Runner Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Въпроса ми е такъв. Какви колони ми трябват за да мога да изкарам реален 5.1 звук от това двд и мога ли да се размина без да купувам отделно ресийвър? Става въпрос за колони до към 200лв. http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=11207 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Ако имаш DVD-то, кажи какви изходи има, защото лично на мен A/V изход нищо не ми говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Ами има 2 изхода - Ляв и Десен... Иначе намерих по-евтин вариант - Inspire GD580, ама за сега ще карам с 2 колони, защото в тая стая няма възможност за 5.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Щом има само ляв и десен няма начин да изкараш 5.1 без да ползваш коаксиалния изход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 А 2 колони и буфер мога да върж, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 А 2 колони и буфер мога да върж, нали? 2 колони да. Вуфер - не. къде ще го сложиш тоя вуфер при положение, че имаш само 2 изхода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 w00x, ти май не си много запознат с тия неща, а? Без да се обиждаш. Иначе си взех SP 616 - 2х10w сателити и 30w буфер. Работят си без забележки, друг е въпроса, колко са качествени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 w00x, ти май не си много запознат с тия неща, а? Без да се обиждаш.Иначе си взех SP 616 - 2х10w сателити и 30w буфер. Работят си без забележки, друг е въпроса, колко са качествени. На ресивера си имам специален изход за Вуфер. незнам къде си закачил твоя, освен ако не е бил активен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.