lex Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Здравейте,искам да си купя двд система със сараудите сичко както си му е но ми казаха,че някой от по-евтините модели не четяли пиратски дискове (DVD,VSD,Dircx and etc) та имам въпросче вярно ли е и ако знаете да ми предложете нещо добро до 300 лева. Много благодаря !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Четат си пиратски дискове, спокойно Изключвам всякакви смешни марки от рода на NEO, Sang, Daewoo и т.н. LG LH-T255SD - 299lv (319lv в технополис) http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09015699 -СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО -ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ DIVX СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ -DVD/DVD+R/RN/CD-R/RW/VCD/SVCD/MP3/WMA/JPEG PLAYBACK -МОЩНОСТ 5X30W+70W SUBWOOFER/220W TOTAL -DOLBY DIGITAL;ПРО LOGIC II;DTS ВГРАДЕНИ ДЕКОДЕРИ -XTS;XTSPRO/СИСТЕМИ ЗА СЪРАУНД/ -FM/AM ТУНЕР SAMSUNG HT-P10 - 315lv (а може би 299 в Метро; 309lv в технополис) http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09013595 -СИСТЕМА ЗА ДОМАШНО КИНО -МОЩНОСТ 4 Х 32 W / 64 W CENTER / 64 W SUBWOOFER -DOLBY DIGITAL DTS И PRO-LOGIC II ДЕКОДЕРИ -DVD-VIDEO / DVD+/-R / DVD+/-RW / CD-R / JPEG / VCD / MP3 / MPEG-4 / WMA -СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ ( DIVX VIDEO ) -РАДИО ТУНЕР С RDS И ПАМЕТ ЗА 30 СТАНЦИИ -ЕКВАЛАЙЗЕР СЪС ЗАПАМЕТЕНИ ПОЛОЖЕНИЯ(POP,ROCK,CLASSIC) Има и други разновидности на LG за тази цена и за 319лв, но по спецификации са същите или по-слаби като ватове. Предполагам главно външният вид е различен при тях. Има и JVC, но то вече е 340 лева и нагоре, както и други марки. Сам можеш да си избереш кое ти харесва повече като външен вид и ватаж. Като входове и изходи и поддържани неща Samsung-а ще е по-добрият избор -както и като размер на субтритри и поддържани формати (вероятно е с по-скъпия Zoran chipset, а LG-то с mediatek). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Dreamer предложи нещу с хубав вьншен вид..И суббуфер кам 80W и 5 х 70W нещу от сорта Ти ги разбираш по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 Блгодаря много !!!! Утре ще разгледам магазините и може би ще взема SAMSUNG-а............. И пак благодаря айде с здраве.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Здравейте,искам да си купя двд система със сараудите сичко както си му е но ми казаха,че някой от по-евтините модели не четяли пиратски дискове (DVD,VSD,Dircx and etc) та имам въпросче вярно ли е и ако знаете да ми предложете нещо добро до 300 лева.Много благодаря !! Скъпите модели не четата пиратски дискове, а не евтините Dreamer предложи нещу с хубав вьншен вид..И суббуфер кам 80W и 5 х 70W нещу от сорта Ти ги разбираш по добре И как я виждаш ти тая работа 80W Woofer и 70W колони? за 70W колони трябва да се изръсиш много пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Е верно,че 80W Woofer и 70W колони е по-доброто решение но просто нямам финансовата възможност за повече и затова реших да ви искам мнението за нещо що-годе добро за сносна цена и като гледам за сега съм се спрял на Самсунга...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 И как я виждаш ти тая работа 80W Woofer и 70W колони? за 70W колони трябва да се изръсиш много пари. А и друг е въпроса дали са реални тези 70W... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 А и друг е въпроса дали са реални тези 70W... Така си е, я имат по 2 Вата синусуидална мощност на говорител я нямат. По вероятно е второто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Какви 70-80 вата. Моят самсунг е HT-UP30 и му давят 4х75+80+120, а консумирана мощност - 80вата???. Не очаквайте от тези системки повече от 5х10+20, даже и това е много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 mnogo dobre si pi6e koe kolko vata e na upatvaneto no pove4e ot 2-6 sinus niama kak da imat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Някой може ли да ми каже нещо за това домашно кино? Бива ли го, ако не защо? Или да ми препоръчате нещо до 400-420 лв. Мерси предварително @M-Star Тоше, нищо не ти се разбира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Хора,я някой да ме светне за плеърите,които сега наизлязоха с USB.От плеъра можеш да пускаш сигнал до компа или е обратното.И ако USB-то е за сигнал от компа до плеъра,какъв сигнал тече?Интересувам се,защото моето DVD има само обикновени стерео входове,при което 5.1 звука се губи;вход за видео пък изобщо няма,което значи,че картината от видеокартата влиза направо в телевизора по обикновен видео кабел,а бе SHIT.Та затова питам какво точно представлява USB-ито,защото на пръв поглед ми звучи идеално разрешение,ама дали е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Някой може ли да ми каже нещо за това домашно кино? Бива ли го, ако не защо? Или да ми препоръчате нещо до 400-420 лв. Мерси предварително Погледни и SAMSUNG UP-30, едно от преимуществата му е USB hub-а: http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09013596 Иначе зависи от предпочитанията ти към марката - най-добре като си харесаш нещо иди в магазина и поискай мнение от продавача на щанда. EDIT: M-Star, пъхаш нещо с информация и принципно системата трябва да го playne. Примерно външен хард, мемори card reader и т.н. Чуваш съм, че и с PC става, но нямам потвържение, че е така. Ако никой не ти отговори тук на този въпрос най-добре питай в магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Пеш,аз понеже съм със SAMSUNG,не бих го препоръчал за DIVX.На пръсти се броят филмите,които са ми вървяли от до без проблеми.Иначе останалите формати нямат грешка.А и още нещо-доста бавно зацепва,не,че е проблем,ама някой път като се размисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Пеш,аз понеже съм със SAMSUNG,не бих го препоръчал за DIVX.На пръсти се броят филмите,които са ми вървяли от до без проблеми.Иначе останалите формати нямат грешка.А и още нещо-доста бавно зацепва,не,че е проблем,ама някой път като се размисли... С какъв самсунг си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Хора,я някой да ме светне за плеърите,които сега наизлязоха с USB.От плеъра можеш да пускаш сигнал до компа или е обратното.И ако USB-то е за сигнал от компа до плеъра,какъв сигнал тече?Интересувам се,защото моето DVD има само обикновени стерео входове,при което 5.1 звука се губи;вход за видео пък изобщо няма,което значи,че картината от видеокартата влиза направо в телевизора по обикновен видео кабел,а бе SHIT.Та затова питам какво точно представлява USB-ито,защото на пръв поглед ми звучи идеално разрешение,ама дали е така... Няма DVD плейър без изход за 5.1 канален звук. нали се губи иначе цялата идея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 lex ако имаш възможност си вземи плеър и отделно активни колони. Така няма да ти се налага след време дори да се смени DIVX формата няма да сменяш цялата система, а само плеъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 С какъв самсунг си? Samsung HT DS-700 Няма DVD плейър без изход за 5.1 канален звук. нали се губи иначе цялата идея... Говоря за вход в плеъра,не за изход от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Мерси за съветите. В крайна сметка взехме Панасоника и мисля, че не сбъркахме А и се оказа, че е произведен в Сингапур, което не е за пренебрегване Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Говоря за вход в плеъра,не за изход от него. А за какво ти е ВХОД за каквото и да било на DVD?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Samsung HT DS-700Говоря за вход в плеъра,не за изход от него. Samsung DS сериите са СТАРИ и не могат да бъдат сравнявани с актуалните модели. Както се сещаш кодеците се изменят постоянно и не може хардуер от преди две години да плейва всичко ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Някой да е успял да си пусне звука на ТВ-то в частност кабелната ( програмите ) да минава звука през ДВД колоните и колоните на ТВ-то ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Някой да е успял да си пусне звука на ТВ-то в частност кабелната ( програмите ) да минава звука през ДВД колоните и колоните на ТВ-то ??? Ако пробваш с чинчовете на TV-то то те са входове. В много редки случаи са комбинирани входове/изходи. Ако това е наистина така - трябва да използваш scart с audio out и от там през line in на системата или през компонентния вход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Samsung DS сериите са СТАРИ и не могат да бъдат сравнявани с актуалните модели. Както се сещаш кодеците се изменят постоянно и не може хардуер от преди две години да плейва всичко ново. Аз имах проблеми още миналата година лятото като си го взех.И тогава пак,и сега пак си ми прави същите мизерии.И аз си мислех,че проблемът е във постоянно обновяващите се кодеци и много се надявах на ъпдейт на софтуера,но това за жалост е невъзможно.Даже и на SAMSUNG бях писал,ама нищо.А в момента,в който го занесох в Техномаркет да го погледнат,вече съжалявах и цяла седмица съм се молил да не го докосват.По-големи неграмотници не бях срещал през живота си.Та така за SAMSUNG,нали знаеш веднъж като ти остане кофти впечатление,доста трудно се променя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 И аз имам нужда от помощ при закупуване на DVD-player. Имам DVD плейър на компютъра, който е купуван преди няколко години и, както разбрах, e естествено, не чете всичко - изобщо не желае да завърти например едно DVD, на което пише DVD-R. Искам да купя нов плейър - вероятно отделно устройство, което да се включва към телевизора. Извинете ме за лаишкото обяснение, но като отидох в един от техномаркетите, открих, че не зная какво да гледам. Изписани са различни формати, но не зная кои формати трябва да има. Може ли някакви простички обяснения какво да гледам? Или марки, които да ми препоръчате? Телевизорът е Панасоник ( пише Quintrix отгоре). Не се търси някакво особено качество на звука - гледам, че сте го коментирали. Много ще бъда благодарна за начална ориентация, защото нищо не разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.