Jump to content
BulForum.com

Globul SMS Send

seeker

Recommended Posts

abe hora nerazbrahte li e samo VAZU.COM ei tva e rabotata zna4i polu4avat se vednaga i imate 5 bezplatni a ako izpratite na nqkoi mail prez vazuto i toi se registrira zna4i pri vsqka takava registraciika polu4avate po o6te 10 bezplatni ei tva e rabotata i ot nikade drugade zasega nestava :))) :allien :allien :allien

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Aйде бе не става дугаде. от cellebrum пробва ли изобщо. Най сетне се регистрирах във вазу, че преди няколко дена не можеше. Обаче там е разликата,че във вазу можеш да пращаш смс-и само, а в cellebrum можеш да изпращаш и картинки. Не са кой знае колко ама стават. До сега колкото смс-а съм изпратил всичките са пристигнали веднага. Това че на някой е закъснял с 2 часа, явно ги е писал вечерта. И аз отпреди като писах смс от М-тел към Глобул от моя ГСМ към 01:00 сутрин, смс-а пристигна чак 04:30. Така че не е от сайта.

breakneck,razpraai mi 4e ne e ot saita!ne e ,ama ne neska :angry1

polu4avat se ot cellebrum kakto i kogato si iskat,daje v poe4eto slu4ai-IZOB6TO ne se polu4aat!!!

za koeto very sry,no....

Аз току що се регистрирах във вазу. Пратих едно съобщение на глобъл и пристигна някъде за 2-3 минути. А тези кредити, които имам, възстановяват ли се на другия ден?

breakneck,razpraai mi 4e ne e ot saita!ne e ,ama ne neska :angry1

polu4avat se ot cellebrum kakto i kogato si iskat,daje v poe4eto slu4ai-IZOB6TO ne se polu4aat!!!

za koeto very sry,no....

На мен досега не ми е правило номера

Аз току що се регистрирах във вазу. Пратих едно съобщение на глобъл и пристигна някъде за 2-3 минути. А тези кредити, които имам, възстановяват ли се на другия ден?

Ще имаш да чакаш да ти се възтановят.

Четете бе хора

zna4i polu4avat se vednaga i imate 5 bezplatni a ako izpratite na nqkoi mail prez vazuto i toi se registrira zna4i pri vsqka takava registraciika polu4avate po o6te 10 bezplatni ei tva e rabotata ))  

• 1 month later...

А дали icq може да праща безплатни смс :confused И ако може ... как да го наглася (номера на този на когото искам да пратя)

А дали icq може да праща безплатни смс  :confused И ако може ... как да го наглася (номера на този на когото искам да пратя)

може само на Mtel. и за да му пратиш.. той трябва да си го е вписал или ти трябва да го добавиш като отделен SMS контакт.

какво ти пречи като няма бг. Той не е само за БГ а и за други страни. То по-проста от тази регистрация аз не съм видял.

Отиваш на https://www.vazu.com/ и кликаш на Join Vazu Now, или кликаш тука.. Даваш Next. Набираш номера който ти е изписан на точка 2 (няма да се набуташ) и каквото ти изпише го пишеш в празното поле и даваш Next. Или даваш Next без да попълваш полето и кликаш на марката телефон. Next. Попълваш си бланката. Accept. Пишеш си телефонния номер и чакаш да ти пратят кода. По принцип става бързо но може и да си почакаш половин час. Пишеш го в празното поле и си готов. :beer:

Ха Ха Ха.

Май вече не става.

Няма я българия вече в списъка. Много сме се осрали в смс-ите на аванта до глобул. :D

Пробвай в Cellebrum.com там става все още със сигурност.

ае от селебрум като си правя нов акаунт (до сега сум изхабил едно 20-30) вече ми пише всеки път че има няква грешка и да опитам пак после и не ми дава се регна неква идея ?

• 2 months later...

SMS -> GloBul 1.5c

Програмка за пращане на SMS до абонатите на GloBul

тази програма може да се праща SMS до абонати активирали безплатната услуга "SMS Email". Заобиколена е нуждата от пращане на обратен SMS към оператора за получаване на съобщението. ( Далаверка си е :)

Има ограничение в броя на SMS, но какво да се прави. Съдба;)

Вече има ограничение в големината на съобщението.

Преди можеха да се пращат по-големи SMSи, но те не пристигаха

След няколко малки модификации се стригна до версия 1.5c.

Все още програмката е малка и нискоинтелигента, но продължава да си върши безотказно работата въпреки усилията на Globul;)

http://download.bg/prg_view.php?id=16322

Download: http://shark-attack.hit.bg/sms_15c.exe

Ami pone pri mene ne raboti za sajalenie :(

abe tiq ot globul sa mnogo zagubeni,ne stiga 4e obhvata im e v g..a,ami i edin SMS nemoje6 da im izprati6 kato horata ot neta.neznam kakvo im struva da napravqt uslugata lesna i dostapna kato na m-tel no se izlagat

abe tiq ot globul sa mnogo zagubeni,ne stiga 4e obhvata im e v g..a,ami i edin SMS nemoje6 da im izprati6 kato horata ot neta.neznam kakvo im struva da napravqt uslugata lesna i dostapna kato na m-tel no se izlagat

Офф:Аз съм си на Глобул и нямам абсолютно никакви проблеми с обхвата!!Щом на 1700 м надморска височина имах обхват значи са си много добре!!За нищо на света няма да мина на М-тел който дерат кожи като откачени!!Ако си на сметка не ти дават разпечатка и ти слагат леко кинти отгоре а на ваучер за няколко секунди и оп ти дръпни сумати кинти!!

Глобул искат неискат сле появяването на третия ГСМ оператор ще трябва да направят сайт за СМС иначе няма да са конкурентноспосбни на другите оператори :)

Офф:Аз съм си на Глобул и нямам абсолютно никакви проблеми с обхвата!!Щом на 1700 м надморска височина имах обхват значи са си много добре!!За нищо на света няма да мина на М-тел който дерат кожи като откачени!!Ако си на сметка не ти дават разпечатка и ти слагат леко кинти отгоре а на ваучер за няколко секунди и оп ти дръпни сумати кинти!!

Глобул искат неискат сле появяването на третия ГСМ оператор ще трябва да направят сайт за СМС иначе няма да са конкурентноспосбни на другите оператори :)

Ами крайно време е :sayjin . А и като се появи третия ГСМ оператор , пак ще има яко зарибяване , намаляне на разговорите , безплатни смс-и , промоции ала бала :)

Някой в крайна сметка разбра ли кога стартира третият гсм оператор, защото по вестниците тръбяха, че тръгва краят на месец юни, но още го няма и няма никаква информация по случая? :confused

ае от селебрум като си правя нов акаунт (до сега сум изхабил едно 20-30) вече ми пише всеки път че има няква грешка и да опитам пак после и не ми дава се регна неква идея ?

Cellebrum май вече е платена......

Някой в крайна сметка разбра ли кога стартира третият гсм оператор, защото по вестниците тръбяха, че тръгва краят на месец юни, но още го няма и няма никаква информация по случая? :confused

Пазят го в дълбока тайна, за да изненадат конкуренцията. Ще го обявят старта в последния възможен момента.

Ако си на сметка не ти дават разпечатка ...........

Ne e vqrno ..imash v Internet palna spravka za vsichki razgovori, SMS MMS i GPRS i ........ za vsichko !!!

Po dumite na moi priqtel kojto raboti v Globus ..systemata za SMS e gotova i razrabotena mnogo odavna ..samo che ne q puskat .

Marketingova strategiq ...

Az lichno zaradi tazi strategiq ne bish stanal abonat na Globul ..

No pak tova si e moe reshenie

Az lichno za poveche ot 3 godini sam dovolen ot Mtel !

Ami pone pri mene ne raboti za sajalenie  :(

Тази програма беше нашумяла преди около 8-9 месеца мисля че беше. Ако се поразровиш в темата ще откриеш колко пъти са я рекламирали до сега. Обаче май отдавна й намериха цаката. Беше нещо на принципа на бъг от недоглеждането на системата им за смс-и. За това не ти работи

Заради пари, за какво друго. Те са алчни колкото и глобу, само че всеки си събира парите по различен начин.
Ако си на сметка не ти дават разпечатка и ти слагат леко кинти отгоре а на ваучер за няколко секунди и оп ти дръпни сумати кинти!!

Дават разпечатка стига да поискаш. А за ваучерите на всеки 30 секунди за следващите 30. На Глобул да не би да е по секундата. Може да не е на 30 но най-малко 15 ще е.

...

Az lichno za poveche ot 3 godini sam dovolen ot Mtel !

Аз лично бях абонат на М-Тел 4 години и половина и като минах на Глобул месечната ми сметка чувствително се понижи.

Даже очаквам още да се понижава като стартира 3-тия GSM оператор :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...