golqmhaker Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Предупреждение: Тестът е калпаво направен и не винаги признава верните отговори, освен ако не са написани по точно определен начин. Сега обаче не ми се занимава да вадя вариантите на заглавията, които приема за верни. Добре аз само ще ти кажа за The Matrix, което оригиналния вариант, който го приема е Matrix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Много ми хареса идеята на този тест. За сега познах 43. Така и не разбрах как според създателя на теста се казва филмът "Clockwork Оrange", от 29ти въпрос. Някои от останалите 9 снимки също ми изглеждат много познати, но явно отново не успявам да налучкам "правилното" изписване на името на филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Да, на мен не ми го вързва портокала, дори и по начинът, по който Ванката го е дал... Не знам защо така... Иначе изрових почти всички, които съм гледал. Другите просто нямаше как. Яд ме е само, че не се сетих за 1.... Любим филм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 само 10 а си мислех че съм киноман Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Е,то пък....повечето съм ги знаела,ама нещо не ми е приело начина,по който съм ги изписвала...даже на някои не им ги знаех имената на инглиш Яко...киноманка съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.