Backbone Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Не знам дали я няма тази тема някъде но къде слагат чипове на PS2 в Пловдив и горе долу на каква цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Не знам дали я няма тази тема някъде но къде слагат чипове на PS2 в Пловдив и горе долу на каква цена ? Незнам къде,но струва 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Незнам къде,но струва 140 лв. В Варна ми го предлагат за 80лв Но ако има някои който ги прави тук може и повече да дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Дайте достоверна информация за това къде (та ако ще и във Варна) слагат чипове на PS2. Мой приятел има PS2 mini и познайте, игрите му идват леко скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Може да прочетеш в тази тема в hwbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 http://www.bushona.com/decoding-ps.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Backbone изчакай до вторник сряда другата седмица и ще ти дам телефон на човек в Пловдив пък вие ще се разберете за цената, просто чак тогава съм на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Аз също се интересувам, дай координатите тук или ми ги пусни на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Мен вече не ме интересува много(погледни аватара ) но дай да имам за всеки случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 И аз се чудя защо имаш на аватара лого XBOX пък търсиш PS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 OFFTOPIC: Защо аватара ми е от 2 дни Чудех се каква конзола да взема Но реших XBOX 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 А има ли вече чипове за новия xbox ? И аз се замислям вече за конзола, то така и така не правят вече качествени РПГта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 А има ли вече чипове за новия xbox ? И аз се замислям вече за конзола, то така и така не правят вече качествени РПГта... Няма за сега,ще караме на оригинални Link to comment Share on other sites More sharing options...
the batman Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 v Plovdiv ima 2 mesta nai-malko za chipvane na PS2 1. v kapana do pisoarite serviz Pulsar 2. ul. Otec Paisii na kraia na ulicata ot kum Trimoncium. serviz CHOLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 v Plovdiv ima 2 mesta nai-malko za chipvane na PS21. v kapana do pisoarite serviz Pulsar 2. ul. Otec Paisii na kraia na ulicata ot kum Trimoncium. serviz CHOLI Цени ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanbg Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 между 150 лв. и 180лв. струва поставянето на чип за ПС2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Може ли да ми дадете адрес или телефон на сервиз или на някой който поставя чипове на пс2,и цената разбирасе се.Един приятел иска да сложи чип на неговата и ме помоли да потърся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 А има ли вече чипове за новия xbox ? И аз се замислям вече за конзола, то така и така не правят вече качествени РПГта... то за пц никога не е имало рпг-та на нивото на японските за ps и ps2.все пак от square и enix по добри няма в тва отношение chrono cross,final fantasy,dragon quest,suikoden,breath of fire,xenosaga,shin megami,dark cloud,shadow hearts,arc of the lad,Breath of Fire и още адски много...просто не ми се изрежда аа за чип.ми в Пловдив по принцип искат повече от колкото трябва.мен ми го сложи един от бургас за 60 лв ама си взех и конзолата от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 то за пц никога не е имало рпг-та на нивото на японските за ps и ps2.все пак от square и enix по добри няма в тва отношение chrono cross,final fantasy,dragon quest,suikoden,breath of fire,xenosaga,shin megami,dark cloud,shadow hearts,arc of the lad,Breath of Fire и още адски много...просто не ми се изрежда аа за чип.ми в Пловдив по принцип искат повече от колкото трябва.мен ми го сложи един от бургас за 60 лв ама си взех и конзолата от него Има си много качествени РПГта за пц, NWN, gothic, might and magic, baldur's gate, planescape torment, ultima и много много други...На мен пък тия японските нещо не са ми по вкуса...цъках едно време FF7, където всички го хвалеха и им течаха лигите - е нищо особено...Виж вече РПГтата които ги изкарват за xbox са друго нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 кое ff7 си цъкал.за ps1 или за pc .шото ff за pc и ff за playstation са две съвсем различни неща и да...според хора които играят само и единствено rpg-та final fantasy 7 от 1997-ма година е най доброто rpg за всички времена сори ама тея мейнстрийм игрички дет ми ги изреждаш не мое се сравнят с класиките на square и enix последният съвместен продукт на тези две фирми -излезлия току що dragon quest 8 за ps2 просто &quoD;кърти мивки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Аз така и неразбрах къде в Пловдив да отидем да сложат чип на една ПС2,до 100-120 лв може би >? или ще искат повече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 единственото място за което се сещам е сервиз чоли ако ps2-ката е модел слим ше ти вземат повече от колкото за стария модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 единственото място за което се сещам е сервиз чолиако ps2-ката е модел слим ше ти вземат повече от колкото за стария модел Adres na tozi serviz ? I nqkakva orientirovachna cena,modela e slim ot tiq chernite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the batman Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ами кат си турил такова голямо око на аватара , земи про4ети 5-6 поста на горе и ще разбереш. Цената е 180 или поне беше толкова преди месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 okoto mi golqmo ama neshto ne razbrah adresa na serviza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.