Cygne® Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Продавам Athlon mobile 2600+-работещ + вентилатор ако искате.Цена по договаряне Също така имам и дъно EpoX 8rd3i обаче му е изгорял соунд чипа-ако има желаещи ще се споразумеем за цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Продавам Athlon mobile 2600+-работещ + вентилатор ако искате.Цена 50$Също така имам и дъно EpoX 8rd3i обаче му е изгорял соунд чипа-ако има желаещи ще се споразумеем за цената Имам интерес към процесора, но при положение, че става за gigabyte 7ZXE. Колко ориентировъчно искаш на дъното ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 На GA-7ZXE ще работи само ако версията ти е 2.1: http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Sup...ist_GA-7ZXE.htm Един клиент има точно такова дъно (2.1) и търси ъпгрейд. Така че , ако azsum се откаже, аз също се интересувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Продавам Athlon mobile 2600+-работещ + вентилатор ако искате.Цена по договарянеСъщо така имам и дъно EpoX 8rd3i обаче му е изгорял соунд чипа-ако има желаещи ще се споразумеем за цената Kazvai cena za dunoto !!?? Kolko mu iska6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Аз също се нареждам на опашката за Процесора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Ще свърши работа за дъното което ми трябва. Давам 80 лв за процесора, ако на някой му се дават повече да го взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Ами аз писах на човека още като пусна темата на ПМ! Даже най-вероятно ще взема и двете комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Аз давам 70 лева за него защото е нов е 85 зву4и ми справедлово .. ако си навит може да го погледна Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 До тук виждам явно предложени 80лв. макс. Аз предлагам 85 лв. за мобилния атлон (нещо като търг се заформя!?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Аз давам 86лв. а на ludoto_mimi ще и кажа , че нов в Most.bg e 117$ a ne 85лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTL Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Офертата ми е 100лв!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 Продадено!Затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.