kotora Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Да бе и аз го гледах до преди 3-4 години преди да утрепат Дерек. Ама след това нещо ми се разбози много. Иначе гейщина има в сичките сериали на тая продуцентка. Аз гледам Station 19, същата работа като Анатомията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 3 hours ago, kotora said: Да бе и аз го гледах до преди 3-4 години преди да утрепат Дерек. Ама след това нещо ми се разбози много. Иначе гейщина има в сичките сериали на тая продуцентка. Аз гледам Station 19, същата работа като Анатомията. Очаквам да я видя в SEE, но както казахме ВСИЧКО СПРЯ. Миличък, току що ми даде идея да си почна да си гледам VIKINGS отначало. Залагам, че Лагерта ще си остане най-големият мъжкар и до края ЕДИТ: Патрик Стюърт ми чете шекспирови сонети в ефира, кво да ти каа... Обаче ВЕЛИКИЯТ сър Антъни прави уникални включвания. Тоя човек ми е кумир. Дип че от алкохолик не е кусвал 35 години. Срещу него да бягам не моем го стигнА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 14 hours ago, RaptoR said: Очаквам да я видя в SEE, но както казахме ВСИЧКО СПРЯ. Миличък, току що ми даде идея да си почна да си гледам VIKINGS отначало. Залагам, че Лагерта ще си остане най-големият мъжкар и до края ЕДИТ: Патрик Стюърт ми чете шекспирови сонети в ефира, кво да ти каа... Обаче ВЕЛИКИЯТ сър Антъни прави уникални включвания. Тоя човек ми е кумир. Дип че от алкохолик не е кусвал 35 години. Срещу него да бягам не моем го стигнА Абе добре ме подсети за See То утре му е премиерата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 9 minutes ago, kotora said: Абе добре ме подсети за See То утре му е премиерата Тръгва ли пущината пак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Мхм, сега излгедах трейлъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 On 8/24/2021 at 5:52 PM, mIRCata said: По предложение на @gado, изгледах Beforeigners. Хареса ми. Интересна идея, добре написано. Жалко само, че пандемията ги е ударила и не е ясно кога ще излязат следващите епизоди. Много откачен сериал Сега изгледах епоизодите, ебаси болните мозъци са го мислили. Общо взето се нарежда по откаченост с Black Mirror. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 On 8/29/2021 at 12:42 AM, kotora said: Общо взето се нарежда по откаченост с Black Mirror. Заинтригува ме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Изгледах 2та епизода на The Foundation, за сега изглежда обещаващо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 37 minutes ago, kotora said: Изгледах 2та епизода на The Foundation, за сега изглежда обещаващо. С колко се разминават от книгите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Не съм чел книгите Но обмислям да ги почна хахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Мдаа, Демерзел е жена, а не мъж. Edit: Още едно мдаааааа. Ебаха майката на книгата още на 2 епизод. Edited October 1, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 On 10/1/2021 at 11:29 AM, mIRCata said: С колко се разминават от книгите? Тотално се разминава. Пълно разочарование. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 The Chestnut Man Много добър Датски криминален сериал. Горещо препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 (edited) On 10/1/2021 at 10:52 AM, kotora said: Изгледах 2та епизода на The Foundation, за сега изглежда обещаващо. Разминава се тотално с книгите но и другите вече го писаха. Повече ме втресе расизма в първите два епизода. Втория го догледах до средата и се отказах. Значи всичките гадняри и смотаняци в тоя филм са бели европейци а всичките готини пичове и пички са чернокожи !?! И Хари Селдън от кабинетен гений в областта на математиката се е превърнал в похотлив старчок и манипулатор със съмнителен морал... На мен това ми стига да зачеркна това недоразумение Edited October 20, 2021 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Извадил си късмет да не видиш как на краясина му от книгите го изкорми като животно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smallheistwhile Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Squad Game е уникален, току що го приключих :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Hellbound, бахти и откачените корейци майна; Това е по добро (поне за мен) и от Squad Game. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Squid Game беше съвсем нормален Корейски сериал. Просто масата хора не са се сблъсквали с киното им и са впечатлени от това колко са различни от Американското. Това явление го видях още когато Parasite спечели Оскар. Филмът беше добър, но беше типичен Корейски филм. Ако не си се сблъсквал с Корейското кино, ти препоръчвама да прегледаш по-обстойно филмите им. Започни с Memories Of Murder Chaser I Saw The Devil След това имаш класиките Sympathy for Mr Vengeance, Lady Vengeance и Old Boy. Друг известен, който на мен не ми хареса толкова, колкото останалите е Madeo. Също и The Wailing, Yellow Sea. Още един популярен от близките години, който много ми хареса, е "The Handmaiden". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Миналата седмица излезна 2ра част на 5ти сезон на Money Heist. Сега видях, че е почнал сезон 2 на Beforeigners, а другата седмица излиза 2ри сезон на Witcher-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 (edited) 3 hours ago, kotora said: Сега видях, че е почнал сезон 2 на Beforeigners Веднага проверявам в НВО Edited December 6, 2021 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Преди време изгледах първи сезон на FOUNDATION. Страхотия във всяко отношение. Малко оплетено върви историята, но пък във визуализацията железни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Ми оплетено ще върви, като са преебали цялата история и са го напълнили с тъпотии ала "полит. коректност" и " разнообразие". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 6 hours ago, mIRCata said: Ми оплетено ще върви, като са преебали цялата история и са го напълнили с тъпотии ала "полит. коректност" и " разнообразие". Оооо - тая помиярщина от километри личи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 The Wheel Of Time на Амазон също е готин, ако си падате по фентъзи М/у другото, сниман е в Чехия основно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Наблегнали са много на цветнокожите. Тва не ме кефи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts