Jump to content
BulForum.com

Globul SMS Send

seeker

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

ami mislq 4e globul oovestiha bubli4no 4e shte puskat nova usluga sms prez internet i mislq 4e shte e ot tehniq sait oshte ne sam sigurna dali moje da se prashtat no v nai skoro vreme predpolagam 4e shte ima vazmojnost da se prashtat sms-i i prez inet...

Haii nqkoi znae li kak moje ot internet da se izpra6tat SMS-i na Globul i dali vaob6te moje?

vij tuk ima neshto za SMS kum globul

mmm da batko32 kakvo da ti kaja mersi 4e si mi izpratil tozi link no za moe sajelenie toi me prepra6a kam sait koito mi e dobre poznat i ot tam mi vadi

saob6tenie 4e "Vremenno ne izpra6tat SMS-i na Globul" I tova saob6tenie ot

po4ti 1g nasam.Lo6o no mersi vse pak!Tapo e za6toto pove4eto mi brato4ki(dru6ki) sa na Globul a ne M-tel! :tongue B) B) :inqn ;) ;) ;) ;)

ami moeto skromno mnenie e 4e globul sux ... pone za sega ..  :blink:

Ne bix kazal 4e globul sa SUX.

Predlagat po niski ceni ot Mtel otdelno:

Abonatite na predplatenata usluga mogat da polzvat kakto WAP taka i skrivane na nomera. Tezi dve uslugi za pritejatelite na prima vse oshte sa mit, a i edva li nqkoga shte gi pusnat , za razlika ot SMS-te kum globul prez internet.

Taka 4e bi li mi kazal zashto Glolbul sa SUX ?

ima edin nachin koito polva uslugata email kum sms obache trqbva da si napravish mail server na pc na koito mojesh da smensh imeto na podatelq darechem xxxxxxxxxxxxxxx@edikoisi.evrocom.net

i sledvastoto da bude yyyyyyyyyy@edikoisi.evrocom.net

i tam na mqstoto na y cite i x-ovete pisgete suobstenie to verno che ste bude mnogo kratko ama se pak e nesto

az iah edna programa koqto go pravishe tova ama nesto sprq da bachka izpratih nqkolko emaila probni i se poluchi

ako nqkoi ima ideq za takava programa da postva v site

azsum bi li mi kazal nomera s skrivaneto na nomera kato polzva6 B-connect :)

:confused

Dammm. Premahnali sa CLIR za predplatenata usluga.

Забрана за идентификация на повикванията (CLIR) можете да заявите във всеки магазин от търговската мрежа на GloBul.

За подробна информация можете да позвъните на 123 в Отдела за обслужване на клиенти.

Услугата се предлага само за абонати на Основната програма.

George_131 съмнявам се да си пращал от там .. като гледам има само за Германия , Австрия и т.н. ама за България не видях да има .

johan от тоя сайт дето си го дал за да получи някой sms се набутва тоя който го получава :)

SMS -> GloBul 1.4b

--------------------------------------------------------------------------------

Програмка за пращане на SMS до абонатите на GloBul

От автора:

Свали си новата версия ако получаваш "Error receiving..."

С тази програма може да се праща SMS до абонати активирали безплатната услуга "SMS Email". Заобиколена е нуждата от пращане на обратен SMS към оператора за получаване на съобщението. ( Далаверка си е :)

A sega mi tarsete oshte ! ;)

Taka az sam sas SMS-> Globul Ver.1.4a

toku sto q testvash i si raboti perfect !

SMS idva sas 3-4 min zakasnenie no idva !

ste kacha tazi ver na warez.ru ....

no raboti ...!

Pak predoprejdavam chetete : Заобиколена е нуждата от пращане на обратен SMS към оператора за получаване на съобщението!

George_131 съмнявам се да си пращал от там .. като гледам има само за Германия , Австрия и т.н. ама за България не видях да има .

Izob6to ne te laja pra6tal sam ot tam ama predi edna godina sega izob6to ne6te da me lodne(kazva mi ne6to ama neznam Nemski). Pomolih edin priatel koito znae nemski da mi kaje i mi kaza 4e trqbva da sam germanec(ili ne6to ot sorta).

I ima za Bulgaria triabva da izbere6 za sveta i ot tam se izbira za Bulgaria.

Nadivam se da uspee6

Аз също ползвам тази програмка от 3-4 месеца но нещо последните седмица две нещо не е наред и не се получават SMS-ите. 1.4б версия е уш грешката от 1.4а версия е отстранена и би трябвало да работи надеждно. Иначе бачка и то няма грешка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...