RaptoR Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 То винаги има какво да се показва, но специално това е mini series и е точно и само тези 5 серии. А Белене ако го строят костовите червенотиквеничета може и да повтори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 ...един друг шедьовър по темата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 YOU на предпоследната серия съм и от 5 серии насам не съм си мислил колко е яка историята. Актьорите са добри, но историята..... страхотна е. Без да се замислял му слагам 10/10 Дори ще погледна неговият създател по какво друг е работил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Изгледах EL CHAPO и NARCOS. Много добре направени. Значи Чапо, както и по-назад съм споменал, е царят на тъпите грешки. А Пабло е уникален комплексар. Пусто като се замисля по принцип комплексите на разни идиоти колко милиона животи са погубили през годините... Отнесох и 5 сезона Викинги. Сагата е много добра, макар и да има доста щуротии (Флокстъра взе да ми доскучава, а boneless chicken откровено отвращава), но немА ли кой да ми каже, че не е приключена още? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 10 hours ago, RaptoR said: но нема ли кой да ми каже, че не е приключена още? Ще има още един сезон: 6-ти. Води се, че ще е последен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 DEADWOOD Прекрасен просто 36 часа уестърн, не знам за чий са го отрязали, но подозирам. Перфектно, просто перфектно олицетворение на създаването на оная сган от к§рви и престъпници. Ще ми липсват Суеджин монолозите по време на свирка и рисунките на Ву. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Ще взема да го гледам. По принцип не харесвам уестърни, но ако е добре направен носи една интересна обстановка. Като Brimstone и True Grit. Ако някой не ги е гледал - препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 1 hour ago, w00x said: Ще взема да го гледам. По принцип не харесвам уестърни, но ако е добре направен носи една интересна обстановка. Като Brimstone и True Grit. Ако някой не ги е гледал - препоръчвам. Гледай го - жесток е. Леко муден идва, но всичко казано има голямо значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Мандалориан започва много добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 On 11/13/2019 at 11:03 AM, charmock said: Мандалориан започва много добре. И продължава още по-добре... Бъзиците относно зеления дребосък са из целия нет и някои просто трошат гипса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Почнах днес When They See Us на Netflix. Това е мини-сериал в 4 части, по истински събития и до момента (50%) съм много доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 The Witcher - това май изглежда да е най-добрата екранизация на игра, правена някога! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 На тъмно a.k.a The Sleepers на HBO Много добро сериалче, накратко и нагледно показва истината за нашия и не само ... преход към "демокрация". https://www.imdb.com/title/tt8679520/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 STAR TREK PICARD тръгва просто перфектно! Също като THE MANDALORIAN удря скапаните пълнометражни идиотщини в земята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Just now, RaptoR said: STAR TREK PICARD тръгва просто перфектно! Също като THE MANDALORIAN удря скапаните пълнометражни идиотщини в земята. Напълно съм съгласен с теб този път! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Just now, Godfather said: Напълно съм съгласен с теб този път! Аз мисля, че бъдещето е в подобни формати. Ианче всичко ще бъде съсипано, по-точно това, което е останало. Дисни глупости, детински простотии, посредствени сюжети, либерастко-толерастки шитни - я у лево... Абе моят приятел THE BANGALORIAN (много ми харесва така да му викам) си е жива пътеводна светлина... Отделно Педро Паскал си ме кефи по принцип още от НАРКОС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Че то Мандалореца е продукт на Дисни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Just now, netrootbg said: Че то Мандалореца е продукт на Дисни... Той няма как да не е под тая шапка, но не го правят помияри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 5 hours ago, RaptoR said: Аз мисля, че бъдещето е в подобни формати. Ама верно си ми гоУема мисирка! ФорматЪт на Star Trek си е точно такъв още от далечната дата 6 септември 1966, когато нито ти, нито дори аз сме били родени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 3 hours ago, Godfather said: Ама верно си ми гоУема мисирка! ФорматЪт на Star Trek си е точно такъв още от далечната дата 6 септември 1966, когато нито ти, нито дори аз сме били родени. Това го знам добре, но нямам намерение да го подкарвам. Аз визирам всичките пълнометражни филми, защото тях съм ги гледал всичките. С малки изключения са тотал щета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Just now, RaptoR said: Това го знам добре, но нямам намерение да го подкарвам. Аз визирам всичките пълнометражни филми, защото тях съм ги гледал всичките. С малки изключения са тотал щета. Star Trek пълнометражните филми са тотал щета? Верно ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Just now, Godfather said: Star Trek пълнометражните филми са тотал щета? Верно ли? Почти всичките - ТОТАЛ щета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 6 hours ago, RaptoR said: Почти всичките - ТОТАЛ щета. Тъкмо си помислих, че имаш някакъв шанс да изплуваш от тоталната мисирщина и ти взе, че се набълбука отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 4 hours ago, Godfather said: Тъкмо си помислих, че имаш някакъв шанс да изплуваш от тоталната мисирщина и ти взе, че се набълбука отново. В смисъл, понеже си тотал мисир - ще спорим на вкус и на цвет? Ти верно ли? Аз изгледах всичките наведнъж един след друг и просто има много тежък резил. Предполижих, че вероятно се дължи на обвързаността със сериала и дано да е така. Някои от филмите са трагедия, просто трагедия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Верно ли ще чакаме за THE MANDALORIAN до октомври!?!? Това е престъпление! Те ще изкарат две игрални бози дотогава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts