Jump to content
BulForum.com

Globul SMS Send

seeker

Recommended Posts

е то секи очаква да му се понижи сметката кат влене и третия ама ша видим колко са понижи иначе МТЕЛ за ся са големи :P

:ph34r:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Дават разпечатка стига да поискаш. А за ваучерите  на всеки 30 секунди за следващите 30. На Глобул да не би да е по секундата. Може да не е на 30 но най-малко 15 ще е.

Принцип на тарифиране: за разговори в мрежата на М-Тел, както и до абонати на фиксирани или други мобилни мрежи, първите 30 секунди се тарифират като разговор от 30 секунди, а след 30-та секунда - на всяка секунда.

Принцип на тарифиране: за разговори в мрежата на М-Тел, както и до абонати на фиксирани или други мобилни мрежи, първите 30 секунди се тарифират като разговор от 30 секунди, а след 30-та секунда - на всяка секунда.

Да да. Вярвай си. На сим карта може би да, ама не и за ваучерите. Аз съм с ваучер Прима и мога да кажа съвсем честно че на всеки 30 секунди ти взимат по 39 стотинки (с ДДС) за следващите 30 секунди. Не един път съм го засичал. Ако ще и 31 секунди да говоря, сметката ми е 78 стотинки. ;)

А за програмата sms_15c, тя беше наистина за безплатни смс-и без отсрещния да плаща. Но от глобул се осетиха и се поправиха. Пък и много се разчу по едно време.

Някой знае ли сайт от където могат да се изпращат смс-и в чужбина ?

Sorry, че пиша в тази тема, но не ми се отваря нова само за един въпрос :(

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...