MititU Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 е то секи очаква да му се понижи сметката кат влене и третия ама ша видим колко са понижи иначе МТЕЛ за ся са големи :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Дават разпечатка стига да поискаш. А за ваучерите на всеки 30 секунди за следващите 30. На Глобул да не би да е по секундата. Може да не е на 30 но най-малко 15 ще е. <{POST_SNAPBACK}> Принцип на тарифиране: за разговори в мрежата на М-Тел, както и до абонати на фиксирани или други мобилни мрежи, първите 30 секунди се тарифират като разговор от 30 секунди, а след 30-та секунда - на всяка секунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 1. tretia GSM operator se bavi 6toto se osra 2. tazi programka sms_15c sms>globul pra6ta e-mail prez sms koeto se taksuva pri polu4avane kato polu4avane na e-mail , ama neznam to4no kolko stotinki vzemat Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Принцип на тарифиране: за разговори в мрежата на М-Тел, както и до абонати на фиксирани или други мобилни мрежи, първите 30 секунди се тарифират като разговор от 30 секунди, а след 30-та секунда - на всяка секунда. <{POST_SNAPBACK}> Да да. Вярвай си. На сим карта може би да, ама не и за ваучерите. Аз съм с ваучер Прима и мога да кажа съвсем честно че на всеки 30 секунди ти взимат по 39 стотинки (с ДДС) за следващите 30 секунди. Не един път съм го засичал. Ако ще и 31 секунди да говоря, сметката ми е 78 стотинки. А за програмата sms_15c, тя беше наистина за безплатни смс-и без отсрещния да плаща. Но от глобул се осетиха и се поправиха. Пък и много се разчу по едно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Някой знае ли сайт от където могат да се изпращат смс-и в чужбина ? Sorry, че пиша в тази тема, но не ми се отваря нова само за един въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Сайт за Глобул.Дава 5 безплатни смс са.Но ако разпространите линка ще ви даде още смс си.Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 работи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 работи ! a при мен не работи. пратиха ми СМС за кода, но не ми праща другите СМСи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.