KnoppiX Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Пакетчето с разпилените бомбонки май е Еминем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Значи няма да е Candy Band, а ще е Еминем...ОК... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Пакетчето с разпилените бомбонки май е Еминем. Що пък Еминем?!?!?!? ЕДИТ:Не станаха ли 75 вече??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Sex Pistols - Държи ги Queen, насочени срещу Prince. Hammerfall, (кретена с чука) Smashin Pumpkins (тиквите които кретена смачква) No Angels зад вече разкритите тату. Blur - размития индивид зад сергията с плодове. U2 - предполагам, че бомбардировачите са от този тип Blue - синьо боядисаната къща отзад. Сред плодовете не съм сигурен, ако има банани - има и bananarama Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 И така едно обобщение: 1. Отляво на количката: Guns'n Roses 2. Бабичката с пистолетите: Sex Pistols 3. Камъните на заден план: Rolling Stones 4. LoL Тия двете момичета усуканите трябва да са Twisted Sisters 5. Gorilas 6. Whitesnake 7. Eagles 8. Aqua 9. Queen 10. Smashing Pumpkins 11. Tatu - онези двете до стълба, които се целуват 12. Garbage 13. Led Zeppelin 14. Virgin Steel 15. The Police 16. Pet Shop Boys 17. Rob Zombie, 18. Iron maiden 19. Madonna - вляво на картината в магазина 20. самолетите са много съмнителни - B52, Aerosmith... 21. Alice in chaince-мадамата от дясно където е с вериги 22. 50 cent-от ляво монетата 23. Размазана фигура вдясно трябва да е BLUR 24. Магазина на ъгъла трябва да е CORNERSHOP (сещате ли се - Bmrimful of Asha 25. Matchbox twenty-кибритите във форма на 20 в долния десен ъгъл 26. Dead Kennedys-два плаката на братята Кенеди на стената зад пушките и розите 27. Blues brothers-двамата в черни костюми и куфари за китари 28. Lovin` spoonfull-голямата лъжица в десния край 29. Самолетите са Aerosmith 30. Лилавата сграда - Deep Purple 31. Monkeeys 32. U2- Графите с двете U-та 33. Red Hot Chilli Peppers в сергията 34.Halloween - тиквите на сергията 35. Judas Priest - белите свещеници 36. Beach Boys - вдясно двама със сърфове 37. Crowded House - на втория етаж... 38. Dinosaur Jr. - до сергията на Guns долу вляво. 39. Black Flag - супер очевидно...на сградата с Crowded House... 40. Hole - друго супер очевидно...посредата на кръстовището 41. @а срещу нея Prince 42. The Fairies - свръх очевидно - феите вляво 43. Ratt - плъха до Twisted Sisters 44. KoRn - вдясно на сергията 45. Leamonheads - пак там 46. Scissor Sisters - розовите ножици 47. The Cars - супер просто...до полицаите 48. Tool - малко замаскирано...чука в ръцете на Pumpkin Smasher-a 49. Blind Mellon - пак на сергията с плодовете 50. Radiohead - човекът с радио вместо глава; 51. Трите момичета пред онзи камък може да са "Деца на съдбата" 52. Pink - тая мадама дето надува балон над табелата 53. Bush - храста под количката в ляво 54. Digital Death надписа под Virgin 55. Fish бе! 56. The Doors-вратите наредени зад свещениците... 57. Cypress Hill-хълма на най-заден план. 58. Green Day - календара със зелената дата 59. Seal - Плаката на тюлена вляво, до бялото зомби 60.Great White - на билборда с акулата вляво от Тату. 61.The Shadows - мисля, че е уместно да ги споменем. 62.Eels - двете змиорки. 63.Electric Light Orchestra - двете лампи над оградата вдясно. 64.King Kong - оказа се, че има и такава група. 65.Main Street Band - пресечката вдясно. 66.Nine Inch Nails!!! 67.The Candy Band 68.Goldie 69.Manic Street Preachers 70.The Roots едит:Давайте хора още само 5!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Hammerfall - идиота с чука Смятам, че сградата отзад може да се приеме за Blue - имаха една идиотска песен, в която повтаряха постоянно " I'm blue, дада-ди-дадада, дада-ди-дадада..." и т.н. И размития тип определено е Blur (виж в речника какво значи думата Blur) Останаха 2.. Имам усещането, че може да се съберат и повече от 75 групи при повече въображение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 Blur е казано Blue сградата нали беше Deep Purple? Edit: Black Crows - двете гарги, на знака Dead can dance - зомбясалия The Presidents of the USA - има ги на двата плаката на стената Nickleback - монетата върши двойна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Защо го няма в списъка Pink Floyd - небето е розово,а не синьо все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Мен ако питате, монетата много се съмнявам да върши двойна работа и предложението Nickleback ми звучи много по-правдоподобно, имайки предвид цялостната идея на картината. ...иии айде т`ва Rob Zombie го оправете на White Zombie, аз споменах вече, ама... То верно е почти същото, ама да сме точни-художникът едва ли случайно го е направил в бяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Това е Half Dollar, което е същото като 50 cents. Nickel-ът са 5 цента...не върви някак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Мен ако питате, монетата много се съмнявам да върши двойна работа и предложението Nickleback ми звучи много по-правдоподобно, имайки предвид цялостната идея на картината. Ами на монетата пише half dolar = 50 cent Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 Ок, махаме Nickelback и слагаме Pink Floyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muncho Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Тримата на покрива не могат ли да минат за The Carpenters Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Тримата на покрива не могат ли да минат за The Carpenters Не ми приличат много на дърводелци Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Абе аз мисля че ги събрахме вече!Само някой трябва да намери истинския списък за да сверим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 CrazyTown.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 CrazyTown.... indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 НЯкъде има ли отговори да сверим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 sMARTBomber не знам дали проблема е в мен или линка от където си дал снимката вее не е активен но аз не я виждам би ли ми дал линк към нея защото ми се струва доста интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 sMARTBomber не знам дали проблема е в мен или линка от където си дал снимката вее не е активен но аз не я виждам би ли ми дал линк към нея защото ми се струва доста интересно ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 От два дни се чудя на нещото, което прилича на микроскопично динозавърче, дето е награбило някаква гъба (хахах, поне така ми се струва) и се намира зад Кралицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Тая русата вдясно не е ли Лили Иванова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Тая русата вдясно не е ли Лили Иванова? Ти бъзикаш ли се?!?! 21. Alice in chaince-мадамата от дясно където е с вериги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ето още предположения кои са групите Според един друг сайт, отговора: 1- Prince 2- Black Flag 3- The Beach Boys 4- Korn 5- Seal 6- Radiohead 7- Blur 8- Gorillaz 9- Dead Kennedys 10- Cake 11- Scorpions 12- Pet Shop Boys 13- Eagles 14- U2 15- Queen 16- White zombie 17- Madonna 18- Cornershop 19- The Pixies 20- Kiss 21- Jane’s Addiction 22- The rolling stones 23- Deep purple 24- Sex pistols 25- Alice in chains 26- Ratt 27- The Postal Service 28- Garbage 29- Smashing pumpkins 30- Black crowes 31- Blind Melon 32- The LemonHeads 33- Crowded House 34- The Cars 35- The Police 36- Cowboy Junkies 37- Hole 48- Cypress Hill 49- Dinosaur Jr 40- 50 Cent 41- Eels 42- The Roots 43- Guns n’ Roses 44- Yellowman 45- The Doors 46- Iron Maiden 47- Nine Inch Nails 48- Eminem 49- Green Day 50- Matchbox twenty 51- jewel 52- Spoon 53- Red hot chili peppers 54- Twisted Sister 55- Scissor Sisters 56- Led Zeppelin 57- B-52s 58- Whitesnake 59- Bee Gees 60- White Stripes 61- The Killers 62- Skinny Puppy 63- Blondie 64- Pavement 65- Cranberries 66- Talking Heads 67- Pink 68- The Cult 69- Great White 70- Phish 71- The Carpenters Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 От два дни се чудя на нещото, което прилича на микроскопично динозавърче, дето е награбило някаква гъба (хахах, поне така ми се струва) и се намира зад Кралицата. Dinosaur Jr...една от любимите ми групи - grunge величия, което ще рече, че в България почти никой не ги знае... Иначе могат да се измислят още много. Примерно както имаме The Fairies, можем да лепнем и The Pixies и така нататък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.