madnes.s Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 abe hora nerazbrahte li e samo VAZU.COM ei tva e rabotata zna4i polu4avat se vednaga i imate 5 bezplatni a ako izpratite na nqkoi mail prez vazuto i toi se registrira zna4i pri vsqka takava registraciika polu4avate po o6te 10 bezplatni ei tva e rabotata i ot nikade drugade zasega nestava ) :allien :allien :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Aйде бе не става дугаде. от cellebrum пробва ли изобщо. Най сетне се регистрирах във вазу, че преди няколко дена не можеше. Обаче там е разликата,че във вазу можеш да пращаш смс-и само, а в cellebrum можеш да изпращаш и картинки. Не са кой знае колко ама стават. До сега колкото смс-а съм изпратил всичките са пристигнали веднага. Това че на някой е закъснял с 2 часа, явно ги е писал вечерта. И аз отпреди като писах смс от М-тел към Глобул от моя ГСМ към 01:00 сутрин, смс-а пристигна чак 04:30. Така че не е от сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 breakneck,razpraai mi 4e ne e ot saita!ne e ,ama ne neska polu4avat se ot cellebrum kakto i kogato si iskat,daje v poe4eto slu4ai-IZOB6TO ne se polu4aat!!! za koeto very sry,no.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Аз току що се регистрирах във вазу. Пратих едно съобщение на глобъл и пристигна някъде за 2-3 минути. А тези кредити, които имам, възстановяват ли се на другия ден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 breakneck,razpraai mi 4e ne e ot saita!ne e ,ama ne neska polu4avat se ot cellebrum kakto i kogato si iskat,daje v poe4eto slu4ai-IZOB6TO ne se polu4aat!!! za koeto very sry,no.... <{POST_SNAPBACK}> На мен досега не ми е правило номера Аз току що се регистрирах във вазу. Пратих едно съобщение на глобъл и пристигна някъде за 2-3 минути. А тези кредити, които имам, възстановяват ли се на другия ден? <{POST_SNAPBACK}> Ще имаш да чакаш да ти се възтановят. Четете бе хора zna4i polu4avat se vednaga i imate 5 bezplatni a ako izpratite na nqkoi mail prez vazuto i toi se registrira zna4i pri vsqka takava registraciika polu4avate po o6te 10 bezplatni ei tva e rabotata )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 А дали icq може да праща безплатни смс И ако може ... как да го наглася (номера на този на когото искам да пратя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 А дали icq може да праща безплатни смс И ако може ... как да го наглася (номера на този на когото искам да пратя) може само на Mtel. и за да му пратиш.. той трябва да си го е вписал или ти трябва да го добавиш като отделен SMS контакт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 edin ? vyv vazu.com kak se reg kato nqma bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 какво ти пречи като няма бг. Той не е само за БГ а и за други страни. То по-проста от тази регистрация аз не съм видял. Отиваш на https://www.vazu.com/ и кликаш на Join Vazu Now, или кликаш тука.. Даваш Next. Набираш номера който ти е изписан на точка 2 (няма да се набуташ) и каквото ти изпише го пишеш в празното поле и даваш Next. Или даваш Next без да попълваш полето и кликаш на марката телефон. Next. Попълваш си бланката. Accept. Пишеш си телефонния номер и чакаш да ти пратят кода. По принцип става бързо но може и да си почакаш половин час. Пишеш го в празното поле и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 abe man da znam dali samo 1 pyt moje se reg ili nqkolko i na Country / Territory kakvo mu dava6 za da ti prati na da re4eme 359888123456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Ха Ха Ха. Май вече не става. Няма я българия вече в списъка. Много сме се осрали в смс-ите на аванта до глобул. Пробвай в Cellebrum.com там става все още със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Mnogo Vi blagodaria vuobshte ne go znaeh tozi adres, vednaga go razgledah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 ае от селебрум като си правя нов акаунт (до сега сум изхабил едно 20-30) вече ми пише всеки път че има няква грешка и да опитам пак после и не ми дава се регна неква идея ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 m da da napi6e6 dr gsm:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Или изобщо не пиши. Аз вече не си пиша GSM-а. И така пак става Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 SMS -> GloBul 1.5c Програмка за пращане на SMS до абонатите на GloBul тази програма може да се праща SMS до абонати активирали безплатната услуга "SMS Email". Заобиколена е нуждата от пращане на обратен SMS към оператора за получаване на съобщението. ( Далаверка си е Има ограничение в броя на SMS, но какво да се прави. Съдба Вече има ограничение в големината на съобщението. Преди можеха да се пращат по-големи SMSи, но те не пристигаха След няколко малки модификации се стригна до версия 1.5c. Все още програмката е малка и нискоинтелигента, но продължава да си върши безотказно работата въпреки усилията на Globul;) http://download.bg/prg_view.php?id=16322 Download: http://shark-attack.hit.bg/sms_15c.exe Ami pone pri mene ne raboti za sajalenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 abe tiq ot globul sa mnogo zagubeni,ne stiga 4e obhvata im e v g..a,ami i edin SMS nemoje6 da im izprati6 kato horata ot neta.neznam kakvo im struva da napravqt uslugata lesna i dostapna kato na m-tel no se izlagat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 тая програма при мен не бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 abe tiq ot globul sa mnogo zagubeni,ne stiga 4e obhvata im e v g..a,ami i edin SMS nemoje6 da im izprati6 kato horata ot neta.neznam kakvo im struva da napravqt uslugata lesna i dostapna kato na m-tel no se izlagat <{POST_SNAPBACK}> Офф:Аз съм си на Глобул и нямам абсолютно никакви проблеми с обхвата!!Щом на 1700 м надморска височина имах обхват значи са си много добре!!За нищо на света няма да мина на М-тел който дерат кожи като откачени!!Ако си на сметка не ти дават разпечатка и ти слагат леко кинти отгоре а на ваучер за няколко секунди и оп ти дръпни сумати кинти!! Глобул искат неискат сле появяването на третия ГСМ оператор ще трябва да направят сайт за СМС иначе няма да са конкурентноспосбни на другите оператори Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Офф:Аз съм си на Глобул и нямам абсолютно никакви проблеми с обхвата!!Щом на 1700 м надморска височина имах обхват значи са си много добре!!За нищо на света няма да мина на М-тел който дерат кожи като откачени!!Ако си на сметка не ти дават разпечатка и ти слагат леко кинти отгоре а на ваучер за няколко секунди и оп ти дръпни сумати кинти!! Глобул искат неискат сле появяването на третия ГСМ оператор ще трябва да направят сайт за СМС иначе няма да са конкурентноспосбни на другите оператори <{POST_SNAPBACK}> Ами крайно време е . А и като се появи третия ГСМ оператор , пак ще има яко зарибяване , намаляне на разговорите , безплатни смс-и , промоции ала бала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Някой в крайна сметка разбра ли кога стартира третият гсм оператор, защото по вестниците тръбяха, че тръгва краят на месец юни, но още го няма и няма никаква информация по случая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 ае от селебрум като си правя нов акаунт (до сега сум изхабил едно 20-30) вече ми пише всеки път че има няква грешка и да опитам пак после и не ми дава се регна неква идея ? <{POST_SNAPBACK}> Cellebrum май вече е платена...... Някой в крайна сметка разбра ли кога стартира третият гсм оператор, защото по вестниците тръбяха, че тръгва краят на месец юни, но още го няма и няма никаква информация по случая? <{POST_SNAPBACK}> Пазят го в дълбока тайна, за да изненадат конкуренцията. Ще го обявят старта в последния възможен момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ако си на сметка не ти дават разпечатка ........... Ne e vqrno ..imash v Internet palna spravka za vsichki razgovori, SMS MMS i GPRS i ........ za vsichko !!! Po dumite na moi priqtel kojto raboti v Globus ..systemata za SMS e gotova i razrabotena mnogo odavna ..samo che ne q puskat . Marketingova strategiq ... Az lichno zaradi tazi strategiq ne bish stanal abonat na Globul .. No pak tova si e moe reshenie Az lichno za poveche ot 3 godini sam dovolen ot Mtel ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ami pone pri mene ne raboti za sajalenie <{POST_SNAPBACK}> Тази програма беше нашумяла преди около 8-9 месеца мисля че беше. Ако се поразровиш в темата ще откриеш колко пъти са я рекламирали до сега. Обаче май отдавна й намериха цаката. Беше нещо на принципа на бъг от недоглеждането на системата им за смс-и. За това не ти работиabe tiq ot globul sa mnogo zagubeni,ne stiga 4e obhvata im e v g..a,ami i edin SMS nemoje6 da im izprati6 kato horata ot neta.neznam kakvo im struva da napravqt uslugata lesna i dostapna kato na m-tel no se izlagat <{POST_SNAPBACK}> Заради пари, за какво друго. Те са алчни колкото и глобу, само че всеки си събира парите по различен начин.Ако си на сметка не ти дават разпечатка и ти слагат леко кинти отгоре а на ваучер за няколко секунди и оп ти дръпни сумати кинти!! Глобул искат неискат сле появяването на третия ГСМ оператор ще трябва да направят сайт за СМС иначе няма да са конкурентноспосбни на другите оператори <{POST_SNAPBACK}> Дават разпечатка стига да поискаш. А за ваучерите на всеки 30 секунди за следващите 30. На Глобул да не би да е по секундата. Може да не е на 30 но най-малко 15 ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 ...Az lichno za poveche ot 3 godini sam dovolen ot Mtel ! <{POST_SNAPBACK}> Аз лично бях абонат на М-Тел 4 години и половина и като минах на Глобул месечната ми сметка чувствително се понижи. Даже очаквам още да се понижава като стартира 3-тия GSM оператор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.