mIRCata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) Ми то е по нея. Даже доста добре спазват нещата по нея, даже и като облекло и сцени. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us Малко сравнения https://9gag.com/gag/aGEpeo7 https://9gag.com/gag/aQEoOmW https://9gag.com/gag/aNwpZZ4 Edited January 31, 2023 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) Тя конзолен екскремент - затова не знам нищо за нея... Доволен съм че педерите умряха... Само не знам защо трябваше да е под завуците на Макс Рихтер.... Edited January 31, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 3 hours ago, RaptoR said: Играта? Има такава игра ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Има вика такава игра, ох тоя сладур ще ме съсипе…. Стига сте спойлвали моля! Още не съм гледал дори първи епизод… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 1 hour ago, Mockingbird said: Има вика такава игра, ох тоя сладур ще ме съсипе…. И според него е само конзолна. Мисир, кво да го правиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 6 hours ago, Godfather said: И според него е само конзолна. Ми такава е. Сони планират да я портнат към РС през Steam март месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 14 minutes ago, mIRCata said: Ми такава е. Сони планират да я портнат към РС през Steam март месец За Стийм не знам, но от доста време я има за приордър в Епик, ама не е там работата. Идеята беше, че трябва да си доста заблуден геймърски Мисир, за да не си чувал изобщо за играта, ако и да е създадена за PlayStaiton, където все пак се появява преди цяло десетилетие (това беше една от първите игри, които играх на отдавна заминалата в боклука архивна PS4-ка). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 22 minutes ago, Godfather said: но от доста време я има за приордър в Епик Т.е и там я няма за РС -> е само за конзоли към момента Другото е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Имало и други тотални мисири освен Момчил Билборда в тоя Форум ахахахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Нищо не е същото след епизода с косматите педераси. Обмислям да отебавам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 11 minutes ago, earache said: Нищо не е същото след епизода с косматите педераси. Обмислям да отебавам. АХАХАХАХАХАХАХА стига бе! Умряха чудесно с вмирисване в същата серия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Да, ама почти цял епизод гей романтика нямаше смисъл. Ценно време си загубих, докато чакам някое зомби да им прегризе гръцмулите, а вместо това те продължаваха да се галят и ебат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 7 hours ago, earache said: Да, ама почти цял епизод гей романтика нямаше смисъл. Ценно време си загубих, докато чакам някое зомби да им прегризе гръцмулите, а вместо това те продължаваха да се галят и ебат. Ами не е като да не ви предупредих! Питаш ли ме мене какво преживях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 То и аз го преживях, понеже не бях видял писаното тука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Аз започнах да гледам Money Heist и първи епизод много ми хареса. Тия испанци са много добри в трилърите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Аз стигнах до 3-ти епизод и хич не успя да ме грабне. Вероятно ще го догледам. Дано се подобри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Какво му опявате на Последните….?!?Гейове-мейове… Страхотен е! Успях да изгледам всички 6 епизода…много отдавна не ме е грабвал така сериал. Паскал прави супер роля, дори по-добра от Мандалореца… Гадното е, че сега трябва да се чака следващ епизод…мразя да гледам сериал и да чакам за нова серия… Поне два сезона да има налични си е друга работа…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 (edited) On 2/23/2023 at 12:16 AM, Mockingbird said: Какво му опявате на Последните….?!?Гейове-мейове… Страхотен е! Успях да изгледам всички 6 епизода…много отдавна не ме е грабвал така сериал. Паскал прави супер роля, дори по-добра от Мандалореца… Гадното е, че сега трябва да се чака следващ епизод…мразя да гледам сериал и да чакам за нова серия… Поне два сезона да има налични си е друга работа…. Ми щи кажа веднага какво точно не е страхотно - айде, педалите РОШАВИ изгниха на отворен прозорец, ама тоя понеделник ко праим!?!?!? 14 годишната бастунеса ми се мляска с микса от поне три раси предвид черепна кутия, форма на тялото и очите. ЧЕТИРИНАДЕСЕТ, повтарям! МАЙКА ВИ ДЕЕБА ДЖЕНДЪРСКА!!! Да почвам ли да беснея за мудността? Edited March 2, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 57 minutes ago, RaptoR said: Ми щи кажа веднага какво точно не е страхотно - айде, педалите РОШАВИ изгниха на отворен прозоец, ама тоя п-онеделник ко праим!?!?!? 14 годишната бастунеса ми се мляска с микса от поне три раси предвид черепна кутия, форма на тялото и очите. ЧЕТИРИНАДЕСТ, повтарям! МАЙКА ВИ ДЕЕБА ДЖЕНДЪРСКА!!! Да почвам ли да беснея за мудността? Не ти е за първи път да пускаш неща, които явно само ти си знаеш, но типично по Мисирски приемаш, че всички останали трябва задължително да са дълбоко запознати с проблема. Поне да беше споменал името на сериала за да не се налага да хвърляме боб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 The Last Of Us. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 9 hours ago, Godfather said: Не ти е за първи път да пускаш неща, които явно само ти си знаеш, но типично по Мисирски приемаш, че всички останали трябва задължително да са дълбоко запознати с проблема. Поне да беше споменал името на сериала за да не се налага да хвърляме боб. На един билборд го пише.... Тва няма измерение за твоето мисирство!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Голяма Педерастия е... Започна и новия сезон на Mandalorian. А тая анимацийка the bad batch е доста добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Осмата серия горе-долу бива. Размърдаха се малко. ==================== 1923 Още един умен човек като Силвестър. Той избра мафията, а Харисън Форд хитро е влезнал в типичното си амплоа. Сериалът е интересен и динамичен. Малко лигави ми идват нямкои моменти, но не дразнещо засега. Определено в качеството са вложени много пари и усилия, виждат се и много известни лица. Ся откога МТВ продуцира уестърн е интересна история, но .... както знаем вече всичко е възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 1 hour ago, RaptoR said: 1923 Още един умен човек като Силвестър. Той избра мафията, а Харисън Форд хитро е влезнал в типичното си амплоа. Сериалът е интересен и динамичен. Малко лигави ми идват нямкои моменти, но не дразнещо засега. Определено в качеството са вложени много пари и усилия, виждат се и много известни лица. Ся откога МТВ продуцира уестърн е интересна история, но .... както знаем вече всичко е възможно. 1883 Yellowstone Трилогия е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Започнах да гледам The last of us и аз. Два епизода минах, за момента е добре - придържат се към историята от първата игра. Момичето, което играе Ели, ми е ужасно нелицеприятно. Педро Паскал се справя добре като Джоул (въпреки че не е бял, както оригиналният персонаж от играта). Наясно съм и с педерастията в трети епизод. Общо взето покрива всички точки на модерното кино. PS: Nikolaj Coster-Waldau и Kaitlyn Dever лично за мен биха били много по-логичен избор за главни герои, ама квото-такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts