mIRCata Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 This is the way Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Абе тоя сериал Euphoria е много откачен. Тия всичките се дрогират на по 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 2 hours ago, kotora said: Абе тоя сериал Euphoria е много откачен. Тия всичките се дрогират на по 15 Не е лош. Покрай пандемията изкарах много добри Special, особено един много ме впечатли, май е първия Special. Главната и един черен - ментор говорят на една маса на Бъдни вечер. Доста смислен разговор макар на моменти под формата на монолог. Btw тази доста се прочи покрай този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Седмия епизод на Боба Фет кърти мивки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Без цветнокожи елфи нямаше да е същото ей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 (edited) Накой беше написал в нета - че амазон са много тъпи. Платили 250 милиона за права да правят нещо по нещата на Толкин, и вътре няма нищо от Толкин Дори героите са със сменени имена. Да си бяха направили сериал с черни зелени и каквито искат, да го пишат original production и да спестят 250 милки Пък и са икономисали брадите на женските джуджета. :'( https://9gag.com/gag/aM449KX Edited February 14, 2022 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Изгладх първи и втори сезон на Гомор, много ми хареса. Препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Peaky Blinders Сезон 6 започна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Vikings: Valhalla Първоначално се зарадвах, че нещата не са зарязани и после видях стартовия кадър NETFLIX... Викам си няма как да не видя как ТОВА ще насерат. Не ме разочароваха - турили една микстура от раси за управител на Категат... Хем жена, хем поне 3-4 раси меси, макар във филма "добродушно" да е наследница на африканска негърка, земАта от викингски владетел (yeah, right) и коли и беси в .... КАТЕГАТ... Рагнар, Бьорн, дори Айвар се въртят на шиш в гробовете си... Като оставим това настрана, сериалът не е лош. Няколко нива е под баш VIKINGS, но става. Направи ми впечатление обаче, че някъде съм виждал вече голяма част от драматургията и я познавам. Авторчето "продължител" на практика е взел, та омесил типичните схеми от Гейм ъф трънс, па ги е турил в света на Викинги. Дотук доста нескопосан опит да се направи на авторче дееба и плагиата смотан. Как да е - имаме две страхотно красиви жени, които показват каквото могат (не само малките си, но перфектни цици), когато им дадат, и надежди за интересно продължение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 (edited) Започнал е Сериал-а HALO. За сега първа серия е обещаваща. Ефектите са ок, костюмите на Спартанците са доста добре барнати. Edited March 26, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Netflix са добавили "Слуга на народа" на Зеленски, вчера изгледах първите два епизода и изглежда забавен https://www.netflix.com/us/title/80119382?s=a&trkid=13747225&t=cp&vlang=en&clip= Сега погледнах къде дават Halo, отказвам да събирам всичките стрийминг услуги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 (edited) Ее сори, тука има замунда Иначе от края на май започва Obi-wan-Kenobi сериал Edited April 1, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 THE BOOK OF BOBBA FET - излишно да коментираме, велик. =========================================== Понеже съм се залежал следвеликденски да си почивам започнах да гледам UNDER THE DOME ей така, докато си се опъвам на дивана... След първите 2-3 серии случайно мернах имената на Спилбърг и Кинг и викам си това ще е нещо велико... И няма и къмто петата серия ме заля либерастко политкоректната шитня... Продължава да струи отвсякъде, а иначе никак не е лош сериалът. Дано само не стане накрая като LOST. Не съм предполагал, че Стивън Кинг ще падне до нивото на сапунка в определени моменти, доста моменти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 @RaptoRне си губи времето. Сериала не струва. Въпреки, че първия сезон е долу-горе интересен. Големи фантасмагории са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 17 minutes ago, vikktor said: @RaptoRне си губи времето. Сериала не струва. Въпреки, че първия сезон е долу-горе интересен. Големи фантасмагории са. Аз по принцип обичам фантасмагории и то много. Ако обаче имаш предвид боза това е вече друга работа... Дотук се търпи, все пак изгледах и супернатуралните, така че имам силен толеранс, но ме вбесяват вече някои неща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Аз сега гледам Halo и Moon Knight. Първия за сега е малко муден, но пък ефектите според мен са доста добри Втория е брутален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Викторе, май ще се окажеш прав... Към края на втория сезон съм на купола и сапунификацията почва да ми идва в повече, ама в много в повече... И докато да речем единият Стивън явно е изкуфял, то с какъв акъл другият си слага авторитета в тая боза не зная... Ясно е някакво следпенсионно забавление да се намират на работа или нещо такова... Към момента ТОТАЛНА БОЗА! Индийски сериал! Липсват ми само едноминутните вторачвания под драматична музика... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Аз стигнах до 4-ти епизод на 3-ти сезон.... Бих ти препоръчал да завършиш с 2-ри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Хм оказа се, че не бях гледал сезон 2 на Lupin. Доста добър сериал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Halo са го направили чудесно! Хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Абее можеше да не е такава драма Тъпото е, че за сега няма много общо с играта или книгите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 започнах да гледам Upload. Хареса ми 1-ви епизод. Ще се хареса на хора, които си падат по Broken Mirror. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Аз изгледах първи сезон. Много блудкав ми дойде и не съм сигурен, че ще пусна втори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Obi-Wan Kenobi е ебати и трагедията. Сценаристите сигурно са 14 годишни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 В НВО са пуснали АЛФ. Не съм видял дали е дублирания на бг или оригинал. Но пък който го пере носталгията, може да го гледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts