Jump to content
BulForum.com

Globul SMS Send

seeker

Recommended Posts

Johan а бе мой човек каде го видя тоя Subject ? При мен има само тел . номер и смс текст ? друго няма при мен ?

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Johan а бе мой човек каде го видя тоя Subject ? При мен има само тел . номер и смс текст ? друго няма при мен ?

Kato poluchsih SMS ako si registriral E-mail ..primerno ABV

ti poluchavash: E-mail i Subject na E-mail

samata programa laji kato slaga your message pred E-mail i sledva Subject

poneje ima dosta komentari otnosno tazi programa molq poglednete na

http://bsoft-bg.com/forum_browse.php?s=0&t...%26gt%3B+GloBul

ili si vzemete new broj na Download.bg:

Безплатни SMS-и до Globul – скандалната програма “SMS->Globul 1.4b”

Поводът за тази статия се оказа една от най-дискутираните програми във форума на сайта на списанието ни: www.download.bg. Тя събра съвсем за кратко време доста различни и противоречиви мнения като изтеглянията й много бързо надхвърлиха 6000. Скандалната й същност се крие в това, че използва несъвършенството на една платена услуга на Globul, правейки я безплатна и дефакто обезсмисляйки маркетинговата политика на компанията...............

Скандалната й същност се крие в това, че използва несъвършенството на една платена услуга на Globul, правейки я безплатна и дефакто обезсмисляйки маркетинговата политика на компанията...............

daa i to4no zatva GloBul 6te pusnat free sms ot tehniq sait :D

daa i to4no zatva GloBul 6te pusnat free sms ot tehniq sait :D

adi de, ot koga chakame !!!

predi okolo mesec se obiawi nowinata che sled 2 sedmici puskat, ama kwo stana, minaha tezi sedmici i nishto

tazi nedelia neshto ne se otwariashe saita na globul i az si pomislih "dano da e zashtoto sega puskat nowata usluga", da ama ne !!!

adi de, ot koga chakame !!!

predi okolo mesec se obiawi nowinata che sled 2 sedmici puskat, ama kwo stana, minaha tezi sedmici i nishto

tazi nedelia neshto ne se otwariashe saita na globul i az si pomislih "dano da e zashtoto sega puskat nowata usluga", da ama ne !!!

SMS ot page na Globul ima no samo za business client

http://www.globul.bg/bg/sms_firma.html

Toest ideqta e da se plashta

Ako Globul smqtashe da pusne FREE SMS, to tazu uskuga edva li steshe da q ima

No pak znae li chovek ..... :confused

Taka che ni ostava da se nadqvame i da chakame e do togava polzvajte

SMS->Globul ....i prashtajte na volq .... :woot

• 1 year later...

Хора,от два дена права неуспешни опити да се регна в този сайтrafter.data.bg има линк към него,където изрично е написано,че може да се пращат смс-и и до Глобул и за това съм зарибен така.Ама по време на регистрацията нали знаете как искат да въведеш някакви номерчета,дето те ти ги изписват-е 1000 пъти пробвах,със,без caps lock-не става и не става-пише,че грешен номер съм въвел и това е!Айде,ако някой се интересува и е успял да се регне,да пише!

Незнам дали си забелязал интимното надписче

New registration are currently disabled. Please try again later. :angry1 :angry1 :angry1

Толкова им е живота на тези сайтчета. И другите за смс-и към глобул така направиха :angry:

И на мен ми се иска да има смс-и до Глобул от нет-а :rolleyes:

ама т'ва е :(

Вярно,ей сега го видях.Еми,карай каквото,е това е.

PS:Вярно е,че съм заинтересован,ама не смятате ли,че Глобул губят супер много заради тази си стиснатост за смс-и от нета?Ми на мен примерно всичките ми приятели,които са на Прима,като ги питам защо не са на БиКънект,вкупом отговарят-"ми заради смс-ите!"Уж М-тел се набутват за безплатни смс-и,ама всъщност бая клиенти си връзват по този начин.

Вярно,ей сега го видях.Еми,карай каквото,е това е.

PS:Вярно е,че съм заинтересован,ама не смятате ли,че Глобул губят супер много заради тази си стиснатост за смс-и от нета?Ми на мен примерно всичките ми приятели,които са на Прима,като ги питам защо не са на БиКънект,вкупом отговарят-"ми заради смс-ите!"Уж М-тел се набутват за безплатни смс-и,ама всъщност бая клиенти си връзват по този начин.

Ами кво да ти кажа,византииска им работа!При глобул няма неща за които преди това да не си платил!Не че при Мтел е много по различно,но все пак...Имат безплатни SMSи от интернет,пращат на абонатите си списания!Ето такива малки жестове които все пак правят впечетление! :D А при византииците политиката е съвсем друга.Ето за това никога няма да стана абонат на Глобул.Лично мнение.

От http://www.cellebrum.com също могат да се пращат безплатни СМС-и, но до 6 мисля че беше и с регистрация. Също могат да се пращат и картинки и мелодии, ама около 3 и край.

Не съм пробвал vazu.com, но знам, че пробвах преди 2 или 3 години а1 и работеше със сигурност за сега незнам. Има и друг вариант малко платен 2лв(уточнение 2лв в България искат толкова за една услуга а в yahoo.com пакет от услуги 19$) за 3 месеца да имате SMTP сървър към поща на mail.bg. Някои от програмите от download.bg искат точно такъв сървър сега не съм гледал дали тези програми все още ги има и каква част от тях работят, но някой друг ще каже. Може и да бъркам незнам най-добре е да се надяваме че скоро ще излезе на Главната страница на ГЛОБУЛ globul.bg форми за изпращане на SMS-си . :unsure:

az tva ne go namiram v win appz ??? A i linka ne ba4ka  :confused

Ами не работи защото е изтрит :D . Погледни само от коя дата е поста.

Иначе виж в дата.бг колко много има. Не съм ги пробвал още, избери си и ти една. :) Напиши на търсачката Globul

Ами не работи защото е изтрит  :D . Погледни само от коя дата е поста.

Иначе виж в дата.бг колко много има. Не съм ги пробвал още, избери си и ти една. :) Напиши на търсачката Globul

ami v data napisah sms-globul i izpisa Съобщението е изпратено

УСПЕШНО :) sq 6te provera sled nqkolko min trqa mi se e izpratilo ;)

STANAAA :D samo deto toq deto pulu4ava mai trqa dava $ :( mmda ne stava :angry: ti pra6ta6 bez pari , ama pulu4atelq dava koeto e tupo :angry1

edit: super neqsno sum go napisal (estestveno ;) ) prosto napisah sms-globul , to mi izkara nqkvo URL ili kvoto e cuknah i se izprati ... ama iska pari na toq deto pulu4ava :angry:

къде го написа това :confused , пък че ти го е и иазпратило

ЕДИТ: обаче не работят нито една от горните програми.

Единствено остана www.cellebrum.com. Може да са малко безплатните смс-и ама ги праща навреме.

Браво capone. Ти откри топлата вода =D> Само че въпроса е да се изпращат безплатни смс-и до глобул. А от тук трябва този който получава смс-а да си плати за да го получи, т.е. да изпрати смс с потвърждение че иска да го прочете.

къде го написа това  :confused , пък че ти го е и иазпратило

ЕДИТ: обаче не работят нито една от горните програми.

Единствено остана www.cellebrum.com. Може да са малко безплатните смс-и ама ги праща навреме.

Определено ги праща навреме :laughing: Аз ги чакам по около 3-4 часа.. :( за последните 3 месеца само един СМС ми е дошъл навреме ;)

i v kraina smetka kvo stana... niama smisleno reshenie za prashtane na sms-i do globul taka li ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...