Jump to content
BulForum.com

Хлабарки :devil

Ferante

Recommended Posts

Дайте идея как да се справя с тях? пръсках с доста препарати ама нямаше голям резултат! Вие какво сте сложили за да ги изтребете? :pirate

Дайте идея как да се справя с тях? пръсках с доста препарати ама нямаше голям резултат! Вие какво сте сложили за да ги изтребете? :pirate

Райд! А ако си садист заливаш плочките в банята със спирт ( за горене не ракия ) и палиш кат ги видиш. Ще ти се обгорят плочките ама... Но тва със спирта действа. Виждал съм на живо. Много е садистко. :punk

Райд им е като кафе на гадинките. Никакъв смисъл няма от него:)

Има спасение, обаче. Нашия вход се събраха и отидоха в ХЕИ-то. Оттам дават някаква турбо мощна отрова. Всички напръсквате и повече няма гадини :)

ее не това с отровите си е опасно...има един топ секретен начин за справяне с хлебарки:да ги изненадаш!!!

ето как става:

седите си в леглото ама не заспивате....към 2-3 часа през нощта ставате и бързо отивате в кухнята, светвате лампата и боооооой с пантофа!!!! (задължително ще намерите някоя в ъгъла!) ако някоя случайно остане полужива, леееко и внимателно(за да не я нараните) я слагате в някакъв тиган и на слаб огън я опържвате...има и още начини ама са тайна :)

prodavat se edni kub4eta s otrova

Мда, работят идеално. Като ги разположите стратегически и след около седмица са изчезнали.

Кубчетата с отрова са ефективни, но не са светкавични - за около седмица прочистват живущите в апартамента гадини. Райд-а е ефективен моментално, но се мие от водата.

Борбата е безсмислена, ако не се води от целия блок.

Райд им е като кафе на гадинките. Никакъв смисъл няма от него:)

Има спасение, обаче. Нашия вход се събраха и отидоха в ХЕИ-то. Оттам дават някаква турбо мощна отрова. Всички напръсквате и повече няма гадини :)

Много е прав само тази отрова от ХЕИ помага 1 път намазахме в нас и сичко е 6+ тук таме след година вече да се появят но мънички.. :rolleyes:

Много ефикасно и природосъобразно - вземи си котка! Може да не вярваш, но когато живеех в Кършиака бяхме пълни с животни, но когато гордият черен котарак стъпи в къщата мистериозно изчезнаха, Сега живея в центъра, в началото пак имахме някакви, после пак си взехме котка, този път женска. 2-3 пъти се събуждахме и намирахме разполовени насекоми, сега вече няма никакви. Не знам какво правят тия котки, но 100% работи! Готов съм да гарантирам! :pirate

Остави тия отрови. Продават едни "къщички". Като ги сложиш в апартамента и няма да видиш повече хлебарка. Нещо става и те бягат.

Майка ми беше купила някво мазило в тубичка. И кат намаза из целия апартамент вече ги няма. Ама е малко кофти щот тва мазило е кафяво и седи малко грозно, ама помага много. И някъде от 1-1,5 години не съм виждал хлебарки.

Много ефикасно и природосъобразно - вземи си котка! Може да не вярваш, но когато живеех в Кършиака бяхме пълни с животни, но когато гордият черен котарак стъпи в къщата мистериозно изчезнаха, Сега живея в центъра, в началото пак имахме някакви, после пак си взехме котка, този път женска. 2-3 пъти се събуждахме и намирахме разполовени насекоми, сега вече няма никакви. Не знам какво правят тия котки, но 100% работи! Готов съм да гарантирам! :pirate

Дам, хлебарки няма да има. Проблемът е, че едва ли ще ти е приятно да ти умре котарака от заразите, дето носят тия гадини, както ми се случи на мен.

Дам, хлебарки няма да има. Проблемът е, че едва ли ще ти е приятно да ти умре котарака от заразите, дето носят тия гадини, както ми се случи на мен.

Бе и котка си зехме ;) Ама тя и дай само да мързелува:) Единственото нещо, което лови е паничката с храната си :)

Майка ми беше купила някво мазило в тубичка. И кат намаза из целия апартамент вече ги няма. Ама е малко кофти щот тва мазило е кафяво и седи малко грозно, ама помага много. И някъде от 1-1,5 години не съм виждал хлебарки.

:D Това кафявото се казва Globol и наистина е ефикасно, но трябва доста добре да наслагаш точици от него из апартамента и след 2 седмици пак същата процедура слага се на входните врати през разстояние на прозорците навсякъде :punk. Веднъж преди доста години една мръсница в косата ми се беше вмъкнала :sayjin :tongue щях да умра от страх. Успех, но наистина само ХЕИ ще помогне, ама като знам съседите как дават пари за такива неща :rolleyes:

В аптеките (май и в Метро ги имаше) продават примамки за хлебарки пак на Райт (така се казват и така пише на опаковката). В опаковката са 6 броя (кутията е черврничка и струваше около 4 лева) и 1 такова нещо покрива около 15 квадратни метра площ (демек 6 по 15 около 90 квадрата жилищна площ). Готиното на тия хави е че не миришат (все пак целта е да избием хлебарките, а не хората!). Първя ден като ги сложиш няма да намериш нито 1 хлебарка (все пак те излизат нощем), на сутринта ще обираш труповете им по пода. Хубавото на тия примамки е, че миризмата им примамва гадините (гадините усещат миризмата, а хората не), после те си хапват, получават колики и умират и когато се приберат в скривалището си заразяват и другите. На кутията пишеше, че това нещо е безвредно за хората, но мисля че е по-добре да не го дегустираш! Метода е изпитан! Наистина действа! Есента имах проблем с тия гадини в работата ми, защото на долния етаж разчистваха 1 помещение и хлебарките плъзнаха из цялата сграда. След 1-вата нощ беше ад. Цялата ми стая беше посипана с тия гадини. Просто нямаше къде да стъпиш и да не размажеш някоя. 2-рия ден имаше 3-4 колкото да не е без хич, а после от време навреме се появаха по 1-2, но малки (сигурно от останало някое и друго неизлюпено яйце). Лошото е че трябва всички в блока да сложат нещо против хлебарки (спрейчета, кубчета и др. подобни) за да ги унищожите. Просто тия пълзящи твари са много упорити и трябва да се поддържа много яка хигиена за да не се появят отново.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...