w00x Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Изгледах Iron Fist - слаба работа. Историята е "ок", но никой от героите не (ми) е интересен, особено главният. Хореографията на битките е най-големият недостатък, липсва усещане за контакт. Ако нямах работа за пренебрегване, сигурно нямаше да го довърша Аз съм до 5-ти епизод. Luke Cage някакси ме ангажира повече. А за най-добрия боец във вселената, този е доста нескопосан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Riverdale - прилича малко на тийн сапунка,но не е лоша...има 7-8 епизода излезли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 http://www.imdb.com/title/tt3647998/ какво ще кажете за този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Better Call Saul Не знам дали е споменаван. Спокойно давам 8,5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Into The Badlands е балсам за очите. Уникален просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Оказа се, че имало продължение на Кухня Има го, даже за първите десетина епизода има и бг субтитри за не-говорещите руски, като мен. Сериалчето е приятно и забавно, но е далеч от нивото на Кухня, най-малкото защото половината актьори ги няма, в това число и Шеф Виктор Баринов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Вторият сезон на Billions е по-як от чука на Тор! На това му се казва quality television! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Тези дни се насилвам да гледам Blindspot и Quantico и с умиление се сещам за The Wire и The Shield. Вече няма сурови полицейски драми, има само бозички с лимонов сок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 TWIN PEAKSБрутално завръщане! Още съм в друго измерение... Тия двамата си остават велики гении и това си е! Невероятен старт, близо двучасовата първа серия директно връща в ония велики времена на трепет пред екрана. Естествено уникална атмосфера и звук, тоя път в комплект със секс и бруталия във визията. Със съвременните ефекти може да се постигнат чудеса в сериала. След пилота останах замръзнал в стойка, сякаш имаше 10-на гранати с извадени шплентове около мене. Страхотно начало!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 (edited) Един лаически въпрос - Twin peaks кой сезон? Явно става дума за сериал, ама гледам, че са излезли няколко епизода от 3-ти сезон. Или има някакъв друг вариант? Назад съм с инфото, а ми се иска да го гледам... Edited May 22, 2017 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Има само един сериал и само един трети сезон. Къде видя повече от един епизод? Аз виждам само пилота засега - пълен вариант 2 часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Четири епизода от трети сезон излезнаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Да - всички след първия са качени в Замунда днес, след като съм го гледал. Очертава се дълга нощ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Нема на света такива разтърсващи,непознати,ненормални -дори не знам как да ги нарека, като филмите на Дейвид Линч и ТОЗИ сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 След 4 часа TWIN PEAKS днес спокойно мога да бъда приет в психиатрията.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Нема на света такива разтърсващи,непознати,ненормални -дори не знам как да ги нарека, като филмите на Дейвид Линч и ТОЗИ сериал. Gaspar Noé Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 TWIN PEAKS Брутално завръщане! Още съм в друго измерение... Тия двамата си остават велики гении и това си е! Невероятен старт, близо двучасовата първа серия директно връща в ония велики времена на трепет пред екрана. Естествено уникална атмосфера и звук, тоя път в комплект със секс и бруталия във визията. Със съвременните ефекти може да се постигнат чудеса в сериала. След пилота останах замръзнал в стойка, сякаш имаше 10-на гранати с извадени шплентове около мене. Страхотно начало!!! И на к'во отгоре си толкова екзалтиран - само защото пак Дейвид Линч му е режисьор ли? Аз съм точно на обратното мнение - току що се насилих и изгледах първите 4 епизода. Толкова тегава работа скоро не бях гледал - огромни паузи през които не се случва нищо, ама като казвам нищо, имам предвид абсолютно нищо. То и в първия сезон имаше малки паузи между репликите с цел постигане на атмосфера, ама тука паузите са огромни, а на места толкова време не се случва нищо, че чак ти идва да прескочиш няколко минути напред. Аз съм може би един от най-големите фенове на оригиналния сериал, отдавна го имам архивиран на DVD-та и през няколко години си го гледам, а някъде на тавана дори все още стоят видеокасетите, на които съм го записвал навремето. Като изключим огромните паузи и тегавостта...има и друго, което ми липсва и което не зависи нито от Линч, нито от когото и другиго да било. През 1990-та и Лара Флин Бойл, и Медхен Еймик бяха млади и красиви момичета на по 20 години, Шерилин Фен беше малко по-голяма - на 25, но в сериала и от трите бяха изкарали максимума като външност и държане. Сега след повече от 25 години се сещаш, че времето не прощава на никого и усещането просто не е същото. Та ако перифразирам последното ти изречение...много мудно начало, ама дано темпото се постегне в следващите епизоди, че сигурно няма да ми стигне мерака да го догледам докрая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Аз съм може би един от най-големите фенове на оригиналния сериал ... и говориш глупости... No comment какъв си фен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Фен съм и то голям, но съм фен-реалист и когато нещо куца, дори и в най-любимите ми филми и сериали, го отчитам. А за теб както винаги, когато някой не е с твоето мнение, моментално значи, че говори глупости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Изгледай първите два сезона отново и почни третия, белким се осъзнаеш. Аз нямам никакво намерение да ти се бъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Според IMdb Game of Thrones е № 1 сериала-средна оценка 9.5 от 1 161 648 потребителя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Band Of Brothers е със същата оценка 9.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Е,да,ама са гласували близо 4 пъти по-малко хора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Аз нямам никакво намерение да ти се бъркам. И правилно. А ти изгледа ли последния (засега) епизод? На финала - над 2 минути безцелно систематично метене и събиране на боклук в бара на Рено! Защо по дяволите...не беше ли достатъчна дори и половин минута, та трябва човек да седи и напразно да следи дали няма някакъв скрит подтекст в това километрично чистене, освен което не се случва нищо друго... Както и да е...в интерес на истината, като оставим чистенето, точно този епизод, където агент Купър започва да се осъзнава ми дава слаба надежда, че нещата ще тръгнат малко по-динамично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 1. Гледам всеки епизод. Ти осъзнаваш ли, че гледаш ТУИН ПИЙКС, а не Малката Булка?!?!?! Все едно да ме питаш защо предишните епизоди завършват с няколкоминутна песен. Да забеляза, че по време на метенето вървеше музика? Казах ти и преди - земи си прегледай старите сезони, да си спомниш кой сериал гледаш! Няма да стане тая работа с динамиката, защото това не е в стила на авторите. Психарията ще си остане и именно това е уникалното. 2. Не разказвай неща от сериала да разваляш на хората, които не са го гледали удоволствието. Това ми писна да го повтарям на тема филми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts