dj_ivo Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Johan а бе мой човек каде го видя тоя Subject ? При мен има само тел . номер и смс текст ? друго няма при мен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Johan а бе мой човек каде го видя тоя Subject ? При мен има само тел . номер и смс текст ? друго няма при мен ? Kato poluchsih SMS ako si registriral E-mail ..primerno ABV ti poluchavash: E-mail i Subject na E-mail samata programa laji kato slaga your message pred E-mail i sledva Subject poneje ima dosta komentari otnosno tazi programa molq poglednete na http://bsoft-bg.com/forum_browse.php?s=0&t...%26gt%3B+GloBul ili si vzemete new broj na Download.bg: Безплатни SMS-и до Globul – скандалната програма “SMS->Globul 1.4b” Поводът за тази статия се оказа една от най-дискутираните програми във форума на сайта на списанието ни: www.download.bg. Тя събра съвсем за кратко време доста различни и противоречиви мнения като изтеглянията й много бързо надхвърлиха 6000. Скандалната й същност се крие в това, че използва несъвършенството на една платена услуга на Globul, правейки я безплатна и дефакто обезсмисляйки маркетинговата политика на компанията............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Скандалната й същност се крие в това, че използва несъвършенството на една платена услуга на Globul, правейки я безплатна и дефакто обезсмисляйки маркетинговата политика на компанията............... daa i to4no zatva GloBul 6te pusnat free sms ot tehniq sait Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 daa i to4no zatva GloBul 6te pusnat free sms ot tehniq sait adi de, ot koga chakame !!! predi okolo mesec se obiawi nowinata che sled 2 sedmici puskat, ama kwo stana, minaha tezi sedmici i nishto tazi nedelia neshto ne se otwariashe saita na globul i az si pomislih "dano da e zashtoto sega puskat nowata usluga", da ama ne !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 adi de, ot koga chakame !!!predi okolo mesec se obiawi nowinata che sled 2 sedmici puskat, ama kwo stana, minaha tezi sedmici i nishto tazi nedelia neshto ne se otwariashe saita na globul i az si pomislih "dano da e zashtoto sega puskat nowata usluga", da ama ne !!! SMS ot page na Globul ima no samo za business client http://www.globul.bg/bg/sms_firma.html Toest ideqta e da se plashta Ako Globul smqtashe da pusne FREE SMS, to tazu uskuga edva li steshe da q ima No pak znae li chovek ..... Taka che ni ostava da se nadqvame i da chakame e do togava polzvajte SMS->Globul ....i prashtajte na volq .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Хора,от два дена права неуспешни опити да се регна в този сайт.В rafter.data.bg има линк към него,където изрично е написано,че може да се пращат смс-и и до Глобул и за това съм зарибен така.Ама по време на регистрацията нали знаете как искат да въведеш някакви номерчета,дето те ти ги изписват-е 1000 пъти пробвах,със,без caps lock-не става и не става-пише,че грешен номер съм въвел и това е!Айде,ако някой се интересува и е успял да се регне,да пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Незнам дали си забелязал интимното надписче New registration are currently disabled. Please try again later. Толкова им е живота на тези сайтчета. И другите за смс-и към глобул така направиха И на мен ми се иска да има смс-и до Глобул от нет-а ама т'ва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Вярно,ей сега го видях.Еми,карай каквото,е това е. PS:Вярно е,че съм заинтересован,ама не смятате ли,че Глобул губят супер много заради тази си стиснатост за смс-и от нета?Ми на мен примерно всичките ми приятели,които са на Прима,като ги питам защо не са на БиКънект,вкупом отговарят-"ми заради смс-ите!"Уж М-тел се набутват за безплатни смс-и,ама всъщност бая клиенти си връзват по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 ae hora saita e vazu.com ai pra6taite ) :allien :allien :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Вярно,ей сега го видях.Еми,карай каквото,е това е. PS:Вярно е,че съм заинтересован,ама не смятате ли,че Глобул губят супер много заради тази си стиснатост за смс-и от нета?Ми на мен примерно всичките ми приятели,които са на Прима,като ги питам защо не са на БиКънект,вкупом отговарят-"ми заради смс-ите!"Уж М-тел се набутват за безплатни смс-и,ама всъщност бая клиенти си връзват по този начин. <{POST_SNAPBACK}> Ами кво да ти кажа,византииска им работа!При глобул няма неща за които преди това да не си платил!Не че при Мтел е много по различно,но все пак...Имат безплатни SMSи от интернет,пращат на абонатите си списания!Ето такива малки жестове които все пак правят впечетление! А при византииците политиката е съвсем друга.Ето за това никога няма да стана абонат на Глобул.Лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 ae hora saita e vazu.com ai pra6taite ) :allien :allien :allien <{POST_SNAPBACK}> Този сайт работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 ami Madnes,huboo e da kai6 4e se pak ima limit-i to dosta sme6en-si4ko na si4ko 10 free sms-a,ostanaloto se pla6ta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Naistina se pra6tat ama s 10 sms suxxx,to nasqkade e taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Маляки :) Стиснати са я А кога ли ще доживеем да има free SMS от main site ..... NEVER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 От http://www.cellebrum.com също могат да се пращат безплатни СМС-и, но до 6 мисля че беше и с регистрация. Също могат да се пращат и картинки и мелодии, ама около 3 и край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/SMS-Globul/ ajde moje veche da prashtate SMS na Globul i NAZDRAVE <{POST_SNAPBACK}> az tva ne go namiram v win appz ??? A i linka ne ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Не съм пробвал vazu.com, но знам, че пробвах преди 2 или 3 години а1 и работеше със сигурност за сега незнам. Има и друг вариант малко платен 2лв(уточнение 2лв в България искат толкова за една услуга а в yahoo.com пакет от услуги 19$) за 3 месеца да имате SMTP сървър към поща на mail.bg. Някои от програмите от download.bg искат точно такъв сървър сега не съм гледал дали тези програми все още ги има и каква част от тях работят, но някой друг ще каже. Може и да бъркам незнам най-добре е да се надяваме че скоро ще излезе на Главната страница на ГЛОБУЛ globul.bg форми за изпращане на SMS-си . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 az tva ne go namiram v win appz ??? A i linka ne ba4ka <{POST_SNAPBACK}> Ами не работи защото е изтрит . Погледни само от коя дата е поста. Иначе виж в дата.бг колко много има. Не съм ги пробвал още, избери си и ти една. Напиши на търсачката Globul Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Ами не работи защото е изтрит . Погледни само от коя дата е поста.Иначе виж в дата.бг колко много има. Не съм ги пробвал още, избери си и ти една. Напиши на търсачката Globul <{POST_SNAPBACK}> ami v data napisah sms-globul i izpisa Съобщението е изпратено УСПЕШНО sq 6te provera sled nqkolko min trqa mi se e izpratilo STANAAA samo deto toq deto pulu4ava mai trqa dava $ mmda ne stava ti pra6ta6 bez pari , ama pulu4atelq dava koeto e tupo edit: super neqsno sum go napisal (estestveno ) prosto napisah sms-globul , to mi izkara nqkvo URL ili kvoto e cuknah i se izprati ... ama iska pari na toq deto pulu4ava Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 къде го написа това , пък че ти го е и иазпратило ЕДИТ: обаче не работят нито една от горните програми. Единствено остана www.cellebrum.com. Може да са малко безплатните смс-и ама ги праща навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Haii nqkoi znae li kak moje ot internet da se izpra6tat SMS-i na Globul i dali vaob6te moje? <{POST_SNAPBACK}> Vij tva !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Браво capone. Ти откри топлата вода =D> Само че въпроса е да се изпращат безплатни смс-и до глобул. А от тук трябва този който получава смс-а да си плати за да го получи, т.е. да изпрати смс с потвърждение че иска да го прочете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 къде го написа това , пък че ти го е и иазпратилоЕДИТ: обаче не работят нито една от горните програми. Единствено остана www.cellebrum.com. Може да са малко безплатните смс-и ама ги праща навреме. <{POST_SNAPBACK}> Определено ги праща навреме Аз ги чакам по около 3-4 часа.. за последните 3 месеца само един СМС ми е дошъл навреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 emi ot dosta vreme go izpolzvam i vinagi vur6i rabota : www.cellebrum.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 i v kraina smetka kvo stana... niama smisleno reshenie za prashtane na sms-i do globul taka li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.