PSYCHOSIS Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Първият епизод на Goliath ме грабна! Май пак ще трябва да наваксвам с работата през нощта, тъй като нямам волята да не изгледам целия сезон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Малко звучи като The Night Of.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) Има адвокатски ъгъл, но приликата е само до там. Edit: Финалът ме разочарова Edited October 18, 2016 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Само на мен ли ми се струва, че нещо не е както трябва тази подредба? Или греша? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 От къде я изкопа тази идиотска подредба? Тук са смесени отделни епизоди (много малк част) от Stargate SG1 и Atlantis, както и пълнометражните филми "The Ark of Truth" и "Continuum", а тва DirCut кой го знае какво е - вероятно оригиналния филм с Кърт Ръсел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Първото е филма, ясно е... А другите - ако пресея SG1 и Атлантис поне хронологично подредени ли са, че нещо и в това се съмнявам... Виждаш как са по 2-3 серии във файл... Между другото SG1 дотук като го гледам е стабилно тъп low budget shit. EDIT: Сега поразгледах в IMDB - пълна кошница с лайна... Това дори не е малка част от цялата работа, камо ли пък да е подредена... EDIT 2: Ето го и обяснението на цялата раЛта: Обяснявам за торента, съдържа филмът Stargate / Старгейт (1994),след това продължава с Stargate SG-1 само епизоди които са свързани и направени като филм.След това продължава с Stargate Atlantis, който се обединява с Stargate SG-1,добавени са също и двата филма Stargate: Continuum / Старгейт: Континиум (2008) и Stargate: The Ark of Truth / Старгейт : Кивотът на Истината (2008).И всичко това е подредено в последователност на гледане.Торентът е правен от фенове на Stargate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 The Young Pope Отдавна не е имало пилотен епизод, който толкова да ми хареса и да ме запали по сериал! Джуд Лоу е страхотен! Надявам се да не се разводни нататък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Съжалявам, че спамя. Сериалът не съм го гледала, но само да вметна, че Джъд Лоу винаги е бил и ще бъде... един път. Уникален!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Има ли го някъде качен вече? Онзи ден четох статия за него и ми се стори любопитен и вчера го търсих, но не го намерих . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Има ли го някъде качен вече? eztv.ag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 (edited) Абе нали трябваше да изтеглят Долорес още в епизод 4, защо я има в 5ти? Нещо ми се губи явно... Иначе сериала мн кефи. Edited November 3, 2016 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Atlanta - препоръчвам Много приятна комедия с непринуден хумор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 В Атланта имах чувството, че бял човек не живее там. Само черни ебати. Сори за спама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Това е, защото се множат по-бързо от белите. Няма майтап - като изключим филмите и сериалите, където основно играят черни, забелязал съм, че от известно време насам във филмите ни в клин, ни в ръкав включват някой черен без никаква връзка и нужда от него, явно за да постигнат повече гледаемост от черната публика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 В Атланта имах чувството, че бял човек не живее там. Само черни ебати. Сори за спама. Няма подобно нещо. 3 месеца съм живял там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Аз 5 месеца и точно с такова впечатление останах, разбира се, сравянайки го с Далас И Хюстън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Ами зависи и в кой квартал си живял, и в кои квартали си излизал в крайна сметка. С Далас и Хюстън няма как да я сравняваш по тоя критерий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 от известно време насам във филмите ни в клин, ни в ръкав включват някой черен без никаква връзка и нужда от него, явно за да постигнат повече гледаемост от черната публика. Political correctness, това е ключовата дума в случая. С появата и изумително бързото размножаване на т.нар. Social Justice Warriors всички гледат да са максимално "инклузивни", за да няма обидени демографии. В мнозинството актуални сериали непременно има по малко от всички цветове на кожата, полове, сексуални ориентации, религии и др. В противен случай ще се намери някой, който ще напише в Twitter "В сериал АБВ няма никакви ГДЕ! Бунт!", ще се съберат всички други професионално обидени, рейтингите ще паднат с някоя друга точка и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Точно! То нали и затова бяха протестите на последните Оскари, че и на предпоследните даже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Това е, защото се множат по-бързо от белите. Няма майтап - като изключим филмите и сериалите, където основно играят черни, забелязал съм, че от известно време насам във филмите ни в клин, ни в ръкав включват някой черен без никаква връзка и нужда от него, явно за да постигнат повече гледаемост от черната публика. То това да беше само. Модата с черните във филмите отдавна мина, сега наред са гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални и всякакви такива извращения. Общо взето почти във всеки us филм или сериал има по някой друг черен или китаец, а напоследък и по някой обратняк. Както психозата каза - political correctness... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) Поради тази причина съм чел и статии, в които казват, че емблематичния и легендарен статус на "Приятели" бил абсолютно преувеличен, защото нямало черни и гейове/лесбойки . Edited November 4, 2016 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Killing и Westworld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Поради тази причина съм чел и статии, в които казват, че емблематичния и легендарен статус на "Приятели" бил абсолютно преувеличен, защото нямало черни и гейове/лесбойки .Ама то има и двете - Каръл и Сюзан, както и Чарли (гаджето на Джоуи и Рос). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Westworld Доста зарибяващ - тази вечер ще приключа с 8-ми епизод и ще чакам останалите два. Гледал съм и първообраза от '73-та, но определено сериалът е в пъти по-интригуващ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Мен в началото ме впечатли начина, по който е направен. В последствие обаче ми стана мега скучен. От 6-ти епизод малко се пооправи. 8-ми не съм го гледал все още, но аз лично все още не мога да разбера каква реално е историята в тоя сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts