alchemy Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Да, то си го имало в списъка, ама кой да чете . Вчера и @Neovampirism ми писа за него. Според мен има още обекти/групи, които не сме назовали - ананасите; големите листа до цветарската количка; щайгите (?) с някакви пакети в тях; рисуваната жена по бански на витрината (магазина на ъгъла); Blur и Alice in chains са пред вход за подлез/метро (има табела, на която разчитам нещо като "SEMY...." - доста са явни, за да минат за детайли. 10х на sMARTBomber, за свежата тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Прецъках първите секунди само и видях "I shot the sheriff" и "Message in a Bottle"... Сега нямам време, но ще го разнищим и това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 В духа на "Exercise Your Music Muscle" - колко песни различавате? kopche, за да не наспамим тази, предлагам да го пуснеш като нова тема. Бройте ме и мен в разнищването . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 И ако приемем, че всичко и всички на картинаката са заобиколени от "Air" има още е дна група :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Виждам, че сте написали отговорите, но незнам от къде сте ги взели. ето ги побликувани във вестник: Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 не знам дали сте открили феите в ляво на картинката,мисля,че тва са Pixies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.