно, но да речем, че сигурно са от най-евтините, тоест от 33 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Подгряваща група на Депеш ще бъде Нова Генерация Три пъти УРА! Тцтцт,никой ли няма да ходи бе,какво е това мълчание? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Аз ще ходя Какъв ще е плейлистът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Setlist -някой от всичките ще е,но кой .Всъщност няма значение,те са почти еднакви,разликата е в 2-3 парчета.Но Нова Генерация и Депеш на едно ще е нещо невероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Народеее,не остана,21-ви ни зове.А някой има ли представа колко е средната продължителност на концертите от турнето,защото все пак трябва да се правят и планове за прибиране обратно в Пловдив.Аз вече съм прежалил последния влак,който е в 23.10,а следващия е около 6 сутринта,което ме навежда на мисълта,че може би ще бягам с колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Ами като тръгна да идва това лято в Пловдив "някой" какво се случи?! Продадени 7-8 билета... За какво да идват? Нали Пайнър си правят концертите в Пловдив - какво искате, гледайте си ги там, то без това друго не слушат в тоя град. Депеш ако и когато пропеят чалга може и да дойдат в чалгаджийницата и те. Пич, вземи се стегни и недей да говориш глупости!!!! Бива тъпо изказване ама такова обобщение за града ми недей да правиш. Лично аз съм от Пловдив и имам около 20 познати, с които ще ходя на концерта. Всеки от моите познати има по още толкова, които също ще ходят. ВСИЧКИ СМЕ ОТ ПЛОВДИВ. Направи си простата сметка - само аз - 1 човек колко хора познавам, които ще ходят! Не съм бил на концерт на Пайнер и няма и да отида (нищо лично против чалгата), нито които и да е от тези хора! Така че по-полека с тези крайни изказвания!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 Пич, вземи се стегни и недей да говориш глупости!!!! Бива тъпо изказване ама такова обобщение за града ми недей да правиш. Лично аз съм от Пловдив и имам около 20 познати, с които ще ходя на концерта. Всеки от моите познати има по още толкова, които също ще ходят. ВСИЧКИ СМЕ ОТ ПЛОВДИВ. Направи си простата сметка - само аз - 1 човек колко хора познавам, които ще ходят! Не съм бил на концерт на Пайнер и няма и да отида (нищо лично против чалгата), нито които и да е от тези хора! Така че по-полека с тези крайни изказвания!!!! Добре - няма да говоря - те фактите говорят, "пич"... Кой ще свири това лято в Пловдив? Кажи, че ми стана интересно. Мога да ти кажа кой ще свири в Стара Загора, Несебър, Варна, София, Каварна... А в Пловдив?!? А? Азис... Камелия... Точка по въпроса. И на мен не ми харесва, но това е положението. А защо? Защото никой не иска да организира концерти в Пловдив. А защо не иска?! Защото няма да има продажби. Едни се излгъгаха и се червиха като домати после докато обясняват на човека защо има продадени само 100 (словом - сто) билета. Други скоро няма да се излъжат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Добре - няма да говоря - те фактите говорят, "пич"... Кой ще свири това лято в Пловдив? Кажи, че ми стана интересно. Мога да ти кажа кой ще свири в Стара Загора, Несебър, Варна, София, Каварна... А в Пловдив?!? А? Азис... Камелия... Точка по въпроса. И на мен не ми харесва, но това е положението. Не бе, прав си ама не ми хареса това, че в тоя град друго не се слушало, щото не е така...сигурен съм както виждаш и аз ти посочих факти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Я кажете кога смятате да сте на стадиона? Доколкото разбрах щели да пускат още от 16ч., аз ще гледам да се редя най-отпред. Ако някой ме разпознае от снимката да се обажда Жокер ще бъда със зелена шапка с козирка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Айдееееее,потеглям,тудуф-тудуф,ту-тууу/това беше влак/.Весело на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 adibas, няма кво да се нервиш. за съжаление пловдив е столицата на чалгата и овърмен е прав velvet_underground, приятно изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 В 16:00 съм на вход "Терен"... после вътре - някъде около бирата докато почне концерта а после - някъде в страни, не фронтално пред сцената - мразя да ми дишат във врата и да ме пресират, отишъл съм да слушам на живо Депеш, не да играя американски футбол... Търсете един дето заема място за трима - аз трябва да съм... Сигурно ли е, че Нова са подгряваща?! Говореше се за Франц Фердинанд?!? Те тук ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Ази, тъй като явно няма да участвам, поне искам после да пуснете review... Нали става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.