Crazy_Hamster Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 http://media.putfile.com/WizardsofWinter-SM Шапка му сваляма на този, който го е направил това. Велеколепно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 лооооооооооооооооооол няя проблеми майна! Това е супер лудник сигурно му е отнела цяла вечност за да го направи... bwt в този сайт има някаква глупава протекция за второто копче на мишката - демек да неможе да си го свалиш филмчето Кликен Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 красота!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Хората знаят как по-весело да си прекарат празниците и го правят ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 прелестно изпълнение и супрер оригинално Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Е добре де как го е направил тоя номер ? Аз мога ли да си направя подобно нещо, макар и за 5-6 секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Хахаха, това ме разби направо. Няколко пъти го гледам вече и не мога да му се наситя Ей така се прави коледна украса. Ама после не го чувствам човека като му дойде сметката за тока. За 1 час колкото за целия месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 ето ви линка за филмчето протекцията е.. никва цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 получило се е много добро съчетание между музиката и светлините Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 АХхх супер лудник...Няма второ мнение по вьпроса!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Яко яко! Само че не знам как го е направил така точно с музиката...Ама те хората си бяха писали отдолу де, "someone has WAY TOO MUCH free time" Иначе някакви идеи каква е песента дето върви? ЕДИТ: На Trans-Siberian Orchestra - "Wizards of Winter" била песента , ама кой да прочете повечко коментари отдолу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 За Цветомузика не сте ли чували. Ако имате толкова голямо желание да си направите нещо подобно, отидете в някой магазин за електроника (Викиват, Конрад, Квазер) и попитайте за цветомузика. Това е една платка, която чрез децибелите на звука подава различен сигнал на консуматора или нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 За Цветомузика не сте ли чували. Ако имате толкова голямо желание да си направите нещо подобно, отидете в някой магазин за електроника (Викиват, Конрад, Квазер) и попитайте за цветомузика. Това е една платка, която чрез децибелите на звука подава различен сигнал на консуматора или нещо подобно. Да, имам у нас цветомузика, но това нещо е доста по-грандиозно и едва ли е с толкова просто устройство Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 аз пък подозирам че това не е реално изпълнено в такт с музиката, а е просто красива анимация. управлението на светлините не ми се вижда смислено да се изпълни за цялото времетраене на песента.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Е добре де как го е направил тоя номер ? Аз мога ли да си направя подобно нещо, макар и за 5-6 секунди Да, имам у нас цветомузика, но това нещо е доста по-грандиозно и едва ли е с толкова просто устройство Нещо си противоречиш....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 лооол Много е яко НЕ знам как до е направил...малкото ми мозъче не може да го побере Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 За Цветомузика не сте ли чували. Ако имате толкова голямо желание да си направите нещо подобно, отидете в някой магазин за електроника (Викиват, Конрад, Квазер) и попитайте за цветомузика. Това е една платка, която чрез децибелите на звука подава различен сигнал на консуматора или нещо подобно. Аз имам такава хоум мейд цветомузика и е подобно! Всеки който не вярва да не вярва, обаче това е възможно, независимо дали филмчето не е. Проблема, е че има мн различни светлини. Там четох, че било нещо с миди музика и няква програма. И някав беше написал, че живее на 20 мин от тази къща В интерес на истината, нашия човек може да си е играл да прави собственоръчно светлините в такт с музиката не наистина е възможо, аз съм си играл доста за такт с музиката ама на флаш, на реално с платки и лампи не знам какъв е чалъма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Хахаха,е тва е яко.Браво на човека-страхотно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Аз имам такава хоум мейд цветомузика и е подобно! Всеки който не вярва да не вярва, обаче това е възможно, независимо дали филмчето не е. Проблема, е че има мн различни светлини. Там четох, че било нещо с миди музика и няква програма. И някав беше написал, че живее на 20 мин от тази къща В интерес на истината, нашия човек може да си е играл да прави собственоръчно светлините в такт с музиката не наистина е възможо, аз съм си играл доста за такт с музиката ама на флаш, на реално с платки и лампи не знам какъв е чалъма. отхвърляте ли идеята,че може да е направено със 200-300 дигитални снимки и после да е сглобено на Movie-Maker?Направо си ги нагласяш да са ти в такт с музиката...а и доста елементи се повтарят,така че.... аз по едно време си правих някви такива експерименти и мога да ви кажа,че става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 отхвърляте ли идеята,че може да е направено със 200-300 дигитални снимки и после да е сглобено на Movie-Maker?Направо си ги нагласяш да са ти в такт с музиката...а и доста елементи се повтарят,така че....аз по едно време си правих някви такива експерименти и мога да ви кажа,че става. В интерес на истината по твоята логика 90% от забавните short филмчета могат да са компютърно обработени. Според мен не е така. И защо го мисля ли? Ами дори ти сам/а отговаряш на този въпрос. Ако беше правено с movie maker или друг софтуер не мисля, че щяха толкова много да се повтарят еднаквите моменти. В крайна сметка не е толкова сложно. Дори в БГ виждате как лампичките светят на моменти целите, на моменти само едни части. Защо някой да не е е потрудил да направи доста сериозно коледно шоу с лампички Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 отхвърляте ли идеята,че може да е направено със 200-300 дигитални снимки и после да е сглобено на Movie-Maker?Направо си ги нагласяш да са ти в такт с музиката...а и доста елементи се повтарят,така че....аз по едно време си правих някви такива експерименти и мога да ви кажа,че става. хммм и това е интересно! Така наистина става лесно даже! Ако наистина е така, то тогава може да сложи и друга музика. Само сглобява елементи, даже и на флаш може да се направи това, стига да имаш снимките Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Purvo sori oba4e nqmam kirilica. Malko zakusnqh http://www.mypartypost.com/watchvideo/1033...ts_Display_Ever (su6toto ne6to ama drug link) pratiha mi go edni priqteli ot 6tatite koito kazvat 4e jivee blizo do tqh. izumen sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
333 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Много е красиво.Вижте го.Просто нямам думи.Невероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Цветомузиката работеше на принципа на тиристори които се активират от филтър настроен за определена честота на входния сигнал... това според мен е направено чрез MIDI контролер. Не е чак толкова невъзможно за осъществяване ако имаш... доста свободно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Не знам дали е само до свободно време, но ефекта е поразителен! Евала на майстора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.