Optimus Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 От скоро имам DVD записвачка. Имам и DVD player който чете DivX Забелязах, че когато запиша цял DVD диск наведнъж с филми и т.н. DVD Player-a си чете всичко без проблем. Когато обаче запиша диска на няколко пъти DVD player-a показва в менюто само файловете записани при първата сесия. Добавените по-късно не излизат. А на компютъра няма проблем с тях и ми ги показва и ги чете. Записвам с Nero Express, DVD Data дискове ги правя. Къде е проблема и какво да направя, за да ми показва и следващите сесии на DVD Player-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Не можеш да направиш нищо. То самото Неро ти казва, че няма да могат да се четат на друго освен на компютър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Жалко. Како да се прави, явно ще трябва да гъча харда докато се напълни data за DVD или да си гледам половината неща на РСто... Благодаря за информацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Вземи си DVD-RW и си ги качвай на него. После го триеш и качваш другия, който искаш да гледаш. Така намя да ти се налага да чакаш да се напълни диска и чак тогава да го гледаш. Като се съберат достатъчно за един диск, тогава ги записвай на DVD-R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.