redmadman Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 v Plovdiv ima 2 mesta nai-malko za chipvane na PS21. v kapana do pisoarite serviz Pulsar 2. ul. Otec Paisii na kraia na ulicata ot kum Trimoncium. serviz CHOLI Да големичко ти е окото но да беше видял че има и първа страница бъзикам се ако търсиш точен адрес като име на улица и тнт не мога да ти помогна бтв инфото е от 13 декември 2005 и би трябвало да е актоално Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Blagodarq na vsihcki koito pomognaha.Tiq dni shte go prata da slaga chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 http://www.evrocom.info/invision/index.php...t=0#entry480388 nqkoi da moje da pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 някой да има актуална информация за това къде в пловдив слагат чипове на PS 2 а и за цени на услугата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganevson Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 някой да има актуална информация за това къде в пловдив слагат чипове на PS 2 а и за цени на услугата ? Чип модчип за Плейстейшън 2 за Пловдив и София 80 лева Работи на всички модели Playstation2 gsm 0877642717 Модератор: Редактирах някои изречения от поста - за комерсиална реклама във форума има известни ограничения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valko_zalagalko Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Здравейте! Скоро ми попадна обява за чипване на ПС2 през мемори картата!?Моля ако някой се е възползвал от тази "екстра" - да сподели впечатления!Явно метода ще е по-безболезнен за самата конзола ,а и цената ми се вижда приемлива - 30лв.+ карта от клиента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.